Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται υπερβολικό αλλά έτσι είναι για μένα. Νομίζω είναι σημαντικό να κρατάμε τις αναμνήσεις μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Από τότε και μέχρι και 1η λυκείου, έγραφα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, συνήθως λίγο πριν κοιμηθώ.
Ήταν κάτι σαν "κολλητή μου" που της έλεγα ΤΑ ΠΑΑΑΑΑΝΤΑ, όλες τις σκέψεις. Χαρούμενες, αρνητικές, καταθληπτικές. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ρε παιδί μου.
Πριν λίγους μήνες που καθάριζα και πέταγα παλιά βιβλιά και τετράδια, πέτυχα και τα ημερολόγια και άρχισα να διαβάζω.
Πφφφ φαντάσου τώρα σε τέτοια ηλικία, να διαβάζεις πώς σκεφτόσουν σε ηλικία 12-14 ετών.
ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ, χαμογέλαγα μόνη μου και διαπίστωσα πόσο χαζή ήμουν και πόσο έχω αλλάξει.
Γενικά, πιστεύω κι εγώ ότι είναι γλυκούλι να κρατάμε αναμνήσεις με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί κάποια στιγμή θα΄χουν αξία.
[πάντως προσοχή να το κρύβετε καλά, γιατί εμένα η μάνα μου 2 φορές το' χε βρει, και τις 2 φορές είχαμε μαλώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.
Πρώτη φορά ήταν 1η γυνμασίου και δεύτερη φορά 1η λυκείου. Η δεύτερη φορά, ήταν και ο λόγος που σταμάτησα να γράφω, γιατί φοβόμουν μη το ξαναβρεί και μπλέξω πάλι. Μαλακίες των μανάδων.]
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου έκανε και εμένα καλό, αν σε βοηθάει μην σταματάς και ας μην γράφεις συνέχεια..
αν και σήμερα που τα διαβάζω μου φαίνονται πολύ αστεία αυτά που έγραφα! αλλά μην σε νοιάζει, οτι βοηθάει εσένα και δεν βλάπτει τους άλλους είναι καλό!

sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

αν και σήμερα που τα διαβάζω μου φαίνονται πολύ αστεία αυτά που έγραφα! αλλά μην σε νοιάζει, οτι βοηθάει εσένα και δεν βλάπτει τους άλλους είναι καλό!![]()
Πριν κανα 2 μήνες διάβαζα κι εγώ τα ημερολόγιά μου (ναι, ναι...3 για την ακρίβεια...αφού ο μικρότερος αδερφός μου τα αποστήθιζε και τα "πετούσε" σε ανύποπτο χρόνο..και εγώ προσπαθούσα να θυμιθώ "που το είχα πει αυτό" ή "με άκουσε να μιλάω στο τηλέφωνο?!"

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Όμως, η περιέργεια της αδερφής μου (και των γονιών μου) και η ανασφάλεια που ένιωθα γενικά (και νιώθω =/), με αποθάρρυναν από αυτήν την ιδέα από την παιδική μου ηλικία.
Πλέον έχω ένα μπλογκ που γράφω όποτε έχω κάτι να πω, ή να βγάλω από μέσα μου. (:
Fata_Morgana
Νεοφερμένο μέλος

KaterinakiGLIKA
Νεοφερμένο μέλος

Το να γραφεις ημερολογια πιστευω πως ειναι πολυ καλο γιατι τα διαβαζεις αφου εχεις ωριμασει και θυμασαι αυτα που περασες με τον τοτε εαυτο σου!! Εχει φάση
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος

