HappyHippo
Νεοφερμένο μέλος

κάντε κλικ-->
https://3.bp.blogspot.com/_8OqtwNkWZ.../3jNp91sgue8/s1600-h/AFISA_GEUTJ_THALIS_A.jpg
όσοι έχετε διαβάσει έστω και ένα βιβλίο του (Θεώρημα του Παπαγάλου, Τα αστέρια της Βερενίκης, Το Μήδεν, Το μέτρο του κόσμου κτλ.) σίγουρα θα θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HappyHippo
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν τι λέτε θα έρθει κανείς στην ομιλία?
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

το βιβλίο κυκλοφόρησε και στα αγγλικά....ο μιχαηλίδης είναι καθηγητής στο σχολείο μου

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

HappyHippo
Νεοφερμένο μέλος

Επόμενη εξόρμηση η παρουσίαση του Logicomix !! Η ομιλία αυτή θα γίνει και σε άλλες πόλεις .Δείτε το πρόγραμμα--> https://www.thalesandfriends.org/gr/index.php (πατήστε μία από τις κόκκινες καταχωρίσεις κάτω δεξιά για να κατεβάσετε το πρόγραμμα)
stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ είχα διαβάσει το Θείο Πέτρο και την Εικασία του Γκόλμπαχ πέρυσι και μου άρεσε!![]()
Και εγώ το ίδιο διάβασα πριν απο 2 χρόνια και ήταν πολύ καλό, το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε λίγο παραπάνω μαθηματικά...

Όσο για τις ομλίες μάλλον δεν θα τις παρακολουθήσω αφού δεν έρχονται απο Χανιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

ellilili
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ καλή επιλογή!! Τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα εκτός των άλλων έχουν και πολύ απροσδόκητο τέλος!!!
Το βρηκα απλως καλο.
Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος.
Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου".
Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε"
ἅλς
Διάσημο μέλος

διαβαστε το "Πυθαγόρεια Εγκλήματα "του Μιχαηλιδη.....πραγματικά καλό....
:iagree::iagree::iagree:
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένο μέλος

Εγω το θεωρημα του παπαγαλου το βρηκα σε ορισμενα σημεια κουραστικο...Τα πυθαγορεια εγκληματα μου αρεσαν περισσοτεροΤο βρηκα απλως καλο.
Αλλα πολυ προβλεψιμο. Απο την αρχη καταλαβα το τελος.
Μου αρεσε πολυ το "Θεωρημα του Παπαγαλου".
Καλη ηταν και η "Εικασια του Πουανκαρε"
killbill
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο συγγραφέας παίρνει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και τα συνδέει με τα μαθηματικά. Για παράδειγμα:
Κάνει μια συζήτηση γύρω από το γεγονός ότι τα PIN στις τραπεζικές κάρτες αποτελούνται από 4 ψηφία
Ασχολείται γιατί η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει αυτό το σχήμα
και άλλα πολλά!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Μαθηματικα συνεδρια... Στη Θεσσαλονικη
Λολζ...
Τελικα οι Αθηναιοι εχουν και social life :p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.