cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:27 Ο cha0s έγραψε: #401 21-03-13 15:27 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Κάποια άτομα από το σχολείο με λένε gay χωρία να είμαι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.... Click για ανάπτυξη... Τι τάξη πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:29 Ο johnietraf: #402 21-03-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Κάποια άτομα από το σχολείο με λένε gay χωρία να είμαι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.... Click για ανάπτυξη... ολοι εχουμε πεσει θυμα και γω το λεω οτι ειχα πεσει θυμα αλλα πριν 4 χρονια μην δινεις σημασια δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο να αντεξεις τις υποτιμησεις που μπορει να σου κανουν και θα σε αφησουν ποτε ομως να μην κανεις τον εξυπνακια σε αυτους σε κοροιδευουν και κοριτσια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:35 Ο prod_33 έγραψε: #403 21-03-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι τάξη πας; Click για ανάπτυξη... 1 λυκειου Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ολοι εχουμε πεσει θυμα και γω το λεω οτι ειχα πεσει θυμα αλλα πριν 4 χρονια μην δινεις σημασια δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο να αντεξεις τις υποτιμησεις που μπορει να σου κανουν και θα σε αφησουν ποτε ομως να μην κανεις τον εξυπνακια σε αυτους σε κοροιδευουν και κοριτσια; Click για ανάπτυξη... οχι μονο αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Ο cha0s έγραψε: #404 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: 1 λυκειου Click για ανάπτυξη... Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Η τρελή φιλόσοφος: #405 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Γεια σας με λένε Γιώργο και θέλω να πω ότι πολλά άτομα από το σχολείο μου με κοροϊδεύουν με λένε gay ενώ δεν είμαι... Δεν αντέχω άλλο...... Click για ανάπτυξη... το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:42 Ο prod_33 έγραψε: #406 21-03-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο χθες εναν απο τα νευρα μου τον εκανα μουσκεμα με το νερο και γενικα ψαχνω να βρω... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Click για ανάπτυξη... λες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #407 21-03-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Κάποια άτομα από το σχολείο με λένε gay χωρία να είμαι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.... Click για ανάπτυξη... Τι τάξη πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:29 Ο johnietraf: #402 21-03-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Κάποια άτομα από το σχολείο με λένε gay χωρία να είμαι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.... Click για ανάπτυξη... ολοι εχουμε πεσει θυμα και γω το λεω οτι ειχα πεσει θυμα αλλα πριν 4 χρονια μην δινεις σημασια δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο να αντεξεις τις υποτιμησεις που μπορει να σου κανουν και θα σε αφησουν ποτε ομως να μην κανεις τον εξυπνακια σε αυτους σε κοροιδευουν και κοριτσια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:35 Ο prod_33 έγραψε: #403 21-03-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι τάξη πας; Click για ανάπτυξη... 1 λυκειου Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ολοι εχουμε πεσει θυμα και γω το λεω οτι ειχα πεσει θυμα αλλα πριν 4 χρονια μην δινεις σημασια δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο να αντεξεις τις υποτιμησεις που μπορει να σου κανουν και θα σε αφησουν ποτε ομως να μην κανεις τον εξυπνακια σε αυτους σε κοροιδευουν και κοριτσια; Click για ανάπτυξη... οχι μονο αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Ο cha0s έγραψε: #404 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: 1 λυκειου Click για ανάπτυξη... Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Η τρελή φιλόσοφος: #405 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Γεια σας με λένε Γιώργο και θέλω να πω ότι πολλά άτομα από το σχολείο μου με κοροϊδεύουν με λένε gay ενώ δεν είμαι... Δεν αντέχω άλλο...... Click για ανάπτυξη... το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:42 Ο prod_33 έγραψε: #406 21-03-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο χθες εναν απο τα νευρα μου τον εκανα μουσκεμα με το νερο και γενικα ψαχνω να βρω... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Click για ανάπτυξη... λες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #407 21-03-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Κάποια άτομα από το σχολείο με λένε gay χωρία να είμαι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.... Click για ανάπτυξη... ολοι εχουμε πεσει θυμα και γω το λεω οτι ειχα πεσει θυμα αλλα πριν 4 χρονια μην δινεις σημασια δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο να αντεξεις τις υποτιμησεις που μπορει να σου κανουν και θα σε αφησουν ποτε ομως να μην κανεις τον εξυπνακια σε αυτους σε κοροιδευουν και κοριτσια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:35 Ο prod_33 έγραψε: #403 21-03-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι τάξη πας; Click για ανάπτυξη... 1 λυκειου Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ολοι εχουμε πεσει θυμα και γω το λεω οτι ειχα πεσει θυμα αλλα πριν 4 χρονια μην δινεις σημασια δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο να αντεξεις τις υποτιμησεις που μπορει να σου κανουν και θα σε αφησουν ποτε ομως να μην κανεις τον εξυπνακια σε αυτους σε κοροιδευουν και κοριτσια; Click για ανάπτυξη... οχι μονο αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Ο cha0s έγραψε: #404 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: 1 λυκειου Click για ανάπτυξη... Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Η τρελή φιλόσοφος: #405 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Γεια σας με λένε Γιώργο και θέλω να πω ότι πολλά άτομα από το σχολείο μου με κοροϊδεύουν με λένε gay ενώ δεν είμαι... Δεν αντέχω άλλο...... Click για ανάπτυξη... το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:42 Ο prod_33 έγραψε: #406 21-03-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο χθες εναν απο τα νευρα μου τον εκανα μουσκεμα με το νερο και γενικα ψαχνω να βρω... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Click για ανάπτυξη... λες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #407 21-03-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι τάξη πας; Click για ανάπτυξη... 1 λυκειου Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ολοι εχουμε πεσει θυμα και γω το λεω οτι ειχα πεσει θυμα αλλα πριν 4 χρονια μην δινεις σημασια δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο να αντεξεις τις υποτιμησεις που μπορει να σου κανουν και θα σε αφησουν ποτε ομως να μην κανεις τον εξυπνακια σε αυτους σε κοροιδευουν και κοριτσια; Click για ανάπτυξη... οχι μονο αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Ο cha0s έγραψε: #404 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: 1 λυκειου Click για ανάπτυξη... Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Η τρελή φιλόσοφος: #405 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Γεια σας με λένε Γιώργο και θέλω να πω ότι πολλά άτομα από το σχολείο μου με κοροϊδεύουν με λένε gay ενώ δεν είμαι... Δεν αντέχω άλλο...... Click για ανάπτυξη... το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:42 Ο prod_33 έγραψε: #406 21-03-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο χθες εναν απο τα νευρα μου τον εκανα μουσκεμα με το νερο και γενικα ψαχνω να βρω... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Click για ανάπτυξη... λες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #407 21-03-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: 1 λυκειου Click για ανάπτυξη... Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:38 Η τρελή φιλόσοφος: #405 21-03-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Γεια σας με λένε Γιώργο και θέλω να πω ότι πολλά άτομα από το σχολείο μου με κοροϊδεύουν με λένε gay ενώ δεν είμαι... Δεν αντέχω άλλο...... Click για ανάπτυξη... το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:42 Ο prod_33 έγραψε: #406 21-03-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο χθες εναν απο τα νευρα μου τον εκανα μουσκεμα με το νερο και γενικα ψαχνω να βρω... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Click για ανάπτυξη... λες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #407 21-03-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Γεια σας με λένε Γιώργο και θέλω να πω ότι πολλά άτομα από το σχολείο μου με κοροϊδεύουν με λένε gay ενώ δεν είμαι... Δεν αντέχω άλλο...... Click για ανάπτυξη... το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:42 Ο prod_33 έγραψε: #406 21-03-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο χθες εναν απο τα νευρα μου τον εκανα μουσκεμα με το νερο και γενικα ψαχνω να βρω... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Click για ανάπτυξη... λες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #407 21-03-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μην ασχολείσαι με ότι σου λένε Αφού λες οτι δεν είσαι, βρες καμια γκόμενα να δουν οτι πας με γυναίκες. Πάρε μηχανάκι και πούλα μούρη Ρίξε και καμια μπουνιά σε όποιον σε κοροιδεύει. