Θεοδωρα Σφ.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostispro
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deppie.f
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxxdarklover
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demy16
Νεοφερμένο μέλος
-Horen Modelltests 1-15

Seltay
Νεοφερμένο μέλος
rena1996
Νεοφερμένο μέλος
μαθουσαλας
Νεοφερμένο μέλος
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Σίγουρα θα υπάρχει...αλλά ποιός μαθαίνει θεωρία;Παιδια καλησπερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω μια απορια αν μπορει καποιος να μου λυσει.Το ρημα kommen οταν το κλινουμε δεν λεμε kommest,kommet στο β και γ ενικο αλλα kommst και kommt.Υπαρχει ενας κανονας για τα ρηματα που τελειωνουν σε m με βαση τον οποιο αν το τελευταιο γραμμα του θεματος ειναι m ή n,προσθετουμε ενα e στο β και γ ενικο καθως και στο β πληθυντικο.Γιατι δε συμβαινει το ιδιο με το kommen?οπως και το schwimmen.Δε λεμε schwimmest στο β ενικο αλλα schwimmst.Ξερει κανει να μου πει γιατι?ευχαριστω

Τώρα άνευ πλάκας..δε γνωρίζω! Αλλά αφού το έθιξες, θέλω να μάθω και γω!

Despoina
Νεοφερμένο μέλος
Rinoula13
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BillSuper1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akisgeo2003
Νεοφερμένο μέλος

eyxaristw poly ek twn proterwn

mariaanastasia
Νεοφερμένο μέλος
d2615
Νεοφερμένο μέλος
Giorgakis12
Νεοφερμένο μέλος
Skiouros112
Νεοφερμένο μέλος
Γειααα τα βρηκες? Και εγώ τις θέλω. Κάνω και εγώ μόνος και είναι πολύ δύσκολα. Πλς απαντά
Maliaa34
Νεοφερμένο μέλος
Θεοδώρα ΚΛτ
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- Angie15
- sofia07
- Mara2004
- Dora 27
- Olgara
- nicole1982
- Abiogenesis
- Scandal
- Alexecon1991
- Pierre Bezukhov
- Joji
- charmander
- constansn
- spring day
- dimi2024
- d2615
- Θεοδώραχαλκοπουλου
- Mpaf
- angelita99
- Cat lady
- nimbus
- xrisamikol
- globglogabgalab
- Meow
- stefan
- PanMoonlight
- Fay95
- johnietraf
- nucomer
- Kostis-Palamas
- Atarax
- xristos1926
- Libertus
- Georgekk
- karamanly
- Elliepap
- SlimShady
- ggl
- costasgeo
- fenia.pop
- Θένια
- StudyFreak04
- Wireency
- emi_8
- Belle26
- tsiobieman
- Daydreamer
- Monster Hunter
- angelikitaraxia
- El_
- Niki2
- Mary98
- jimis2001
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki