Aetos Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Ο Aetos έγραψε: #361 18-09-09 14:47 Πληροφορικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #362 18-09-09 15:28 Στο τμήμα μας είχαμε χωριστεί 10 ψυχολογία, 10 πληροφορική και 10 θεατρολογία. Όμως επειδή πολλά παιδιά είχαν επιλέξει πληροφορική αποφασίστηκε από τη διεύθυνση τα Α1 και Α2 να κάνει ψυχολογία (δηλαδή θα είναι τα παιδιά που επέλεξαν πληροφορική και ψυχολογία) και Α3 και Α4 πληροφορική! Να βλέπατε τις φάτσες των συμμαθητών μου όταν το 'πε η διευθύντρια. Του χρόνου είπε ότι θα συμβεί το αντίθετο για να μην υπάρχουν παραπονεμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η Mizzkaterinaki: #363 18-09-09 16:22 Το σχολειο μας εχει μονο θεατρολογια και εφαρμογες πληροφορικης...Εγω διαλεξα την πληροφρικη φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Ο ἅλς έγραψε: #364 20-09-09 09:46 Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #365 20-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Click για ανάπτυξη... ναι κοίτα..είναι πολλές οι επιλογές αλλά για 1-2 μόνο συνήθως σχηματίζονται τμήματα..οπότε άμα δεν γίνεται να σχηματίσει τμήμα η πρώτη σου επιλογή,τότε κάνεις τη δεύτερη!βέβαια μπορεί να σας δώσουν να συμπληρώσετε πάλι τις επιλογές!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο teol20 έγραψε: #366 20-09-09 20:54 Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #367 20-09-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πληροφορικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #362 18-09-09 15:28 Στο τμήμα μας είχαμε χωριστεί 10 ψυχολογία, 10 πληροφορική και 10 θεατρολογία. Όμως επειδή πολλά παιδιά είχαν επιλέξει πληροφορική αποφασίστηκε από τη διεύθυνση τα Α1 και Α2 να κάνει ψυχολογία (δηλαδή θα είναι τα παιδιά που επέλεξαν πληροφορική και ψυχολογία) και Α3 και Α4 πληροφορική! Να βλέπατε τις φάτσες των συμμαθητών μου όταν το 'πε η διευθύντρια. Του χρόνου είπε ότι θα συμβεί το αντίθετο για να μην υπάρχουν παραπονεμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η Mizzkaterinaki: #363 18-09-09 16:22 Το σχολειο μας εχει μονο θεατρολογια και εφαρμογες πληροφορικης...Εγω διαλεξα την πληροφρικη φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Ο ἅλς έγραψε: #364 20-09-09 09:46 Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #365 20-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Click για ανάπτυξη... ναι κοίτα..είναι πολλές οι επιλογές αλλά για 1-2 μόνο συνήθως σχηματίζονται τμήματα..οπότε άμα δεν γίνεται να σχηματίσει τμήμα η πρώτη σου επιλογή,τότε κάνεις τη δεύτερη!βέβαια μπορεί να σας δώσουν να συμπληρώσετε πάλι τις επιλογές!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο teol20 έγραψε: #366 20-09-09 20:54 Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #367 20-09-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο τμήμα μας είχαμε χωριστεί 10 ψυχολογία, 10 πληροφορική και 10 θεατρολογία. Όμως επειδή πολλά παιδιά είχαν επιλέξει πληροφορική αποφασίστηκε από τη διεύθυνση τα Α1 και Α2 να κάνει ψυχολογία (δηλαδή θα είναι τα παιδιά που επέλεξαν πληροφορική και ψυχολογία) και Α3 και Α4 πληροφορική! Να βλέπατε τις φάτσες των συμμαθητών μου όταν το 'πε η διευθύντρια. Του χρόνου είπε ότι θα συμβεί το αντίθετο για να μην υπάρχουν παραπονεμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mizzkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η Mizzkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η Mizzkaterinaki: #363 18-09-09 16:22 Το σχολειο μας εχει μονο θεατρολογια και εφαρμογες πληροφορικης...Εγω διαλεξα την πληροφρικη φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Ο ἅλς έγραψε: #364 20-09-09 09:46 Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #365 20-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Click για ανάπτυξη... ναι κοίτα..