γεια σου φιλε ! επειδη περασα περισυ αυτο που καλεισαι να περασεις εσυ φετος και απτην ιδια κατευθυνση θα σου πω καταρχας ενα πραγμα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑ !!! ολα κρυβονται στον σωστο προγραμματισμο , εγω ειχα καθε μερα μαθημα εκτος απτην πεμπτη , την μερα εκεινη λοιπον παντα κοιμομουν ενα 3ωρο το μεσημερι μετα το σχολειο και το βραδακι κατα τις 7 καθομουν και εγραφα την εκθεση που ειχα για την επομενη μερα . τωρα τα μαθηματα που εκανα απο σ/κ ειναι τα λατινικα γιατι δεν ηθελα να αφηνω κανενα κενο και επειδη η καθηγητρια μου μας εβαζε παρα πολυ δουλεια . επισης εκανα το αγνωστο (κυριως τισ ασκησεις γραμματικης , μπορει να αφηνα το κειμενο να το κανω την ημερα που ειχα το μαθημα για να μου ειναι πιο προσφατες οι αποριες) , ιστορια διαβαζα πολυ, μετα τον γεναρη ειχα φτασει στο σημειο να ειμαι στην 2η επαναληψη , το μυστικο σαυτο το μαθημα δεν ειναι να το μαθεις καλα την μερα που θα στο βαλει ο καθηγητης σου , το μυστικο ειναι να κανεις συνεχως επαναληψεις ωστε απο ενα σημειο και μετα να θυμασαι μεχρι και τις φωτογραφιες σε καθε σελιδα !! δεν σου κανω πλακα !! το 1ο κεφαλαιο ξεσκισε το !!!! τωρα γνωστο μην αφηνεις κενα διαβαζε το οσο πιο καλα μπορεις ! ενταξει εγω αυτα που ειχα μαθει απεξω μονο ειναι φυσικα εισαγωγες-μεταφρασεις και σχολια βιβλιου π.χ το αγαθο , και αυτα που επεσαν φετος απο αριστοτελη !!! γενικα το γνωστο θελει να προσπαθεις να κατανοεις και καποια πραγματα γιατι ολα παπαγαλια δεν γινεται !! βιολογια διαβαζα τη μερα που ειχα μαθημα και τα πηγαινα τελεια δυστυχως στις εξετασεις επεσα σε κρετινο βαθμολογητη και ειχα αποκληση 10 μοναδων (82-92) που στη βιολογια ελεοσ!!! αλλα αυτο ετυχε!! τωρα λογοτεχνια δεν σκοτωθηκα και πολυ μου αρεσε και σαν μαθημα ,διαβαζα ομως πολυ στα διαγωνισματα ετσι δεν ειχα κενα μετα !! αυτα για τα μαθηματα !! τωρα οποτε το εχεις αναγκη να βγαινεις , οχι ομως ασκοπα ! να βγαινεις γιατι το θες εσυ και οχι οι φιλοι σου ! εγω πχ σπανια εβγαινα και οχι απαραιτητα για να διαβασω αλλα βαριομουνα ηθελα να χαλαρωνω σπιτι μου αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο!!! λοιπον καλη επιτυχια σε ολους οσους δινουν και να σκεφτεστε θετικα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.