...δεν σου το επιτρέπω razor, ως εδώ κοπελιά

και επειδή με έχεις προσβάλλει αλλού, τέρμα! Δεν υπάρχουν πλέον ανεχτικοί μ@@@κες που να δέχονται ύβρεις...ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας ή να ηδονίζονται να ισχύουν οι νόμοι της ζούγκλας (άκρα αναρχία, απώλεια σεβασμού και αξιοπρέπειας). Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις

...οπότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου λες που να εκτονωθώ,...κτλ. Δεν περίμενα εσένα να μου κάνεις υποδείξεις.
Το θέμα με τις ευθιξίες το έχουμε χέσει τελείως. Πάρτε ένα παναντόλ για να συνέλθετε. Ο διάλογος είναι ελεύθερος. Αν δεν έχετε μάθει να τηρείτε δημοκρατική διαλογική δεοντολογία, πάω πάσο. Μάλλον βιώνουμε τις συνέπειες οξείας κομματικής τηλεαποχαύνωσης με απώλεια δυνατότητας διαλόγου. Μάλλον, απαγορεύεται η έκφραση αντίθετων αλλά τεκμηριωμένων απόψεων. Είναι στα πλαίσια, της κληρονομικής λαϊκίστικης δημοκρατίας να υπάρχει μια ομοιογένεια στις απόψεις...και ο διαφορετικός να θεωρείται φασίστας ή τρελός! Επικίνδυνη είναι η κοινωνία εκείνη, στην οποία όλοι οι πολίτες έχουν την ίδια άποψη (π.χ. Ναζιστική Γερμανία στο παρελθόν). Αλλά δυστυχώς, είναι ψιλά γράμματα για ορισμένους και ορισμένες του βολεμένου σήμερα....Είναι ηθική, προσωπική και κοινωνική κατάντια, να ζητάμε τα ρέστα για μια δημοκρατία (του απόπατου), όταν εμείς με γύφτικο καμάρι κορδωνόμασταν κάποτε (πριν 30 χρονάκια) γι' αυτήν την δημοκρατία, για τους αγώνες που κάναμε για να εδραιωθεί και τώρα να την αμφισβητούμε βλέποντας εφιάλτες κομματικώς τηλεϋποκινούμενους...έλεος
Το σχόλιό μου στο προηγούμενο post μου, δεν απευθυνόταν σε σένα...
κοπελιά αν δεν έχεις σαφή επιχειρήματα, μην εκφράζεις παράπονα ότι σου την μπαίνω στον διάλογο...
ή συνδιαλεγόμαστε ή πλέκουμε εργόχειρα...:p