είναι πολλές οι επιλογές αλλά για 1-2 μόνο συνήθως σχηματίζονται τμήματα..οπότε άμα δεν γίνεται να σχηματίσει τμήμα η πρώτη σου επιλογή,τότε κάνεις τη δεύτερη!βέβαια μπορεί να σας δώσουν να συμπληρώσετε πάλι τις επιλογές!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο teol20 έγραψε: #366 20-09-09 20:54 Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #367 20-09-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σχολειο μας εχει μονο θεατρολογια και εφαρμογες πληροφορικης...Εγω διαλεξα την πληροφρικη φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Ο ἅλς έγραψε: #364 20-09-09 09:46 Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #365 20-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Click για ανάπτυξη... ναι κοίτα..είναι πολλές οι επιλογές αλλά για 1-2 μόνο συνήθως σχηματίζονται τμήματα..οπότε άμα δεν γίνεται να σχηματίσει τμήμα η πρώτη σου επιλογή,τότε κάνεις τη δεύτερη!βέβαια μπορεί να σας δώσουν να συμπληρώσετε πάλι τις επιλογές!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο teol20 έγραψε: #366 20-09-09 20:54 Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #367 20-09-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Ειρηνάκι έγραψε: #365 20-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Click για ανάπτυξη... ναι κοίτα..είναι πολλές οι επιλογές αλλά για 1-2 μόνο συνήθως σχηματίζονται τμήματα..οπότε άμα δεν γίνεται να σχηματίσει τμήμα η πρώτη σου επιλογή,τότε κάνεις τη δεύτερη!βέβαια μπορεί να σας δώσουν να συμπληρώσετε πάλι τις επιλογές!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο teol20 έγραψε: #366 20-09-09 20:54 Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #367 20-09-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Πληροφορική (που διάλεξα) , Γαλλικά, Θεατρολογία και Ψυχολογία, Click για ανάπτυξη... ναι κοίτα..είναι πολλές οι επιλογές αλλά για 1-2 μόνο συνήθως σχηματίζονται τμήματα..οπότε άμα δεν γίνεται να σχηματίσει τμήμα η πρώτη σου επιλογή,τότε κάνεις τη δεύτερη!βέβαια μπορεί να σας δώσουν να συμπληρώσετε πάλι τις επιλογές!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο teol20 έγραψε: #366 20-09-09 20:54 Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #367 20-09-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Ειρηνάκι έγραψε: #367 20-09-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Εμας παλι δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικα με τις επιλογες. Δεν διαλεξε κανεις αλλο μαθημα παρα ολοι Πληροφορικη και λενε δεν μπορει να μας κανει μαθημα μονο ενας Πληροφορικος και πρεπει να ρθει και αλλος. Μα εμαστε καλα; Click για ανάπτυξη... πωπω έλεος!!αυτό συνέβη φέτος σε εμάς!!όλοι στη β έχουν διαλέξει πληροφορική,σε σημείο που μας είπαν επειδή έχουν επιλέξει κάποια παιδιά κ σχέδιο,θα κάνουν κλήρωση τα ονόματα της πληροφορικής για να σχηματιστεί τμήμα κ στο σχέδιο!!δεν πάμε καθόλου καλά!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η migi έγραψε: #368 21-09-09 17:07 Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:13 Ο napstor έγραψε: #369 21-09-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από migi: Spoiler Έλεος ρε παιδιά!!!και εγώ πληροφορική διάλεξα….πάλι καλά όμως δν έχω τέτοια προβλήματα…μέχρι τώρα τουλάχιστον … … το τμήμα μας( στην πληροφορική μονό ,γιατί στο κανονικό μ τμήμα είμαστε ότι να`ναι) είναι αυτό π θα ονειρευόταν κάθε κορίτσι….να φανταστείτε είμαστε 18 παιδιά από τα οποία τα 15 είναι αγόρια…από το αθλητικό τμήμα του σχολειού μας ….τι άλλο να πω…φανταστείτε θέα!!!και το καλύτερο είναι πως τα άλλα δυο κορίτσια είναι οι κολλητές μ….