Μαγεία

vasilakis13

New member

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 692 μηνύματα.
Οκ, δεν ασχολείται, αλλά η φυσική πχ προσπαθεί να εξηγήσει την δημιουργία του κόσμου με διάφορες θεωρίες όπως το big bang, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την θρησκεία? Δηλαδή σε κάποια σημεία δεν αντικρούονται?
Ένας φυσικός μου είχε πει ότι αν πεις σε έναν φυσικό που δουλεύει στη nasa για θρησκεία θα βάλει τα γέλια, αν και ήταν λίγο αντίθεος (αν υπάρχει αυτή η λέξη :P)
 

LiViNGtheLiFE

New member

Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 1,895 μηνύματα.

Έχουμε μαθήματα όπως: Ξόρκια Ι, Ξεματιάσματα ΙΙ, Βουντού (αυτό είναι επιλογής), Βότανα ΙΙ, χαρτορίξιμο Ι, καφετζού ΙΙ κλπ, κλπ.
Φτου σου, δε μου το λεγες πριν κάνω μηχανογραφικό; :P
Και επειδή όπως λες και συ... έτσι κι αλλιώς στον κάδο θα πάμε, κυκλοφορούν φοβερά ξόρκια πχ: :slourp:

-Για το φούντωμα του έρωτα:

Κάθε Παρασκευή πρωί στις 10:00 π.μ και για 3 συνεχόμενες βδομάδες, βράζετε λίγο νερό. Ρίχνετε μέσα στο νερό που βράζει μια κουταλιά λευκή καθαρή ζάχαρη και επαναλάβετε τις ακόλουθες λέξεις δυνατά:

Νερό το ζεστό και ζάχαρη γλυκιά,
Φέρτε μια νέα αγάπη σε εμένα να γνωρίσω,
Αγνή και καθαρή, καλή και δυνατή,
Κάντε το γρήγορα, αλλά να διαρκεί για πάντα.

Αφήστε το νερό να κρυώσει, και στην συνέχεια ρίξτε το σε ένα ψηλό, λεπτό διάφανο βάζο. Αγοράστε ένα, κατακόκκινο, με αρκετά ψηλό κοτσάνι τριαντάφυλλο, την ίδια ημέρα που έχετε κάνει αυτήν την τελετουργία, και τοποθετήστε το στο βάζο…με το αριστερό χέρι…της καρδιάς!

Κάθε εβδομάδα αντικαταστήστε το τριαντάφυλλο και το νερό με νέο, λέγοντας τα ίδια λόγια. Απομακρύνετε την ίδια ώρα τα παλιό τριαντάφυλλο και το νερό μακριά, από τον προσωπικό χώρο σας.Η αξιόπιστη πηγή μου :hehe:
 

Dias

Well-known member

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα) . Έχει γράψει 7,577 μηνύματα.
Φτου σου, δε μου το λεγες πριν κάνω μηχανογραφικό;
Ο Arthur Clarke (από τους κορυφαίους συγγραφείς Ε.Φ. είχε πει ότι "η σύγχρονη τεχνολογία δεν διαφέρει και πολύ από τη μαγεία". Σκέψου, ένας άνθρωπος του 1800 να έβλεπε ραδιόφωνο, τηλέφωνο, αεροπλάνο, τηλεόραση, υπολογιστή, τι θα έλεγε;


Οκ, δεν ασχολείται, αλλά η φυσική πχ προσπαθεί να εξηγήσει την δημιουργία του κόσμου με διάφορες θεωρίες όπως το big bang, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την θρησκεία? Δηλαδή σε κάποια σημεία δεν αντικρούονται? )
Όχι δεν αντικρούονται. Από τη μια μεριά η Επιστήμη δεν ασχολείται με το τι λένε οι θρησκείες. Από την άλλη οι "φωτισμένοι" εκπρόσωποι των θρησκειών, δέχονται ότι πολλά από τις γραφές τους είναι συμβολικά και θεμελιώνουν την πίστη τους με βάση τα νέα επιστημονικά δεδομένα. Για παράδειγμα, δέχονται τη Θεωρία της Εξέλιξης και τοποθετούν το θεό τους στο προς ποια κατεύθυνση κινήθηκε η εξέλιξη. Άλλο παράδειγμα το big bang. Η Φυσική έχει εξηγήσει τη δημιουργία του Σύμπαντος από ένα απειροελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου και πέρα. Ο σύγχρονος θεολόγος θα τοποθετήσει το θεό του λίγο πριν. Βέβαια, υπάρχουν και οι κολλημένοι Σεραφείμ (και όχι μόνο στη χώρα μας), οι οποίοι ...απορρίπτουν κατηγορηματικά big bang, εξέλιξη και μποζόνια, ενώ πιστεύουν ότι το Σύμπαν δημιουργήθηκε μόλις πριν 7.000 χρόνια και κάνουν ανασκαφές για να βρουν τον ...τάφο του Αδάμ με το πλευρό να του λείπει και το μήλο στο στόμα. Με αυτούς δεν αξίζει να ασχολούμαστε, εκτός αν θέλουμε να γελάσουμε.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top