κοίτα να δεις,καταλαβαίνω ότι σου αρέσει η μουσική,ααλλά δεν νομίζεις ότι είναι περιττό έξοδο; (και τώρα θα πέσουν όλοι να με φάνε.Το λέω με την έννοια ότι αφού έχεις φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις σε ένα ανώτατο πτυχίο εφόσον απαιτεί τόσα χρήματα,αλλά και δεν θα το χρειαστείς (εκτός αν σκέφτεσαι να πας μουσικολογία ορ σάμθινγκ). Και τώρα στάνταρ θα πουν όλοι ότι είμαι απίστευτα χρησιμοθηρική και μπλα μπλα μπλα,αλλά εσύ γιατί το κάνεις;Για την εμπειρία;Με ποια επιχειρήματα μίλησες στους γονείς σου;Με το επιχείρημα του "θα ΄΄έχω και ένα πτυχίο και ίσως να μπορώ να διδάξω".
Αν οι γονείς σου λένε ότι δεν έχουν τα λεφτά ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.Δεν πιστεύω να υπάρχει σωστός γονέας που ενώ μπορεί απλά απαγορεύει στο παιδί του κάτι που θέλει με όλη του την ψυχή.Εγώ λοιπόν θα πρότεινα,αν δεν είναι vital η απόκτηση του πτυχίου,να μην κάνεις κρυφά μαθήματα.Θα μπορούσες να φυλάξεις τα χρήματα και από αυτά να αποσύρεις ένα ποσό όταν θες να πας για ψώνια ορ σαμμθινγκ για να τους ελαφρύνεις λίγο.
Ξέρω η γνώμη μου δε θα σ'αρέσσει,θα προτιμούσες κανένα σχόλιο του τύπου"go for it κοπελιά" ή συμβουλές για την "κομπίνα",απλά εγώ σου λέω αυτό που πιστέυω.Το ανώτατο πτυχίο στη μουσική,εαν δε θες να ασχοληθείς επαγγελματικά και εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι απλά ένα περιττό έξοδο.