έχω πολλά, 6-7 τουλάχιστον!
και καμια φορά τα διαβάζω και έχει πολύ πλάκα το πώς έγραφα στην τετάρτη δημοτικού.. τότε που ήμουν ερωτευμένη με τον Γιώργο που καθόταν από πίσω μου, αλλά αυτός δεν με αγαπούσε... τρελές στιγμές!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Μετά, στην Α' γυμνασίου άρχισα άλλο, στο οποίο έγραφα (και γράφω), αρκετά σπάνια, και στο οποίο γράφω τα πιο σημαντικά πράγματα που γίνονται στη ζωή μου, ανά περιόδους.
Έχω και blog, εδώ και μερικούς μήνες, κάνω κάποιες αναρτήσεις κι εκεί.
Θέλω πολύ να καταγράφω όλα όσα αισθάνομαι και σκέφτομαι, αλλά γράφω τόσα πολλά κάθε φορά, που στο τέλος δεν προλαβαίνω/βαριέμαι να το κάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα....
Είναι, πάντως, πολύ ωραίο, κι εκείνη την ώρα, γιατί ξεσπάς και τα βγάζεις από μέσα σου, τα εμπιστεύεσαι κάπου, αλλά και όταν τα διαβάζεις μετά, γιατί βλέπεις πώς έχουν άλλάξει τα πράγματα ή πώς έχουν μείνει τα ίδια, κάνεις αυτοκριτική, συνειδητοποιείς πόσο ωριμάζεις με το πέρασμα του χρόνου και πόσο ανώριμη μπορεί να ήσουν ακόμα και 6 μήνες πριν σε σχέση με το σήμερα, ξεθάβεις αναμνήσεις και γεγονότα που είχες ξεχάσει....
Υ.Γ.: Σε μια φάση, επειδή θεωρούσα ότι η περιέργεια της μαμάς μου θα μπορούσε να την κάνει να διαβάσει το ημερολόγιό μου κρυφά και να μην μου πει τίποτα, έγραφα αυτά που ήθελα, γατάκι, να μάθω ισπανικά, κλπ, κλπ. (Άμα ήταν να "καώ", τουλάχιστον ας κέρδιζα κάτι!!

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Όντως όταν τα διαβάζεις μετά είναι σαν να ανοίγεις μια τρύπα στον χρόνο και να πηγαίνεις πίσω και να κοιτάς πώς σκεφτόσουν/ένιωθες.. Καλή φάση..

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τώρα πια,γράφω σπάνια,αλλά τα πιο σημαντικά τα γράφω...Κάτι που δε θα ήθελα να ξεχάσω πχ Γνώρισα ένα παιδί... και τέτοια,δεν καταγράφω πια το πως πέρασε η μέρα μου,γιατί το βρίσκω κουραστικό...Άσε που όταν έγραψα τελευταία φορά με έπιασε κλάμα...Πφφ...Εμένα το παίρνει η μικρή μου ξαδερφούλα και το διαβάζει και μάλιστα μου λέει οτι στην ηληκία της ήμουν πολύ χαζή (πάει τρίτη δημοτικού) και ο,τι έγραφα βλακείες...Επίσης το έχω γεμίσει με καρδούλες,ποιηματάκια,αφιερώσεις,χρώματα,κολαζ...ό,τι μπορείτε να φανταστείτε :p
Loreley
Περιβόητο μέλος

Βασικά η μαμά μου με παρότρυνε να ξεκινήσω, και η ιδέα μάρεσε, οπότε άρχισα.
Ευτυχώς δεν έχουμε θέματα με το να κοιτάνε τι γράφω, γιατί τους έχω ξεκαθαρίσει ότι υπάρχουν κάποιες σκέψεις, τις οποίες θέλω να μοιράζομαι μόνο με τον εαυτό μου.
Η αδερφή μου βέβαια, σαν περίεργο μικρό, είχε επιχειρήσει να το ψάξει κάποιες φορές, όμως τώρα μεγάλωσε και το έκοψε αυτό.

Κάποιες φορές, μετά από καιρό, διαβάζω αυτά που έχω γράψει και σκέφτομαι πόσο έχω αλλάξει. Είναι ένας τρόπος αυτοκριτικής.

tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ γράφω, εδώ και 5 χρόνια
Η αδερφή μου βέβαια, σαν περίεργο μικρό, είχε επιχειρήσει να το ψάξει κάποιες φορές, όμως τώρα μεγάλωσε και το έκοψε αυτό.![]()
κλασσικό! εγώ πάντα τα έκρυβα σε πολύ περίεργα μέρη, για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα διαβάσει κανείς! αν και πιστεύω ότι η μητέρα μου τα έβρισκε!

Loreley
Περιβόητο μέλος

κλασσικό! εγώ πάντα τα έκρυβα σε πολύ περίεργα μέρη, για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα διαβάσει κανείς! αν και πιστεύω ότι η μητέρα μου τα έβρισκε!![]()
εγώ όπου και να τα έβαζα, η μικρή τα ξετρύπωνε!

...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ets32katerina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκει εγραφα τα παντα..απο το πως ηταν η μερα μου μεχρι πως βλεπω τον κοσμο και τις αντιληψεις και τα ονειρα που εχω για το μελλον....Εκει εκρυβα μυστικα τα οποια δεν τα εχω πει σε κανεναν...
Το κρατουσα καλα κρυμμενο και το διαβαζα συχνα..Μολις το τετραδιο ειχε τελειωσει εβγαλα φωτο μερικες σημαντικες σελιδες που περιειχαν πραγματα που ηθελα να κρατησω και για μετα και το εκαψα...Δεν ηθελα κανεις να μαθει για το τι εκανα στο παρελθον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.