simply the best
Νεοφερμένο μέλος

) που είναι πραγματικά ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, ενδιαφέρουσα και πιστεύω ότι μπορώ να γράψω 20.! και σε σχέση με την βιολογία κατεύθυνσης μου παίρνει πολύ λίγο χρόνο για να την μάθω τέλεια... βέβαια οι συχνές επαναλήψεις είναι απαραίτητες για να μην ξεχνάω τίποτα.. μαθηματικά γενικής είναι παλούκι (κατά τη γνώμη μου) και αν δεν είσαι αυτό που λέμε "μαθηματικό μυαλό" δε νομίζω ότι γράφεις..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμα ειναι ετσι τι να πουμε για τα κατευθυνσης??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος

δυστυχως δεν μαζευονται ατομα στα σχολεία και έτσι δεν γίνονται εύκολα τμηματα.. παρόλου που η φυσική γενικής είναι αρκετά ευκολή και ενδιαφέρουσα από οτι εχω ακούσει(δεν ξερω κιολάς απο προσωπική εμπειρία)
τι τμηματα να γινουν στα σχολει?! ουτως η αλλως διδασκεται η φυσικη γενικης! μπερδευεσαι μαλλον
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dragonborn
Νεοφερμένο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ πιο standard μάθημα,με ποιοτικό διάβασμα και συνδυαστική ικανότητα άριστοι βαθμοί είναι εφικτοί.Εκτός και αν πραγματικά κάποιος το 'έχει' με τα Μαθηματικά.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλγεβρα ειναι, που και κενα να εχεις δε θα σε επηρεασουν....Τα καλυπτεις ανετα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				 Φορτώνει...

- 

Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. 
 Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki