Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:23 Ο Redman20 έγραψε: #1 09-01-12 21:23 Ποιές μάρκες ρουχων προτιμάτε και σε ποια καταστήματα ψωνιζετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2012 στις 00:30 Η persi έγραψε: #2 10-01-12 00:30 Αγοράζω κυρίως σώβρακα μάρκα Meka-Pses από τα Spriderstores, γιατί είναι πάμφθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2012 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #3 11-01-12 14:24 Δεν κοιτάω μάρκες, μπορεί να αγοράσω μια φορά Attrattivo και την άλλη από κινέζικο. Αναλόγως το γούστο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η fanouria έγραψε: #4 16-01-12 21:33 ούτε εγώ κοιτάω μάρκες ,αγοράζω κάτι που μου αρέσει και θα το φορέσω πολλές φορές ,σε ένα λογικό πλαίσιο τιμών φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:46 Η Ερις έγραψε: #5 17-01-12 19:46 Ααα δε ξέρω για σας... αλλά εγώ μόνο με versace ντύνομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 20:01 Ο DrHouse έγραψε: #6 17-01-12 20:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:38 Η elli-anna: #7 11-02-12 13:38 PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιές μάρκες ρουχων προτιμάτε και σε ποια καταστήματα ψωνιζετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2012 στις 00:30 Η persi έγραψε: #2 10-01-12 00:30 Αγοράζω κυρίως σώβρακα μάρκα Meka-Pses από τα Spriderstores, γιατί είναι πάμφθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2012 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #3 11-01-12 14:24 Δεν κοιτάω μάρκες, μπορεί να αγοράσω μια φορά Attrattivo και την άλλη από κινέζικο. Αναλόγως το γούστο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η fanouria έγραψε: #4 16-01-12 21:33 ούτε εγώ κοιτάω μάρκες ,αγοράζω κάτι που μου αρέσει και θα το φορέσω πολλές φορές ,σε ένα λογικό πλαίσιο τιμών φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:46 Η Ερις έγραψε: #5 17-01-12 19:46 Ααα δε ξέρω για σας... αλλά εγώ μόνο με versace ντύνομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 20:01 Ο DrHouse έγραψε: #6 17-01-12 20:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:38 Η elli-anna: #7 11-02-12 13:38 PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγοράζω κυρίως σώβρακα μάρκα Meka-Pses από τα Spriderstores, γιατί είναι πάμφθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2012 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #3 11-01-12 14:24 Δεν κοιτάω μάρκες, μπορεί να αγοράσω μια φορά Attrattivo και την άλλη από κινέζικο. Αναλόγως το γούστο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η fanouria έγραψε: #4 16-01-12 21:33 ούτε εγώ κοιτάω μάρκες ,αγοράζω κάτι που μου αρέσει και θα το φορέσω πολλές φορές ,σε ένα λογικό πλαίσιο τιμών φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:46 Η Ερις έγραψε: #5 17-01-12 19:46 Ααα δε ξέρω για σας... αλλά εγώ μόνο με versace ντύνομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 20:01 Ο DrHouse έγραψε: #6 17-01-12 20:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:38 Η elli-anna: #7 11-02-12 13:38 PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν κοιτάω μάρκες, μπορεί να αγοράσω μια φορά Attrattivo και την άλλη από κινέζικο. Αναλόγως το γούστο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η fanouria έγραψε: #4 16-01-12 21:33 ούτε εγώ κοιτάω μάρκες ,αγοράζω κάτι που μου αρέσει και θα το φορέσω πολλές φορές ,σε ένα λογικό πλαίσιο τιμών φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:46 Η Ερις έγραψε: #5 17-01-12 19:46 Ααα δε ξέρω για σας... αλλά εγώ μόνο με versace ντύνομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 20:01 Ο DrHouse έγραψε: #6 17-01-12 20:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:38 Η elli-anna: #7 11-02-12 13:38 PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ούτε εγώ κοιτάω μάρκες ,αγοράζω κάτι που μου αρέσει και θα το φορέσω πολλές φορές ,σε ένα λογικό πλαίσιο τιμών φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:46 Η Ερις έγραψε: #5 17-01-12 19:46 Ααα δε ξέρω για σας... αλλά εγώ μόνο με versace ντύνομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 20:01 Ο DrHouse έγραψε: #6 17-01-12 20:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:38 Η elli-anna: #7 11-02-12 13:38 PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααα δε ξέρω για σας... αλλά εγώ μόνο με versace ντύνομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 20:01 Ο DrHouse έγραψε: #6 17-01-12 20:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:38 Η elli-anna: #7 11-02-12 13:38 PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:38 Η elli-anna: #7 11-02-12 13:38 PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
PINK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο Aeneas έγραψε: #8 11-02-12 14:24 https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.jackjones.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:39 Ο Rebel1 έγραψε: #9 11-02-12 14:39 δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:05 Η natasoula...: #10 11-02-12 15:05 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:16 Η Αγγελική!!!: #11 11-02-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Για πρώτη φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ() μαζί σου !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:27 Ο challenger: #12 11-02-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: δειτε τι γινεται γυρω σας...ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για υλικα;λες και αμα βαλεις μια μαρκα πανω σου θα γινεις ανθρωπος.. Click για ανάπτυξη... το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η natasoula...: #13 11-02-12 15:40 Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Ο Rebel1 έγραψε: #14 11-02-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από challenger: το οτι κανουμε μια χαλαρη κουβεντα δεν μας καθιστα ανευθυνους γενικα δεν εχω τοσο προβλημα με τις μαρκες των ρουχων, οσο με των παπουτσιων, φοραω παρα πολυ converse! Click για ανάπτυξη... ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:42 Η wolfe4ever: #15 11-02-12 15:42 Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά δε κοιτώ μάρκες, ποτέ δε κοιτούσα. Ό,τι μου αρέσει και είναι και οικονομικό, το αγοράζω! Αφήστε που μισώ να έχω πχ μια τσάντα και να γράφει πάνω τη μάρκα της! Ή οι μπλούζες μπένετον που έχουν το σχετικό λογότυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #16 11-02-12 15:58 Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ από μπουφάν και ζακέτες φοράω μόνο La Martina, για να πω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:38 Ο challenger: #17 11-02-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Δεν μπορώ να ξέρω αν πρόκειται για ανευθυνότητα,ούτε να μιλάω αυθαίρετα για άτομα που δεν ξέρω,αλλά σίγουρα πρόκειται για προκλητικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από panoslarissa: ειναι προκλητικο να βλεπεις καποιον να φοραει πανω του ρουχα αξιας ανω των 100 ευρω και διπλα του παιδακια που δεν εχουν να φανε.. Click για ανάπτυξη... ουτε θεμα αναευθυνοτητας, ουτε προκλησης, ουτε αναισθησίας τιθεται... Τα μισα μου ρουχα ειναι δευτερο χερι, αλλα οταν αγοραζω κατι, προσεχω να ειναι κατι που μου αρεσει, και ΝΑΙ θα δωσω παραπανω χρηματα αν προκειται για ανθεκτικο προιον... απλα πραγματα...! ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:39 Η Dalian έγραψε: #18 11-02-12 19:39 Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη γνώμη μου δεν μετράνε τόσο οι μάρκες όσο να ξέρεις να συνδυάζεις σωστά και δημιουργικά ρούχα μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:19 Η grotesque_mask: #19 11-02-12 20:19 λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
λες και όλες οι μάρκες έχουν πανάκριβα ρούχα ας πούμε, λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:28 Η persi έγραψε: #20 11-02-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από challenger: ασχετο: nioniosmeg είσαι λαμιώτης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.