Annaaa345667
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν χρειάζεται να αγχωθείς με τους βαθμούς που λαμβάνεις σε αυτή τη φάση. Είναι ακόμη αρχή και υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Από Σεπτέμβρη προσπάθησε να βάλεις τα δυνατά σου και να βελτιώνεσαι. Γνωρίζω περιπτώσεις παλαιών συμμαθητών μου που στα θερινά έγραφαν 14 στο μάθημα των Αρχαίων και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έγραψαν 17.Πόσο είναι ένας καλός βαθμός στα αρχαια, για την αρχή της προετοιμασίας (στα θερινά μαθήματα);;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annaaa345667
Νεοφερμένο μέλος

Ενα 16 στα θερινά μπορεί να γινει 18 μετέπειτα; Γιατί στοχεύω σε υψηλή σχολή!Δεν χρειάζεται να αγχωθείς με τους βαθμούς που λαμβάνεις σε αυτή τη φάση. Είναι ακόμη αρχή και υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Από Σεπτέμβρη προσπάθησε να βάλεις τα δυνατά σου και να βελτιώνεσαι. Γνωρίζω περιπτώσεις παλαιών συμμαθητών μου που στα θερινά έγραφαν 14 στο μάθημα των Αρχαίων και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έγραψαν 17.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά και μπορεί να γίνει! Αρκεί να μελετάς συστηματικά τα σχόλια για το Διδαγμένο κείμενο και να φροντίσεις να καλύψεις τυχόν κενά στη Γραμματική και το Συντακτικό. Εκτός από αυτά, καλό είναι να εξασκείσαι με αρκετά Άγνωστα Κείμενα. Σου εύχομαι αρίστη επιτυχία!Ενα 16 στα θερινά μπορεί να γινει 18 μετέπειτα; Γιατί στοχεύω σε υψηλή σχολή!
Υ.Γ. Για όποιες απορίες έχεις, μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα. Μπορώ να σου απαντήσω τόσο ως παλιός υποψήφιος, όσο και ως διδάσκων το άγνωστο κείμενο, γραμματική και συντακτικό!
Viedo
Διάσημο μέλος

Ναι μπορείς άνετα να γράψεις 18+, δεν υποδεικνύουν κάτι τόσο σημαντικό τα διαγωνίσματα σε αυτή την περίοδο. Έχεις μήνες προετοιμασίας και κατανόησης της ύλης-αφομοίωσης. Θυμάμαι έγραφα πιο χαμηλά από τους βαθμούς σου, στα πρώτα διαγωνίσματα Αρχαία και Λατινικά. Έκανα λάθη επιπόλαια ή ξεχνούσα πράγματα. Στο τέλος έγραψα πολύ καλά.
Το ζητούμενο είναι να εξασκείσαι και να βλέπεις τα λάθη σου. Τους επόμενους μήνες θα δεις πόσο καλύτερα θα τα πηγαίνεις, που θα γράφεις διαγωνίσματα διαρκώς.
Annaaa345667
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά!Φυσικά και μπορεί να γίνει! Αρκεί να μελετάς συστηματικά τα σχόλια για το Διδαγμένο κείμενο και να φροντίσεις να καλύψεις τυχόν κενά στη Γραμματική και το Συντακτικό. Εκτός από αυτά, καλό είναι να εξασκείσαι με αρκετά Άγνωστα Κείμενα. Σου εύχομαι αρίστη επιτυχία!
Υ.Γ. Για όποιες απορίες έχεις, μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα. Μπορώ να σου απαντήσω τόσο ως παλιός υποψήφιος, όσο και ως διδάσκων το άγνωστο κείμενο, γραμματική και συντακτικό!
Έγινε, ευχαριστω πολύ!Γεια σου Άννα!
Ναι μπορείς άνετα να γράψεις 18+, δεν υποδεικνύουν κάτι τόσο σημαντικό τα διαγωνίσματα σε αυτή την περίοδο. Έχεις μήνες προετοιμασίας και κατανόησης της ύλης-αφομοίωσης. Θυμάμαι έγραφα πιο χαμηλά από τους βαθμούς σου, στα πρώτα διαγωνίσματα Αρχαία και Λατινικά. Έκανα λάθη επιπόλαια ή ξεχνούσα πράγματα. Στο τέλος έγραψα πολύ καλά.
Το ζητούμενο είναι να εξασκείσαι και να βλέπεις τα λάθη σου. Τους επόμενους μήνες θα δεις πόσο καλύτερα θα τα πηγαίνεις, που θα γράφεις διαγωνίσματα διαρκώς.
Belle26
Νεοφερμένο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαρακτηριστικά αναφέρω πως ο φροντιστής μου, πριν τις πανελλήνιες, έβγαζε τον μέσο όρο των βαθμών από τα διαγωνίσματα κάθε μαθητή ξεχωριστά (χωρίς βέβαια να μας τον λέει κιόλας και να μας αγχώνει) και στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν αντιπροσωπευτικός και των τελικών αποτελεσμάτων τους στις πανελλήνιες.
Annaaa345667
Νεοφερμένο μέλος

archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό συμβαίνει. Η μορφή διαγωνίσματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών διαφέρει σημαντικά από εκείνη των προηγούμενων ετών. Χρειάζεται εξάσκηση και εν καιρώ η επίδοσή σου θα βελτιώνεται αισθητά. Ξαναλέω ότι είναι ακόμα αρχή και ότι δεν χρειάζεται να απογοήτευεσαι. Έχω δει πολλές φορές το αρχικό 16 να γίνεται 18+ μέχρι και 19 στις Πανελλήνιες!Απλά στο σχολείο ήμουν άριστη, πάντα έγραφα πάνω από 18 σε αυτά τα μαθήματα και τώρα η επίδοση μου έχει πέσει ενώ διαβάζω το ίδιο. Ίσως να φταίει που δεν έχω μπει ακόμα στο κλίμα των διαγωνισματων ( έχω γράψει 3) αλλά μου έριξε πολύ την αυτοπεποίθηση αυτή η πτωση.
Belle26
Νεοφερμένο μέλος

Έχεις να γράψεις πολλά διαγωνίσματα ακόμα μέχρι να έρθει η μέρα της εξέτασης..! Σταδιακά θα διαπιστώσεις την αλλαγή και μόνη σου.
Annaaa345667
Νεοφερμένο μέλος

Belle26
Νεοφερμένο μέλος

Τόσες φορές που θα τα διαβάσεις,θα σου βγει και το αυτολεξεί

Είμαι υπέρ του να προσπαθήσεις πιο πολύ σε ιστορία και κοινωνιολογία να προσεγγίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα το βιβλίο. Στο γνωστό δεν είναι τόσο αναγκαίο,αρκεί να ξέρεις και με δικά σου λόγια τι παίζει πάνω κάτω .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Praxis
- thesecretfemme
- Nefeloula
- xakounaamatata
- dragonite
- Belle26
- DeWiN
- Viedo
- Schlimazel
- spring day
- SlimShady
- stefan
- Annaaa345667
- eri548
- tsiobieman
- nick 3484
- the purge
- Lathy
- Rene2004
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- nicole1982
- charmander
- Φινεύς
- Elena78
- Kostakis45
- cel123
- hirasawayui
- CELTICS FAN
- Thanos_D
- Stelios725
- lnesb
- Αριάνα123
- Anna.28
- Έμμα
- Nina42
- Ggpg
- giannhs2001
- louminis
- Ν.Χ.
- St11
- iminspain
- Vasilis2000kak
- Serotonin
- Imelda82
- Ststst02
- uni77
- azula
- PanosBat
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.