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο χθες εναν απο τα νευρα μου τον εκανα μουσκεμα με το νερο και γενικα ψαχνω να βρω... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: το μόνο που καταλαβαίνουν και από το οποίο πληγώνονται αυτά τα τυπάκια είναι απο αδιαφορία........ αν τους γράψεις τελείως και κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου,τότε σύντομα θα σε ξεχάσουν.......trust me,ξέρω απο τέτοια τυπάκια και έτσι έχω επιβιώσει στο σχολείο μου....... Click για ανάπτυξη... λες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 15:52 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #407 21-03-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: λες ε? Click για ανάπτυξη... καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:00 Ο prod_33 έγραψε: #408 21-03-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: καλα λεει η σιωπη ποναει περισσοτερο απο τα λογια και η αδιαφορια να το θυμασαι Click για ανάπτυξη... σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:03 Η τρελή φιλόσοφος: #409 21-03-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: σωστα Click για ανάπτυξη... και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:06 Ο prod_33 έγραψε: #410 21-03-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: και εξαλλου και κατι εξυπνο να πεις δεν θα το καταλαβουν....... εγω,κατι τυπισσες που με κοροιδευαν,τις εβρισα και παραλιγο να γινει χοντροοοοοοοοοος καβγας..δεν σου το συνιστω! Click για ανάπτυξη... Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:12 Η τρελή φιλόσοφος: #411 21-03-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αν δεν δίνω σημασία δηλαδή θα το βουλώσουν; Click για ανάπτυξη... σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:15 Ο prod_33 έγραψε: #412 21-03-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: σιγά σιγά ναι.....θα βαρεθούν να σε βλέπουν να μη σου καίγεται καρφάκι για τις μλκίες τους........ όμως δεν γίνεται αυτό απτη μια μέρα στην άλλη,να κάνεις υπομονή και να αντισταθείς στον πειρασμό να αντιδράσεις στις κοροϊδίες τους Click για ανάπτυξη... αχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:21 Η Deutsch... Lover: #413 21-03-13 16:21 prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:39 Ο prod_33 έγραψε: #414 21-03-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: prod_33 Αφησε αυτα τα ''αγορια'' και θα μου πεις γιατι το τονισες, το τονισα γτ απλα με αυτα που κανουν μονο αγορια δεν ειναι. Απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο γραψε τους ολους. Αφησε τους. Δεν αξιζουν. Θελουν να το παιξουν καποιοι, αντρες και καλα, καλοι γκομενοι στα κοριτσια. Νομιζουν οτι η μαγκια γτ μαγκια ειναι και η κοροϊδια θα τους βγαλει καπου. Click για ανάπτυξη... καταλαβα....! Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 16:48 Η τρελή φιλόσοφος: #415 21-03-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:09 Ο metspanos: #416 21-03-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:11 Ο Guest 781029: #417 21-03-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: Αλλα το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα να με λενε γκει ενω δεν ειμαι... ετσι μου ρχετε να αφτοκτονισω... Click για ανάπτυξη... Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:15 Ο prod_33 έγραψε: #418 21-03-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαρτίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Corfu kitty petrosln ssalex Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έλα ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; Σιγά μην πεθάνεις τώρα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ηλίθιοι σε κοροϊδεύουν. Δεν λέω δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει "ο τάδε είναι γκέι" αλλά δεν ξέρουμε πόσο πληγώνονται οι άλλοι. Συνήθως ο κόσμος κοροϊδεύει αυτούς που είναι θηλυπρεπείς στην συμπεριφορά ή έχουν "ψιλή" φωνή. Λάθος όμως. Click για ανάπτυξη... οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Αρχική Δημοσίευση από metspanos: παντως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση Click για ανάπτυξη... οντως...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο Guest 781029: #419 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από prod_33: οντως δεν ειναι λυση η αφτοκτωνια απλα εχω βαρεθει.....! Click για ανάπτυξη... Πλάκωσέ τους στο ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prod_33 Νεοφερμένο μέλος Ο prod_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 17:16 Ο prod_33 έγραψε: #420 21-03-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: μην διαβαζω μλίες!!!!!!!!!! έχεις κάποιο θέμα με τους γκέι;;;; