estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2023 στις 15:03 Η estrela έγραψε: #1 16-06-23 15:03 Καλησπέρααα, θέλω να ξεκινήσω γερμανικά για να εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεσο σε 3-4 χρόνια αλλά δεν ξέρω πως να ξεκινησω; Να παω σε γραψα, να βρω κατι διαδικτυακο η να βρω καποιον να κανει ιδιαιτερα; Επίσης ξέρει κανεις τιμες για φροντιστηρια? WindOfChange Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WindOfChange δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 12:31 Ο WindOfChange: #2 23-06-23 12:31 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Καλησπέρααα, θέλω να ξεκινήσω γερμανικά για να εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεσο σε 3-4 χρόνια αλλά δεν ξέρω πως να ξεκινησω; Να παω σε γραψα, να βρω κατι διαδικτυακο η να βρω καποιον να κανει ιδιαιτερα; Επίσης ξέρει κανεις τιμες για φροντιστηρια? Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα σε φροντιστήριο και με αρκετό διάβασμα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2.Γενικότερα προτιμώ το φροντιστήριο ή τα ιδιαίτερα γιατί σε "αναγκάζουν" να διαβάζεις αλλα και μπορείς να μιλάς και να εξασκείς τον προφορικό λόγο και όχι απλά να γραφείς και να διαβάζεις κείμενα. Στη Θεσσαλονίκη που είχα πάει ήταν 800€ περίπου αν θυμάμαι καλά Α1 με Β1 και γύρω στα 900€ το Β2 και ήμασταν δύο άτομα στο τμήμα. Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 15:08 Ο Gogosps έγραψε: #3 23-06-23 15:08 Μπορείς σίγουρα νωρίτερα από 3-4 χρόνια αν διαβάσεις. Είναι πανεύκολη γλώσσα. Φροντιστήριο με 1-2 άτομα ή ιδιαίτερα. Ιδανικό θα ήταν (αλλά προφανώς όχι απαραίτητο) να βρεις κάποιον καθηγητή που έχει ζήσει ή μεγαλώσει στη Γερμανία, γιατί έτσι θα έχεις καλύτερη προφορά η ίδια και θα του/της είναι πολύ πιο εύκολο να σε προχωρήσει γρήγορα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο Guest 881237: #4 23-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από WindOfChange: λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια WindOfChange Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WindOfChange δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 20:29 Ο WindOfChange: #5 23-06-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια Click για ανάπτυξη... Καλά αν κάνεις 1 μάθημα τη βδομάδα τόσο θα πάρει. Εμείς κάναμε 2 και για ένα διάστημα 3 φορές Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.670 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 30-06-23 17:09 Καλησπέρα, Εϊμαι στην ίδια θέση με την θεματοθέτρια. Σε 4 χρόνια τελειώνω την σχολή μου και με σκοπό την μετανάστευση στη Γέρμανια ή σε γερμανόφωνη χώρα επιθυμώ να μάθω την Γερμανική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο c1. Έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διαδικτιακά μαθήματα και βρήκα υλικό που θα με βοηθήσει να διαβάζω συνεχώς μόνος μου. Ήταν κανένας σε παρόμοια θέση και έχει να μου δώσει συμβουλές για το πως είνα η διαδικασία για το πιστοποιητικό Goethe; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #7 09-11-23 23:06 Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρααα, θέλω να ξεκινήσω γερμανικά για να εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεσο σε 3-4 χρόνια αλλά δεν ξέρω πως να ξεκινησω; Να παω σε γραψα, να βρω κατι διαδικτυακο η να βρω καποιον να κανει ιδιαιτερα; Επίσης ξέρει κανεις τιμες για φροντιστηρια?
