εγώ προσωπικά έκανα ιδιαίτερα μόνο στη τρίτη λυκείου και μπορώ να πω ότι τα είχα πάει περίφημα! αυτό που πιστέυω είναι ότι αν δεν προσπαθήσει ο ίδιος ο μαθητής, όσα φροντιστήρια και να κάνει δεν θα καταφέρει τίποτα...και τον ίδιο τον διευθυnτή του Χαρβαρντ να σου φέρουν αν δεν στρωθείς μόνο σου να διαβάσεις είναι δύσκολο να πετύχεις...
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεστε τόσο πολύ με το να κάνετε φροντιστήριο από το γυμνάσιο κιόλας!
είμαι υπέρ του φροντιστηρίου στην τριτη λυκείου αν το θέλετε αλλά και να μην το κάνετε δεν σημαίνει αποτυχία...προς Θεού και ΕΛΕΟΣ!
κάντε φροντιστήριο ή έστω λίγα ιδιαίτερα στις υπόλοιπες τάξεις μόνο και μόνο για να καλύψετε τυχόν κενά!

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος πανικός και 15 ώρες την εβδομάδα για μαθητές 2ας λυκείου. ίσως να έχω και άδικο αλλά δεν το νομίζω

καταλαβαίνω το άγχος σας και ξέρω πως νιώθετε γιατί πέρασα και εγώ από αυτά! στην δευτέρα λυκείου που δεν έκανα καθόλου φροντιστήρια αλλά δούλευα μόνη μου με βοηθήματα, έκανα επαναλήψεις, πρόσεχα στο μάθημα και κάθε μου απορία την ρωτούσα στον καθηγητή που ήταν φυσικά υποχρεωμένος να μου την λύσει έβγαλα...(δεν θα πώ πόσο γιατί δεν έιμαι ψώνιο και ούτε έχει και νόημα, χαχαχα)
μάθετε να δουλέυετε μόνοι σας, να είστε οργανωτικοί και πάνω απ'όλα ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ!!! στον μέλλον και στην δουλειά σας δεν θα υπάρχει κάποιος που θα σας δίνει τις "λύσεις" των προβλημάτων και εσείς απλώς θα πορεύεστε.
ο καθένας κάνει ό,τι θέλει... η γνώμη μου είναι υπέρ του φροντιστηρίου στην τρίτη λυκείου και υπέρ περιστασιακών μαθημάτων στις υπόλοιπες τάξεις σε μαθήματα που έχετε κενά και που θα σας χρειαστούν στην τρίτη λυκείου.

Danke schön!