Καταρχην σε ποιον χωρο ανοικεις ? Μην μου πεις πως εισαι αναρχικος γιατι δεν εχω ορεξη να γελασω και μην εχεις αυταπατες πως εισαι .
Δηλαδη εσυ τι νομιζεις πως μπορεις να αλλαξεις με την βια ? Τιποτα .
Με την βια μονο βια θα προκαλεσεις .
Ενω μεγα το εργο που προσφερεις εσυ αναλογισου τι κανεις και μετα σκεψου το εργο που προσφερεις , αρνητικο ειναι για την κοινωνια .
Και εξυπηρετεις συμφεροντα αλλων χωρις να το καταλαβεις .
Και στο κατω κατω εγω τι φταιω και μου καις το αμαξι που ιδρωσα και δουλεψα για να το αποκτησω και ξαφνικα ερχεισαι εσυ απο τον πουθενα δεν ξερω και εγω γιατι (οπως δεν ξερεις ουτε εσυ ) και το καταστρεφεις ..Και ετσι νομιζεις πως διχνεις την αντιδραση σου στο συστημα και ολα τα συναφη , το μονο που διχνεις ετσι ειναι η ηληθιοτητα σου και οχι δεν εχεις ισχυρη βουλιση και τιποτα αλλο .
Δεν ανηκω σε κανεναν χωρο. Ειμαι λαος.
Οχι ρε, δεν ειμαι αναρχικος. Πρεσβευω την αναρχια επειδη ειναι κατι ιδανικο, αλλα ειναι γελοιο στα 18 μου να λεω οτι ειμαι αναρχικος.
δεν απανταω στην κλισε ερωτηση, μια φορα απαντησα στο γιατι καιω το αμαξι σου, και εγραψα πεντε σελιδες. Δεν ξανα απανταω, κουραστηκα.
Εχω ισχυρα αιτηματα, και τρομερη βουληση και ξερω τι κανω.
Δεν εξυπηρετω κανενος τα συμφεροντα. Ουτε τα δικα μου.
Το πιο πιθανο ειναι να πεθανω πριν τα 30, και δεν εχω καταλαβει γιατι ο κοσμος ξεχναει αυτο που λενε ζωη, και αναλωνεται και καταστρεφει την ιδια την υποσταση και την υπαρξη του με ανουσιες δραστηριοτητες, αγχος και ανταγωνισμο.
Ο αλλος τι φταιει που κοιμαται στα παγκακια, που τρωει απο σκουπιδια, που δεν εχει να θρεψει την οικογενεια του, και συ ρε αδερφε εχεις 2 mercedes, 5 οικοπεδα και δε συμμαζευεται? Αδικη ανουσια επιδειξη στα πλαισια ενος υποκριτικου και ψευτικου εξευτελιστικα απανθρωπου υλικου ευδαιμονισμου.
Αυτη η επιδειξη, αυτο το "ξεχνα" τις πικρες, "ζησε " ,"καταναλωσε", "δειξε", "γαμησε", "κοιτα την παρτη σου", ζησε τη στιγμη", την ωρα που χιλιοι δυο ειναι στους δρομους και υποφερουν, καθιστουν την υπαρξη και την ιδια την ζωη ΑΔΙΚΗ.
Δεν προκειται να με καταλαβει κανεις, ενας τρελος ειμαι και δεν περιμενω τιποτα ουτε απο κοινωνια , ουτε απο παιδεια , ουτε απο ανθρωπους.
Αγαπαω τους ανθρωπους, Μισω τα ατομα.