xarisgr Νεοφερμένο μέλος Ο χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Ο xarisgr έγραψε: #1 17-11-09 12:01 Παιδια θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι λιγο αδυναμος στα μαθηματα αλλα θελω να περασω πληροφορικη ειναι το ονειρο μου. πειτε μου τα μαθηματα που πρεπει να δωσω βαρυτητα ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο Pure_Seduction: #2 17-11-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από xarisgr: Παιδια θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι λιγο αδυναμος στα μαθηματα αλλα θελω να περασω πληροφορικη ειναι το ονειρο μου. πειτε μου τα μαθηματα που πρεπει να δωσω βαρυτητα ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Click για ανάπτυξη... μαθηματικα και φυσικη,αν θυμαμαι καλα!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο tebelis13: #3 17-11-09 13:23 μαθηματικα φυσικη και αεππ για να εχεις μια ελαχιστη γνωση του αντικειμενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xarisgr Νεοφερμένο μέλος Ο χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Ο xarisgr έγραψε: #4 27-11-09 13:44 ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι λιγο αδυναμος στα μαθηματα αλλα θελω να περασω πληροφορικη ειναι το ονειρο μου. πειτε μου τα μαθηματα που πρεπει να δωσω βαρυτητα ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο Pure_Seduction: #2 17-11-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από xarisgr: Παιδια θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι λιγο αδυναμος στα μαθηματα αλλα θελω να περασω πληροφορικη ειναι το ονειρο μου. πειτε μου τα μαθηματα που πρεπει να δωσω βαρυτητα ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Click για ανάπτυξη... μαθηματικα και φυσικη,αν θυμαμαι καλα!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο tebelis13: #3 17-11-09 13:23 μαθηματικα φυσικη και αεππ για να εχεις μια ελαχιστη γνωση του αντικειμενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xarisgr Νεοφερμένο μέλος Ο χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Ο xarisgr έγραψε: #4 27-11-09 13:44 ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xarisgr: Παιδια θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι λιγο αδυναμος στα μαθηματα αλλα θελω να περασω πληροφορικη ειναι το ονειρο μου. πειτε μου τα μαθηματα που πρεπει να δωσω βαρυτητα ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Click για ανάπτυξη... μαθηματικα και φυσικη,αν θυμαμαι καλα!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο tebelis13: #3 17-11-09 13:23 μαθηματικα φυσικη και αεππ για να εχεις μια ελαχιστη γνωση του αντικειμενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xarisgr Νεοφερμένο μέλος Ο χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Ο xarisgr έγραψε: #4 27-11-09 13:44 ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μαθηματικα φυσικη και αεππ για να εχεις μια ελαχιστη γνωση του αντικειμενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xarisgr Νεοφερμένο μέλος Ο χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Ο xarisgr έγραψε: #4 27-11-09 13:44 ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.