WindOfChange Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WindOfChange δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 12:31 Ο WindOfChange: #2 23-06-23 12:31 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Καλησπέρααα, θέλω να ξεκινήσω γερμανικά για να εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεσο σε 3-4 χρόνια αλλά δεν ξέρω πως να ξεκινησω; Να παω σε γραψα, να βρω κατι διαδικτυακο η να βρω καποιον να κανει ιδιαιτερα; Επίσης ξέρει κανεις τιμες για φροντιστηρια? Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα σε φροντιστήριο και με αρκετό διάβασμα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2.Γενικότερα προτιμώ το φροντιστήριο ή τα ιδιαίτερα γιατί σε "αναγκάζουν" να διαβάζεις αλλα και μπορείς να μιλάς και να εξασκείς τον προφορικό λόγο και όχι απλά να γραφείς και να διαβάζεις κείμενα. Στη Θεσσαλονίκη που είχα πάει ήταν 800€ περίπου αν θυμάμαι καλά Α1 με Β1 και γύρω στα 900€ το Β2 και ήμασταν δύο άτομα στο τμήμα. Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 15:08 Ο Gogosps έγραψε: #3 23-06-23 15:08 Μπορείς σίγουρα νωρίτερα από 3-4 χρόνια αν διαβάσεις. Είναι πανεύκολη γλώσσα. Φροντιστήριο με 1-2 άτομα ή ιδιαίτερα. Ιδανικό θα ήταν (αλλά προφανώς όχι απαραίτητο) να βρεις κάποιον καθηγητή που έχει ζήσει ή μεγαλώσει στη Γερμανία, γιατί έτσι θα έχεις καλύτερη προφορά η ίδια και θα του/της είναι πολύ πιο εύκολο να σε προχωρήσει γρήγορα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο Guest 881237: #4 23-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από WindOfChange: λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια WindOfChange Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WindOfChange δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 20:29 Ο WindOfChange: #5 23-06-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια Click για ανάπτυξη... Καλά αν κάνεις 1 μάθημα τη βδομάδα τόσο θα πάρει. Εμείς κάναμε 2 και για ένα διάστημα 3 φορές Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.670 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 30-06-23 17:09 Καλησπέρα, Εϊμαι στην ίδια θέση με την θεματοθέτρια. Σε 4 χρόνια τελειώνω την σχολή μου και με σκοπό την μετανάστευση στη Γέρμανια ή σε γερμανόφωνη χώρα επιθυμώ να μάθω την Γερμανική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο c1. Έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διαδικτιακά μαθήματα και βρήκα υλικό που θα με βοηθήσει να διαβάζω συνεχώς μόνος μου. Ήταν κανένας σε παρόμοια θέση και έχει να μου δώσει συμβουλές για το πως είνα η διαδικασία για το πιστοποιητικό Goethe; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #7 09-11-23 23:06 Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από estrela: Καλησπέρααα, θέλω να ξεκινήσω γερμανικά για να εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεσο σε 3-4 χρόνια αλλά δεν ξέρω πως να ξεκινησω; Να παω σε γραψα, να βρω κατι διαδικτυακο η να βρω καποιον να κανει ιδιαιτερα; Επίσης ξέρει κανεις τιμες για φροντιστηρια? Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα σε φροντιστήριο και με αρκετό διάβασμα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2.Γενικότερα προτιμώ το φροντιστήριο ή τα ιδιαίτερα γιατί σε "αναγκάζουν" να διαβάζεις αλλα και μπορείς να μιλάς και να εξασκείς τον προφορικό λόγο και όχι απλά να γραφείς και να διαβάζεις κείμενα. Στη Θεσσαλονίκη που είχα πάει ήταν 800€ περίπου αν θυμάμαι καλά Α1 με Β1 και γύρω στα 900€ το Β2 και ήμασταν δύο άτομα στο τμήμα.
Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 15:08 Ο Gogosps έγραψε: #3 23-06-23 15:08 Μπορείς σίγουρα νωρίτερα από 3-4 χρόνια αν διαβάσεις. Είναι πανεύκολη γλώσσα. Φροντιστήριο με 1-2 άτομα ή ιδιαίτερα. Ιδανικό θα ήταν (αλλά προφανώς όχι απαραίτητο) να βρεις κάποιον καθηγητή που έχει ζήσει ή μεγαλώσει στη Γερμανία, γιατί έτσι θα έχεις καλύτερη προφορά η ίδια και θα του/της είναι πολύ πιο εύκολο να σε προχωρήσει γρήγορα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο Guest 881237: #4 23-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από WindOfChange: λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια WindOfChange Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WindOfChange δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 20:29 Ο WindOfChange: #5 23-06-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια Click για ανάπτυξη... Καλά αν κάνεις 1 μάθημα τη βδομάδα τόσο θα πάρει. Εμείς κάναμε 2 και για ένα διάστημα 3 φορές Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.670 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 30-06-23 17:09 Καλησπέρα, Εϊμαι στην ίδια θέση με την θεματοθέτρια. Σε 4 χρόνια τελειώνω την σχολή μου και με σκοπό την μετανάστευση στη Γέρμανια ή σε γερμανόφωνη χώρα επιθυμώ να μάθω την Γερμανική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο c1. Έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διαδικτιακά μαθήματα και βρήκα υλικό που θα με βοηθήσει να διαβάζω συνεχώς μόνος μου. Ήταν κανένας σε παρόμοια θέση και έχει να μου δώσει συμβουλές για το πως είνα η διαδικασία για το πιστοποιητικό Goethe; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #7 09-11-23 23:06 Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς σίγουρα νωρίτερα από 3-4 χρόνια αν διαβάσεις. Είναι πανεύκολη γλώσσα. Φροντιστήριο με 1-2 άτομα ή ιδιαίτερα. Ιδανικό θα ήταν (αλλά προφανώς όχι απαραίτητο) να βρεις κάποιον καθηγητή που έχει ζήσει ή μεγαλώσει στη Γερμανία, γιατί έτσι θα έχεις καλύτερη προφορά η ίδια και θα του/της είναι πολύ πιο εύκολο να σε προχωρήσει γρήγορα.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο Guest 881237: #4 23-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από WindOfChange: λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια WindOfChange Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WindOfChange δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 20:29 Ο WindOfChange: #5 23-06-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια Click για ανάπτυξη... Καλά αν κάνεις 1 μάθημα τη βδομάδα τόσο θα πάρει. Εμείς κάναμε 2 και για ένα διάστημα 3 φορές Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.670 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 30-06-23 17:09 Καλησπέρα, Εϊμαι στην ίδια θέση με την θεματοθέτρια. Σε 4 χρόνια τελειώνω την σχολή μου και με σκοπό την μετανάστευση στη Γέρμανια ή σε γερμανόφωνη χώρα επιθυμώ να μάθω την Γερμανική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο c1. Έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διαδικτιακά μαθήματα και βρήκα υλικό που θα με βοηθήσει να διαβάζω συνεχώς μόνος μου. Ήταν κανένας σε παρόμοια θέση και έχει να μου δώσει συμβουλές για το πως είνα η διαδικασία για το πιστοποιητικό Goethe; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #7 09-11-23 23:06 Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από WindOfChange: λιγότερο από 1,5 χρόνο πήρα το Β2. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια
WindOfChange Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WindOfChange δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 20:29 Ο WindOfChange: #5 23-06-23 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια Click για ανάπτυξη... Καλά αν κάνεις 1 μάθημα τη βδομάδα τόσο θα πάρει. Εμείς κάναμε 2 και για ένα διάστημα 3 φορές Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.670 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 30-06-23 17:09 Καλησπέρα, Εϊμαι στην ίδια θέση με την θεματοθέτρια. Σε 4 χρόνια τελειώνω την σχολή μου και με σκοπό την μετανάστευση στη Γέρμανια ή σε γερμανόφωνη χώρα επιθυμώ να μάθω την Γερμανική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο c1. Έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διαδικτιακά μαθήματα και βρήκα υλικό που θα με βοηθήσει να διαβάζω συνεχώς μόνος μου. Ήταν κανένας σε παρόμοια θέση και έχει να μου δώσει συμβουλές για το πως είνα η διαδικασία για το πιστοποιητικό Goethe; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #7 09-11-23 23:06 Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αλήθεια? Είχα ρωτήσει καθηγήτρια γερμανικών κ μου είπε τουλάχιστον 3 χρόνια Click για ανάπτυξη... Καλά αν κάνεις 1 μάθημα τη βδομάδα τόσο θα πάρει. Εμείς κάναμε 2 και για ένα διάστημα 3 φορές
