Μαθηματικά γενικής ή Βιολογία γενικής;

Εγώ στην αρχή έλεγα να πάρω φυσική γενικής γιατί όπως μου είπε ο καθηγητής μου και άλλα παιδιά που έχουν δώσει είναι εύκολη (αν είσαι τεχνολογική/θετική) και μπορείς να γράψεις 20.. τελικά πήρα βιολογία γενικής (ΕΥΤΥΧΩΣ! :clapup: ) που είναι πραγματικά ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, ενδιαφέρουσα και πιστεύω ότι μπορώ να γράψω 20.! και σε σχέση με την βιολογία κατεύθυνσης μου παίρνει πολύ λίγο χρόνο για να την μάθω τέλεια... βέβαια οι συχνές επαναλήψεις είναι απαραίτητες για να μην ξεχνάω τίποτα.. μαθηματικά γενικής είναι παλούκι (κατά τη γνώμη μου) και αν δεν είσαι αυτό που λέμε "μαθηματικό μυαλό" δε νομίζω ότι γράφεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

E καλα, δεν ειναι και παλουκι...Ουτε μαθηματικο μυαλο χρειαζεται να εισαι...
Αμα ειναι ετσι τι να πουμε για τα κατευθυνσης??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και λάτρης των μαθηματικών/φυσικής θα προτείνω βιολογία. Η βιολογία είναι ιδιαίτερα εύκολη, η ύλη σχετικά μικρή και με ένα 2ωφο διάβασμα την εβδομάδα το 20 το έχεις πραγματικά σίγουρο. Τα μαθηματικά δεν είναι δύσκολα, αλλά τα θέματα είναι αναλογικά δυσκολότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα της γενικής. Και αυτό επειδή αποτελεί μάθημα βαρύτητας για τις οικονομικές σχολές.

δυστυχως δεν μαζευονται ατομα στα σχολεία και έτσι δεν γίνονται εύκολα τμηματα.. παρόλου που η φυσική γενικής είναι αρκετά ευκολή και ενδιαφέρουσα από οτι εχω ακούσει(δεν ξερω κιολάς απο προσωπική εμπειρία)

τι τμηματα να γινουν στα σχολει?! ουτως η αλλως διδασκεται η φυσικη γενικης! μπερδευεσαι μαλλον

Αν και θεωρητική θα πάρω Μαθηματικά Γεν.γιατί θέλω να ανοιξω το 4ο πεδίο. Μέχρι στιγμής καλά είναι , δεν ξέρω τι θα γινει αργότερα αλλά θα δείξει. Πάντως θα προτιμούσα Φυσική αν άνοιγε το 4ο μιας και δεν τα πάω καλά με την παπαγαλία:redface:

''Δεν τα παω καλα με παπαγαλια'' και ''θεωρητικη'', οπως και να το κανουμε ειναι καπως οξυμωρο! :P

Τα μαθηματικα γενικης πιστευετε ειναι αρκετα δυσκολα αμα εχεις καποια κενα απο τις αλλες ταξεις; Μπορεις να τα καλυψεις στη Γ' για να γραψεις εστω εναν μετριο βαθμο ;

Βιολογία Γενικής,απλά.
Πολύ πιο standard μάθημα,με ποιοτικό διάβασμα και συνδυαστική ικανότητα άριστοι βαθμοί είναι εφικτοί.Εκτός και αν πραγματικά κάποιος το 'έχει' με τα Μαθηματικά.

Aμα δε μπορεις την παπαγαλια οπως εγω, παρε μαθηματικα...Η υλη ειναι μικρη και δε χρειαζεται τρελα μαθηματικα...
Αλγεβρα ειναι, που και κενα να εχεις δε θα σε επηρεασουν....Τα καλυπτεις ανετα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back