εσενα σου εκανα μια ερωτηση για την αναρχια και την κανεις πλαγιως.. απαντας ρε η δεν απαντας γιατι δεν μπορεις αν δεν αντεχεις ΦΥΓΕ για αυτο που σου λεω ρωτα γυρω σου και μαθε στο 401 στρατιωτικο πηγαινε παρε αριθμους. οτι λεω το ξερω και απαντω εμπεριστατωμενα εσυ δεν απαντας μολις σε στριμωξουν και συνεχιζεις τα ιδια
δεν ειμαι αναρχικος να σου απαντησω.
απο εκει και περα, εσυ εισαι αυτος που συνεχως μας δινεις ανακριβειες. σε κατηγορω για ψευδη μεχρι να μου αποδειξεις.
και για να ειμαστε ειλικρινεις, τριχες κανεις. δεν υπαρχει καμια τεκμηριωση στα λεγόμενα σου, καμια πηγη(ουτε καν υποκειμενικη). προσπαθεις απλα να κανεις τη μικρη σου προπαγανδα, να αναφερεις δηθεν την αδικια στους ματατζιδες, ενω η ιδια η υπαρξη τους στηριζεται στη βια και την καταστολη.
στις πορειες, ενω διαδηλωνα (δεν καθομαι να σπασω βιτρινες, καθως δεν βλεπω καποια μορφη αντιδρασης σε αυτη την πραξη) εφαγα δακρυγονα, επειδη η αστυνομια σου ηθελε να χωρισει, αδικαιολογητα την πορεια. πηγε να με πατησει κλουβα στην Καλλιρρόης, επειδη
διαδηλωνα με αλλα 100 ατομα.
μεφιστοφελη, μαλλον εσυ εισαι στον κοσμο σου, στη δικια σου πραγματικοτητα. αν εχεις ζησει σε αυτο τον κοσμο, θα πρεπει να ξεχωριζεις τι ειναι η "ασφαλεια" και τι ειναι η "διατηρηση της ταξης". δεν μιλαω για μια τυπικοτητα, αλλα για κατι που φαινεται εκ του αποτελεσματος, μεσα στη ζωη.
-----------------------------------------
άν δέν θέλετε κράτος(όπως λέτε), δέν υπάρχει τίποτα απο αυτά.
ούτε σχολεία ούτε νοσοκομία, ούτε δημόσιο.
εγώ ξέρω καλά τι λέω, εσύ δέν έχεις αντιληφθεί την πραγματικότητα όπως πραγματικά είναι.
άλλο προσπαθώ να βελτιώσω το κράτος και άλλο προσπαθώ να το διαλήσω.
εισαι τοσο αδαης τελικα;