HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:58 Ο HappyHippo: #1 17-10-08 00:58 Αν ασχολείστε/ σας αρέσει ή απλά θέλετε να γνωρίσετε την Μαθηματική Λογοτεχνία κάντε κλικ--> https://3.bp.blogspot.com/_8OqtwNkWZ.../3jNp91sgue8/s1600-h/AFISA_GEUTJ_THALIS_A.jpg όσοι έχετε διαβάσει έστω και ένα βιβλίο του (Θεώρημα του Παπαγάλου, Τα αστέρια της Βερενίκης, Το Μήδεν, Το μέτρο του κόσμου κτλ.) σίγουρα θα θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Ναυσικά έγραψε: #2 25-10-08 23:02 διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 14:50 Ο HappyHippo: #3 26-10-08 14:50 Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Λοιπόν τι λέτε θα έρθει κανείς στην ομιλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Ναυσικά έγραψε: #4 26-10-08 15:22 το τέλος είναι ανάλογο του παραλληλισμού που γίνεται μέσα στην ιστορία.....πάντα η ίδια αντιμετώπιση για το καινουργιο πάντα η ίδια επιφυλακτικότητα... το βιβλίο κυκλοφόρησε και στα αγγλικά....ο μιχαηλίδης είναι καθηγητής στο σχολείο μου(αν κ δν τν ειχα ποτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ilianna έγραψε: #5 31-10-08 23:55 Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Ο HappyHippo: #6 02-11-08 20:24 Η ομιλία ήταν συναρπαστική!! Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2009 στις 21:49 Η stavrouli_to: #7 17-07-09 21:49 Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ασχολείστε/ σας αρέσει ή απλά θέλετε να γνωρίσετε την Μαθηματική Λογοτεχνία κάντε κλικ--> https://3.bp.blogspot.com/_8OqtwNkWZ.../3jNp91sgue8/s1600-h/AFISA_GEUTJ_THALIS_A.jpg όσοι έχετε διαβάσει έστω και ένα βιβλίο του (Θεώρημα του Παπαγάλου, Τα αστέρια της Βερενίκης, Το Μήδεν, Το μέτρο του κόσμου κτλ.) σίγουρα θα θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Ναυσικά έγραψε: #2 25-10-08 23:02 διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 14:50 Ο HappyHippo: #3 26-10-08 14:50 Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Λοιπόν τι λέτε θα έρθει κανείς στην ομιλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Ναυσικά έγραψε: #4 26-10-08 15:22 το τέλος είναι ανάλογο του παραλληλισμού που γίνεται μέσα στην ιστορία.....πάντα η ίδια αντιμετώπιση για το καινουργιο πάντα η ίδια επιφυλακτικότητα... το βιβλίο κυκλοφόρησε και στα αγγλικά....ο μιχαηλίδης είναι καθηγητής στο σχολείο μου(αν κ δν τν ειχα ποτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ilianna έγραψε: #5 31-10-08 23:55 Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Ο HappyHippo: #6 02-11-08 20:24 Η ομιλία ήταν συναρπαστική!! Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2009 στις 21:49 Η stavrouli_to: #7 17-07-09 21:49 Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 14:50 Ο HappyHippo: #3 26-10-08 14:50 Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Λοιπόν τι λέτε θα έρθει κανείς στην ομιλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Ναυσικά έγραψε: #4 26-10-08 15:22 το τέλος είναι ανάλογο του παραλληλισμού που γίνεται μέσα στην ιστορία.....πάντα η ίδια αντιμετώπιση για το καινουργιο πάντα η ίδια επιφυλακτικότητα... το βιβλίο κυκλοφόρησε και στα αγγλικά....ο μιχαηλίδης είναι καθηγητής στο σχολείο μου(αν κ δν τν ειχα ποτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ilianna έγραψε: #5 31-10-08 23:55 Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Ο HappyHippo: #6 02-11-08 20:24 Η ομιλία ήταν συναρπαστική!! Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2009 στις 21:49 Η stavrouli_to: #7 17-07-09 21:49 Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Λοιπόν τι λέτε θα έρθει κανείς στην ομιλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Ναυσικά έγραψε: #4 26-10-08 15:22 το τέλος είναι ανάλογο του παραλληλισμού που γίνεται μέσα στην ιστορία.....πάντα η ίδια αντιμετώπιση για το καινουργιο πάντα η ίδια επιφυλακτικότητα... το βιβλίο κυκλοφόρησε και στα αγγλικά....ο μιχαηλίδης είναι καθηγητής στο σχολείο μου(αν κ δν τν ειχα ποτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ilianna έγραψε: #5 31-10-08 23:55 Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Ο HappyHippo: #6 02-11-08 20:24 Η ομιλία ήταν συναρπαστική!! Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2009 στις 21:49 Η stavrouli_to: #7 17-07-09 21:49 Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το τέλος είναι ανάλογο του παραλληλισμού που γίνεται μέσα στην ιστορία.....πάντα η ίδια αντιμετώπιση για το καινουργιο πάντα η ίδια επιφυλακτικότητα... το βιβλίο κυκλοφόρησε και στα αγγλικά....ο μιχαηλίδης είναι καθηγητής στο σχολείο μου(αν κ δν τν ειχα ποτε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ilianna έγραψε: #5 31-10-08 23:55 Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Ο HappyHippo: #6 02-11-08 20:24 Η ομιλία ήταν συναρπαστική!! Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2009 στις 21:49 Η stavrouli_to: #7 17-07-09 21:49 Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HappyHippo Νεοφερμένο μέλος Ο HappyHippo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Ο HappyHippo: #6 02-11-08 20:24 Η ομιλία ήταν συναρπαστική!! Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2009 στις 21:49 Η stavrouli_to: #7 17-07-09 21:49 Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ομιλία ήταν συναρπαστική!! Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2009 στις 21:49 Η stavrouli_to: #7 17-07-09 21:49 Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έγινε και το Μαθηματικό Πανηγύρι και ήταν φανταστικά! Μου άρεσε πάρα πολύ! Εκτός από τον HappyHippo που ήταν εκεί και τον γνώρισα και από κοντά, μήπος ήταν και κάποιος άλλος; Αν ναι πείτε αν σας άρεσε και τις εντυπώσεις σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgegabgab Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Ο georgegabgab: #8 25-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilianna: Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά... Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stavrouli_to: #9 27-07-09 14:25 Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως πολύ ωραίο το βιβλίο του Δοξιάδη επίσης και το Logicomix εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η ellilili έγραψε: #10 23-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HappyHippo: Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!! Click για ανάπτυξη... Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:55 Ο ἅλς έγραψε: #11 24-08-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό.... Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η Nightwish 4 ever: #12 24-08-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Το βρηκα απλως καλο. Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος. Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου". Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε" Click για ανάπτυξη... Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
killbill Εκκολαπτόμενο μέλος Ο killbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο killbill έγραψε: #13 05-04-10 18:31 Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καταπληκτικό βιβλίο είναι το Μαθηματικά επίκαιρα του Τεύκρου Μιχαηλίδη (συγγραφεα του "Πυθαγόρεια εγκλήματα"). Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα: Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα και άλλα πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 16:35 Ο Rempeskes: #14 01-05-10 16:35 Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Λολζ... Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.