dionisia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Ιστορία είναι μην αγχώνεσαι.Θέλει πολύ καλή οργάνωση.Προβλήματα κατανόησης δεν προκύπτουν και αν προκύπτουν καλύπτονται με την άμεση βοήθεια καθηγητών.
Καλή συνέχεια!Θα τα πας τέλεια!Χάσε μία ώρα από το ischool και κάνε επανάληψη!Αξίζει πιστεύω!

eduard
Νεοφερμένο μέλος

δεν παω φροντιστηριο στην ιστορια και στα διαγωνισματα εχω γραψει 19.8, 17, 19.8 αλλα εχω αγχωθει! τωρα τελειωνουμε το δευτερο κεφαλαιο. ειμαι πολυ πισω;;;; θα εχω χρονο για επαναληψεις στο τελος;
Επειδή διδάσκω Ιστορία τα διαγωνίσματα είναι πολύ καλά αλλά δεν λες αν ήταν πλήρη με παραθέματα η όχι. Χρόνο για επανάληψη θα έχεις αλλά στην ύλη είσαι λίγο πίσω. Να φανταστείς εγώ με τους μαθητές μου είμαστε ήδη στο Προσφυγικό.
dionisia
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή διδάσκω Ιστορία τα διαγωνίσματα είναι πολύ καλά αλλά δεν λες αν ήταν πλήρη με παραθέματα η όχι. Χρόνο για επανάληψη θα έχεις αλλά στην ύλη είσαι λίγο πίσω. Να φανταστείς εγώ με τους μαθητές μου είμαστε ήδη στο Προσφυγικό.
που εγραψα 17 ηταν πληρες. (με παραθεματα) και τα αλλα ηταν τεστ. το ενα επαναληπτικο και το αλλο απροειδοποιητο στο μαθημα της ημερας. ειμαι πισω,ε; πρεπει τα χριστουγεννα να προχωρησω την υλη μονη μου;
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

εμεισ στο σχολειο τωρα τελιωσαμε το 2ο κεφαλαιο(επιδη χασαμε 2 εβδομαδεσ μαθημα) !και επισησ και εγω δεν παω φροντιστιριο γιατι ιστορια πιστευω ειναι καθαρα διαβασμα και πηγεσ κανουμε 2 με 3 την εβδομαδα συν τα τεστ και εχω παρει μεχρι και το 50/50 τησ πηγησ οποτε χαλαρα μην ανχωνεσαι!!!!!ολα θα πανε καλα ευχομαι!!
Απο ποτε το ενα φαιρνει το αλλο; Απο ποτε ο ενας αντιπροσωπευει το συνολο; Παιζουνε πολλα ρολο :
1) Η ευκολια των διαγωνισματων
2) Η ευστροφια του μαθητη
3) Το αγχος
4) Η σιγουρια
5) Ο καθηγητης
6) Το κινητρο
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

Lady_1992
Νεοφερμένο μέλος

tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

Lady_1992
Νεοφερμένο μέλος

tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα σχολεια χριστινα δεν σου παρεχουν αυτα που χρειαζεσαι και ιδιαιτερα στιην Γ λυκειου.Τωρα ενταξει δεκτο το οτι το δικο σου σχολειο το εκανε αλλα εγω μιλαω για το μεσο ορο!!!
Συμφωνώ σε αυτό που λες !!Το δικό μου σχολείο ευτυχώς παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται ένας μαθητής Γ λυκείου και όσο αφορά το μέσο όρο λογικό είναι ότι στα τετράμηνα της γενικής θα έχει ένας μαθητής υψηλό βαθμό . Τουλάχιστον έτσι κάνουν σε εμάς . Ντάξει είναι μερικά σχολεία που δεν το έχουν αυτό , και είναι λίγο χαζό για τη γ λυκείου να βάζεις παιδιά να διαβάζουν μαθήματα γενικης .
eduard
Νεοφερμένο μέλος

tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

Η άποψη μου για την Ιστορία είναι ότι μόνο μέσα απο αποστήθιση και γράψιμο συνεχές (τέστ, διαγωνίσματα) θα καταφέρει κανείς να πετύχει. Αυτό εφαρμόζω και εγώ (συνεχές γράψιμο).
Συνφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!Εμεισ δόξα το θεο γραφουμε πολλεσ πηγεσ σε καθε κεφάλαιο,επισησ και τεστ καθε 9 σελιδεσ !!!!!!!αυτο με εχει βοηθήσει αρκετά !!! κάτω απο 14 δεν εχω γράψει σε κανενα τεστ και ελπίζω να μην γραψω και στο μελλον !!!!!!!!!!Τα τεστ με βοηθησαν αρκετα και στο να μαθω πραγματα αλλα και στισ πηγεσ !!!!!!!και ναι πιστευω οτι με την εξασκηση πηγων και τεστ και επαναλυψη θα πανε ολα καλα!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.