εκτός από αυτό ο καθηγητής που έχουμε είναι πολύ καλός…κάνει το μάθημα ευχάριστο και στο τέλος μας αφήνει να μπούμε και στο internet…τι να άλλο μπορώ να πω ,εκτός το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μ έκανα την καλύτερη επιλογή…………. Click για ανάπτυξη... εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Vampi έγραψε: #370 21-09-09 17:14 -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από napstor: εγω θελω να σε ρωτησω κατι.πας στο σχολειο για μαθηση ή για μπανιστηρι? Click για ανάπτυξη... Με πρόλαβες. :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #371 21-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Λυπάμαι τα αγόρια. Click για ανάπτυξη... καλα τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο Green 13 έγραψε: #372 21-09-09 17:17 Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεατρολογια που δεν γραφουμε στο τελος ,ειναι η παρεα και θα πεσει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η migi έγραψε: #373 21-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: -.- Πω ρε κοπελιά. Τα γράμματα, τα χρώματα... Το όνειρο του κάθε κοριτσιού είναι να βρίσκεται σε τμήμα με 15 αγόρια; Λυπάμαι τα αγόρια. ----------------------------------------- Με πρόλαβες. :no1: Click για ανάπτυξη... Καλά ρε μη με φάτε κιόλας…μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό δεν το έγραψα καν εγώ αλλά η ξαδέλφη μ που πηγαίνει Β΄ λυκείου και κατά κάποιο πολύ παράξενο τρόπο έχει μάθει όλους τους κωδικούς μου…ακόμα και στο Skype και τώρα παντού γράφει κάτι τέτοιες χαζομάρες….Τώρα για αυτήν δν ξέρω να σας πω εγώ συγκεκριμένα στο σχολείο για μάθηση πηγαίνω….μάλιστα μπορώ να πω πως μ αρέσει πολύ το σχολείο… για αυτό και θέλω να γίνω καθηγήτρια…..τέλος πάντων…αν κάποιος μπορεί να μ πει πως μπορώ να αλλάξω κωδικό….θα μ βοηθούσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Vampi έγραψε: #374 21-09-09 18:36 Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνω αριστερά, Ρυθμίσεις-> Πίνακας Ελέγχου-> Επεξεργασία email και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο iGiannis έγραψε: #375 21-09-09 18:37 Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Επεξεργασία e-Mail και κωδικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
migi Νεοφερμένο μέλος Η Miglena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η migi έγραψε: #376 21-09-09 18:40 ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ...μήπως ξέρεται και πώς να αλλάξω και τον κωδικό μ στο skype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eeni-Anna Νεοφερμένο μέλος Η Eleni-Anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Eeni-Anna: #377 25-09-09 18:12 Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:15 Ο napstor έγραψε: #378 25-09-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys neurogirl Lia 2006 vehement Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eeni-Anna: Εγώ επέλεξα πληροφορικη γιατι δεν χρειαζεται στο τελος της σχολικης χρονιας να δωσεις εξετασεις :xixi: Μια ερωτηση: εχω ακουσει πως αν το παρεις αυτο το μαθημα στιν α λυκειου μετα δεν γινεται να το παρεις β λυκειου ομως μπορεις να το επιλεξεις στη γ. Ισχυει καιτι τετοιο???????Μπορει να μου απαντισει καπιοις ???? Click για ανάπτυξη... την πληροφορικη μπορεις να την επιλεξεις σε 2 απο τις 3 ταξεις του λυκειου,οποιες και αν ειναι. (γραφε με μαυρα γραμματα,μου βγηκαν τα ματια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:53 Η wolfe4ever: #379 25-09-09 20:53 ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ψοχολογια θα μας κανει φιλολογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:50 Η *eirhnh* έγραψε: #380 25-09-09 23:50 Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ επέλεξα αισθητική αγωγή!! Αν και με χαλάει λίγο η θεατρολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.