Gus.Ko
Νεοφερμένο μέλος

Ουτε περιπετεια εχει, ουτε ενταση ουτε ρομαντισμο! Απο την αρχη ξερουμε την καταληξη του ηρωα και ειναι και αφορητα βαρετο! Το πιο ωραιο στο διηγημα ειναι ο αντιμιλιταριστικος του χαρακτηρας...Περιπέτεια, ένταση και ρομαντισμός, Στρατής Δούκας/Ιστορία ενός αιχμάλωτου , ναί παρακαλώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπημενα:Καρυωτακης,Σολωμος(βεβαια νομιζω Κρητικος θα πεσει)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letzt
Νεοφερμένο μέλος

Ουτε περιπετεια εχει, ουτε ενταση ουτε ρομαντισμο! Απο την αρχη ξερουμε την καταληξη του ηρωα και ειναι και αφορητα βαρετο! Το πιο ωραιο στο διηγημα ειναι ο αντιμιλιταριστικος του χαρακτηρας...
χμμμ? Εξαρτάται πώς το διαβάζει κανείς , εγώ το δίαβασα αγνοώντας την αφήγηση ταυτόχρονα φανταζόμουν τα γεγονότα σαν να ξετιλήγονται εκείνη την ώρα.
Χωρίς προ'ι'δεασμο , γιατί έτσι μου αρέση.

stefanosK
Δραστήριο μέλος

www.epil.gr/themata/01_02/esperina/d_esp/neoel_logotechnia_theor_d_esp_01_02.pdf
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν την έδωσε φέτος. Την έχει δώσει πολυ καιρο την αδεια η Δημουλα.
Συγνωμη αλλα μηντρελαθοιυμε κιολας!!!!
Τι θα πει έδωσε την αδεια??? Το οτι για πολυ καιρο δεν ηθελε να εξεταζονται τα ποιηματα της πανελλαδικα δεν σημαινει πως οι αλλοι δεν εχουν το δικαιωμα να τα βαλουν... Αν ηταν ετσι δεν θα ηταν καν στην υλη...

-----------------------------------------
Και για να μπω και εγω στη συζητηση...
Αγαπημενο ελεγκτης, γας ομφαλος(αλλα δυσκολο),μελαγχολια....
Δεν ξερω ποιο θα πεσει αλλα ελπιζω οχι Δουκας!!!!
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

giorgioio
Νεοφερμένο μέλος

Eua_
Νεοφερμένο μέλος

Εγω πιστευω οτι θα πεσει πεζο φετος ειτε το "Αμαρτημα της Μητρος μου" ειτε "Η Ιστορια ενος αιχμαλωτου"...
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος

θεοδωρα231
Νεοφερμένο μέλος

koutalideos
Νεοφερμένο μέλος

kotsis1
Δραστήριο μέλος

παιδια ετοιμαστειτε για τον Κρητικο.......δεν τον εχουν καψει και βγαινει φετος απο την υλη επειδη θα αλλαφουν το βιβλιο και θα μπει ο λαμπρος...
Σχετικα με την αλλαγη των βιβλιων τι γνωριζετε?Και οι πηγες ειναι εγκυρες?
stefanosK
Δραστήριο μέλος

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Να πω και εγω ξανα την ταπεινη μου γνωμη...Δεν νομιζω οτι θα πεσει Δημουλα γιατι καθε χρονο με την λογοτεχνια υπαρχει θεμα...Αμα πεσει Δημουλα θα ανακατευτει και αυτη και μπορει να πει οτι η σωστη απαντηση ηταν αλλη και οχι αυτη που θεωρησαν οι διορθωτες...Τι θα γινει τοτε? Αναβαθμολογηση ολων των γραπτων? Αδυνατον...Η μηπως θα την ρωτησουν απο πριν τις σωστες απαντησεις?Κ εμεις τι μαθαινουμε ολη τη χρονια? Δεν νομιζω να πεσει λοιπον...Ουτε ο Ριτσος θα πεσει,με τις πανελληνιες θα τον τιμησουν?Αφου επεσε προπερσυ...11 κειμενα εχουμε,δεν κανουν ανακυκλωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filomathhs
Νεοφερμένο μέλος

αποκλειεται να πεσει ιστορια ενος αιχμαλωτου αφου επεσε στον οεφε οποτε λογικα καηκε ως θεμα..περσι επεσε ποιημα ο καισαριωνουλης..αρα παιδια λογικα 8α πεσει πεζουλι!!![]()
Ποτέ μν λές ποτέ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιωργοσ+Γεωργια
Νεοφερμένο μέλος

efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstantinos_
Νεοφερμένο μέλος

Eutuxia
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.