ΤΑΣΟΣ6123
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιοί περάσατε στο μαθηματικό Αθήνας;
Ιωαννινων..εγω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Al.Nik
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πέρασα Χημεία Αθήνας ... άρα είμαστε "σχεδόν" διπλα (δλδ σε διπλανά κτιρια στου Ζωγράφου-Παν/λη)
aimilia2309
Νεοφερμένο μέλος

Ποιοί περάσατε στο μαθηματικό Αθήνας;
εγω!!!

gorilla1906
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δεν πέρασα φέτος, αλλά το έχω τελειώσει το Μαθηματικό Αθήνας, αλλά είμαι ακόμα εκεί για κάποιες υποχρεώσεις..
Αν χρειαστείτε καμία πληροφορία πείτε μου!

zipos
Νεοφερμένο μέλος

Είναι στατιστική η ερώτηση?

Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

καλώς ήρθες στο group των math lovers !!!!

μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα αν δεν το πάνε σερί καταλήψεων μέχρι τις επόμενες διακοπές (των Χριστουγέννων), κάτσε και κάνε αποτοξίνωση σε ότι σχετίζεται με το λύκειο (συμπεριφορά, τρόπο σκέψης,...κτλ)...βάλε μια κόκκινη γραμμή όπως λέει και η Νατάσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

συγχαρητήρια συναδέλφισσα και καλή σταδιοδρομία
καλώς ήρθες στο group των math lovers !!!!
μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα αν δεν το πάνε σερί καταλήψεων μέχρι τις επόμενες διακοπές (των Χριστουγέννων), κάτσε και κάνε αποτοξίνωση σε ότι σχετίζεται με το λύκειο (συμπεριφορά, τρόπο σκέψης,...κτλ)...βάλε μια κόκκινη γραμμή όπως λέει και η Νατάσα![]()
Ευχαριστώώώ

updown
Εκκολαπτόμενο μέλος

σας περιμενουν ομορφοι κοσμοι να ερευνησετε,ειναι κατα καποιον τροπο ευκολα εαν δοθει προσοχη,ειδικα στην ομοιομορφη συγκλιση που θα συναντησετε.αλλα αυτο που εμενα με ευχαριστησε πραγματικα ειναι η συναρτηση βηττα και γαμμα,καθως και η μιγαδικη αναλυση και τα επιφανειακα ολοκληρωματα με το θεωρημα green και stokes.οσον αφορα της πιθανοτητες κατα την γνωμη μου ειναι μικρη η θεωρια οπως και η στατιστικηλιγο προσοχη στις χαρακτηριστικες συναρτησεις .ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ,και μην ξεχνατε ο καλος μαθηματικος ειναι 99 τοις εκατο προσπαθεια
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαθηματικο αθηνας κ εγω φετοςςςς!!!!
Συμφοιτήτριααα!!!

Κανείς εδώ μέσα από μαθηματικό Αθηνών;;; Θα ανοίξουμε σήμερα;
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Γεια σας, θα ήθελα να περάσω στο μαθηματικό(γιατί μ΄αρέσουν πολύ) αλλά απο ότι έχω ακούσει είναι αρκετά δύσκολο αν έχεις κενά.Ισχύει;
(α). Δεν είναι Τμήμα γονάτου πράγμα που σημαίνει ότι θέλει ΔΙΑΒΑΣΜΑ και ΥΠΟΜΟΝΗ. Μπορεί να χρειαστεί να μην κάνεις 100% την "φοιτητική ζωή" αλά Ελληνικά όπως συνήθως συμβαίνει σε άλλα Τμήματα, λόγω πίεσης και διαβάσματος. Βέβαια κανένας δεν υποδεικνύει νόρμες, ότι αυτό είναι σωστό ή το άλλο είναι λάθος. Οπότε ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και των επιλογών του. Αν κρίνεις ότι πρέπει να διαβάσεις πολύ, διάβασε πολύ, διαφορετικά διάβασε λιγάκι. Αν θεωρείς ότι ειναι υπερβολή το πολύ διάβασμα που λένε για το Μαθηματικό, κρίνε με βάση τις επιδόσεις σου στην κάθε εξεταστική και κινήσου αναλόγως. Πάντως, με διάβασμα πασάλειμμα δεν πιάνεις ούτε το 5. Μπορεί να διαβάζεις για βαθμό 10 και να γράφεις 5 ή μικρότερο από 5. Βαθμοί άνω του 5 είναι εφικτοί αλλά θέλει πολύ σκότωμα. Είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο για Τμήματα Φυσικής/ Μαθηματικού.
(β). Ισχύει.

nPb
Επιφανές μέλος

partblah1990
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- sakplat
- katerinavld
- Startx0
- Hased Babis
- P.Dam.
- Fanimaid123
- tsiribim-tsiribom
- GeorgePap2003
- labs
- aladdin
- jYanniss
- Maynard
- Scandal
- mike741
- Jimmy20
- 69lover
- Χρησλου
- mitsos14
- Ryuzaki
- Turtlestar
- physicscrazy
- SlimShady
- ggl
- aekaras 21
- KingOfPop
- rempelos42
- T C
- panosveki
- Athens2002
- tsiobieman
- FRT
- Georgekk
- lnesb
- Xara
- stefan
- eukleidhs1821
- Unboxholics
- igeorgeoikonomo
- KingPoul
- Jimmis18
- kiyoshi
- Dionyshs1
- the purge
- Eri0611
- Αλκης Κ.
- Alexecon1991
- Nala
- EiriniS20
- ΘανάσοςG4
- vetas
- tempo
- paulkin94
- george777
- calliope
- anastasis06
- ThanasisR.
- Ria99
- nicole1982
- Xristosdimitra
- Panos_1
- Johnman97
- Vasilina93
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.