Εσύ δεν αντιπροσωπεύεις κανένα συμφέρον φίλε μου. Οι εγγεγραμμένοι κομματικοί που εκλέγονται στα 15μελή και φέρνουν και τους "καθοδηγητές" πατεράδες και θείους τους δεν αντιπροσωπεύουν επίσης;
Μη μου λες ότι έχω ξεφύγει και τέτοια και χαμήλωσε σε παρακαλώ τον τόνο σου. Δεν σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα. Το γεγονός, όμως, ότι σχεδόν όλες οι σύγχρονες καταλήψεις στα ελληνικά σχολεία υποκινούνται από κομματικές οργανώσεις, μέσω των μαθητών, για να πλήξουν την εκάστοτε κυβέρνηση (και τη δική σας, πριν το 2004), είναι αδιαμφισβήτητο. Όπως το Δίκτυο είναι όργανο της Νεολαίας Συνασπισμού, έτσι το ΣΑΣΑ είναι όργανο της Νεολαίας ΚΚΕ. Και συνήθως κάποιο από αυτά τα δύο παίρνει την απόφαση για να γίνει κατάληψη σε σχολεία της "ευθύνης" του. Βεβαίως και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν έχουν οργανώσεις τόσο "ριζοσπαστικές" (ριζοσπαστικός ο συνδικαλισμός, sic...), ώστε να κάνουν κατάληψη, σιγοντάρουν με δηλώσεις στελεχών τους.
Εγώ από μόνος μου δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα. Πήγαινε σε μια κατάληψη να ρωτήσεις για τη σκούφια των μπροστάρηδων. Κι αυτή δεν κρατάει από ανιδιοτελείς αγωνιστές που δεν εξυπηρετούν την τοπική ΚΝΕ, ΚΟΕ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή ΛΑΟΣ...