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.670 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 30-06-23 17:09 Καλησπέρα, Εϊμαι στην ίδια θέση με την θεματοθέτρια. Σε 4 χρόνια τελειώνω την σχολή μου και με σκοπό την μετανάστευση στη Γέρμανια ή σε γερμανόφωνη χώρα επιθυμώ να μάθω την Γερμανική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο c1. Έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διαδικτιακά μαθήματα και βρήκα υλικό που θα με βοηθήσει να διαβάζω συνεχώς μόνος μου. Ήταν κανένας σε παρόμοια θέση και έχει να μου δώσει συμβουλές για το πως είνα η διαδικασία για το πιστοποιητικό Goethe; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #7 09-11-23 23:06 Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα, Εϊμαι στην ίδια θέση με την θεματοθέτρια. Σε 4 χρόνια τελειώνω την σχολή μου και με σκοπό την μετανάστευση στη Γέρμανια ή σε γερμανόφωνη χώρα επιθυμώ να μάθω την Γερμανική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο c1. Έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνω διαδικτιακά μαθήματα και βρήκα υλικό που θα με βοηθήσει να διαβάζω συνεχώς μόνος μου. Ήταν κανένας σε παρόμοια θέση και έχει να μου δώσει συμβουλές για το πως είνα η διαδικασία για το πιστοποιητικό Goethe;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:06 Ο Poirot έγραψε: #7 09-11-23 23:06 Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2023 στις 23:49 Ο giannhs2001: #8 09-11-23 23:49 @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 00:24 Ο Memetchi έγραψε: #9 10-11-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Memetchi γκουρού της γαλλικής γλώσσας, ποία θα είναι η ποινή για τους προδότες; Click για ανάπτυξη... Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2023 στις 13:59 Ο Poirot έγραψε: #10 10-11-23 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και γενικά έχεις έφεση με τις γλώσσες ίσως και σε 2 χρόνια μπορείς το Β2. Το έχω ακούσει να γίνεται αλλά με ζορι. Είναι δύσκολη γλώσσα που απαιτεί χρόνο. Συνήθως 3 χρόνια προβλέπονται για το Β2 επίπεδο, με νορμάλ Ρυθμό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την απάντησή σου! Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και μόνο που βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ, πρέπει να τους αφερεθεί η δυνατότητα ομιλίας της γλώσσας για κανένα χρόνο Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω...
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.808 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 14:17 Ο Memetchi έγραψε: #11 11-11-23 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είμαι προδότης αρχηγέ, πρώτα θα δώσω για το dalf c2 και μετά θα επιχειρήσω να μάθω τον εχθρό εκ των έσω... Click για ανάπτυξη... Βάλε τη σακούλιον και κατέδωσε τα μυστικά τους
Guest 227001 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 Ο Guest 227001: #12 11-11-23 20:00 Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία. Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η γερμανική γλώσσα εύκολα μπορεί κάποιος να την μιλήσει και να την διαβάσει.Το πρόβλημα είναι αρχικά τα άρθρα.Μερικές φορές αλλάζουν το γένος ενός επιθέτου και σε μπερδεύει στην αρχή. Επίσης έχουν κάποια ανώμαλα ρήματα που έχουν την δικιά τους δυσκολίας.Βέβαια με συστηματικό διάβασμα βγαίνουν μια χαρά.Μην ξεχνάτε ότι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά ανήκουν στην ίδια οικογενειακή γλώσσα οπότε υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Τέλος αν θες να μιλήσεις με γερμανόφωνους πρέπει να γνωρίζεις πως η κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει την δικιά της προφορά οπότε μην στέκεις σε μια προφορά. Στα λέω αυτά επειδή πήγαινα 2 χρόνια φροντηστήριο και έχω το μισό μου σόι στην Κολωνία.Μου έχουν αναφέρει πως ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν ειδικά μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας τους για μετανάστες οπότε υπάρχει και αυτή η ενναλακτική αν θες να μείνεις Γερμανία.
Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 10:31 Ο Βασιλης1234: #13 16-11-23 10:31 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε δύο χρόνια από τώρα χοντρικά εως το Σεπτέμβρη του 25 μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Β2 στη γερμανική ξεκινώντας από το 0? Γνωρίζω ότι είναι ανεπαρκές για να μπορείς να δουλέψεις Γερμανία απλά επειδή είναι προαπαιτούμενο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση το χαρτί. Εννοείται ότι στο μεσοδιάστημα θα προσπαθώ να εξελισσω τη γλώσσα και μόνος.μου ιδίως πάνω στον τομέα που πρόκειται να ασχοληθώ
Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Mara2004 έγραψε: #14 16-11-23 18:22 Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level! Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη του 2022 και θα δώσω φέτος τον Μάιο για B2 level. Σου συνιστώ να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα και σε δύο χρόνια όπως και εγώ θεωρώ θα έχεις καταφέρει να φτάσεις το b2 level!
Βασιλης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 19:59 Ο Βασιλης1234: #15 16-11-23 19:59 Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι. Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκεφτόμουν για ονλαιν μαθήματα τα οποία βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι γιατί στην περίπτωση μου τα ιδιαίτερα από άποψη χρημάτων δεν ξέρω πόσο βιώσιμα είναι.
Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2023 στις 22:24 Η Mara2004 έγραψε: #16 16-11-23 22:24 Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα ) Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Searching Vangelis Kalfas pastellie Κλημεντίνη Georgiaaa_ maria271 maritina07 aurorita Βασιλης1234 Mammy Nun EFAKIT bigguy nimbus Wonderkid shuuu AggelikiGr redpointer E.Z Corfu kitty Obi-Wan Kenobi giannhs2001 bibliofagos Scandal BatGuin charmander Angie15 Giannakou Giota kost28 sofia07 P.Dam. ANZ F1L1PAS Mara2004 Kate1914 Γιώργος μεγ Meow nicole1982 Claire05 constansn aggorf Ryuzaki Dr. Gl. Luminous carnage Lifelong Learner GeorgePap2003 mermaid89 Memetchi desperate-ambitious! giorgos5002 estrela thecrazycretan ΘανάσοςG4 Profesor ilovekpop Praxis Eleni123- hello1234 jim2015 panaman Lathy jimis2001 Libertus Abiogenesis Gogosps Alexecon1991 angel27_ george777 Helen06 Unboxholics Ness iiTzArismaltor_ Mary06 synthnightingale PanMoonlight aririn augustine tsiobieman Maria_Xagorari thenutritionist Mewmaw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά τα ιδιαίτερα αξίζουν περισσότερο σε σχέση με τα ονλαιν! Εκτός αν εννοείς ονλαιν με καθηγητή. Εφαρμογές σαν το duolingo δεν πιστεύω ότι μπορούν να σε φτάσουν σε b1+ level . Εγώ δεν μετανιώνω για τα ιδιαίτερα που κάνω σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει να πάρω b2 πτυχιο με λιγότερο από 2 χρόνια μαθήματα!( Εγώ κάνω 3 φορές την εβδομάδα )
Mara2004 Νεοφερμένο μέλος Η Mara2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2024 στις 23:41 Η Mara2004 έγραψε: #17 03-01-24 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεια σας αγαπητά μέλη Ήθελα να ρωτήσω, πόσος χρόνος πιστεύετε ότι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος σε επίπεδο B2 ή C1 αν το πάω λίγο εντατικά; Σκέφτομαι για ιδιαίτερα μαθήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον Μάιο θα δώσω για B2 goethe. Άρχισα πέρσι τον Σεπτέμβρη οπότε χωρίς το καλοκαίρι πες περίπου 1 χρόνος και 6-7 μήνες. Θέλει πολύ διάβασμα είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα και σου προτείνω ιδιαίτερα καθώς στα φροντιστήρια επειδή είναι περισσότερα άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που μπορείς να έχεις καταλάβει ήδη. Εγώ έκανα και κάνω ιδιαίτερα τρεις ώρες την εβδομάδα
aurorita Νεοφερμένο μέλος Η aurorita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2025 στις 22:36 Η aurorita έγραψε: #18 14-06-25 22:36 Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο
Να ρωτησω κγω μιας και σας βλεπω που τα συζητατε, για την ευρογνωση εχετε γνωμη; Σκεφτομουν τα διαδικτυακά μαθηματα γερμανικων καθως δεν προλαβαινω καθολου να πηγαινω σε φροντιστήριο