κοίτα εγώ έδωσα για το επίπεδο Β και συγκεκριμενα πηγαινα για το Β2. κοίτα ειδικά φέτος στο δικό μας εξεταστηκό κέντρο έγινε μ@λακία σχεδόν κανένας το ακουστικό δεν το άκουσα διότι δεν ανοίξαν τα μεγάλα ηχεία που είχαν αλλά φέραν κάτι μικρά ίσα με μία παλάμη! και εκτός αυτού βουήζαν κιόλας βασικα παίζαν πολύ μπάσα. αντε να ακούσεις διάλογο από ραδιόφωνο!!! μετά άλλο ήταν τα γραπτά.. ειλικρινά είμαι στη θεση να ζητησω αναβαθμολόγηση των εκθέσεών μου! αν είναι δυνατον ξέρω τι έγραψα και κατά πόσο αυτα που έγραψα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες του θέματος.. ειδικά στο άρθρο που είχα γράψει με τους Παραολυμπιακούς αγώνες που θα γίνονταν το πολύ να είχα συνολικά και 5 λάθη! καλα τα κείμενα από την 1η στιγμη που τα είδα είπα ότι δε θα τα πάω καλα διότι ήταν αίσχος. αυτά! αα και να πω πως μας δώσαν να συμπληρώσουμε κάτι φυλλάδια αν θέλουμε ανώνυμα αν θέλουμε όχι και ήμουν ο μοναδικός από τα 20 άτομα εκεί μέσα που το συμπλήρωσα με το όνομά μου και σε ερωτήσεις του τύπου θα ξαναδίνατε ΚΠγ απαντούσα εντελώς αρνητικά. τι να πω! ελπίζω να μην το έχασα εξαιτίας αυτού, αλλα και πάλι στην Ελλάδα ζούμε.. Δεν ξέρω τι να πω.. Άντε να ξαναπάω πάλι το Νοέμβρη να τα δώσω όλα και να το πάρω με μεγάλο ποσοστό.. είναι όμως τα 80€ στη μέση που σκέφτομαι πολύ να τα δώσω :/
σχετικά με αυτό που είπες: στην προετοιμασία που έκανα με τεστς του ΚΠγ επιπεδου γ1 έπιανα 70% όχι όταν πήγα εκεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.