Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69.230 εγγεγραμμένα μέλη και 3.628.052 μηνύματα σε 107.951 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 1.379 άτομα.
). Τους εχω ξεσηκώσει όλους με την Αγγλική και το έχουν πάρει τόσο πατριωτικά, νομίζουν οτι ο καθηγητής Αγγλικών είναι το επάγγελμα με το "χρυσό" μέλλον. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αγγλικά αλλά πλέον δεν ξερω αν θελω να ασχοληθώ με αυτα στο πανεπιστήμιο, μάλλον φταίει και το οτι εχω ξενερώσει με αυτη την ιδεα (εδώ και 2 χρονια σκεφτομουν αυτο) ή ίσως φταίει το ότι δεν είχα ψαξει και άλλες σχολές σε τέτοιο βάθος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τα ιδιαίτερα σκεφτομουν να τα κανω κατα τη διάρκεια των σπουδών, για να εχω εστω και λίγα παραπάνω χρήματα. Ως κύριο στοχο είχα την ίδρυση φροντιστηριου (αφου τελειωσω), αλλά διαβασα σε μια αλλη συζήτηση οτι δεν ειναι τίποτα παρα σπατάλη χρηματων, ειδικά σε μια χωρα που για 1000 κατοίκους υπάρχουν 25 φροντιστήρια.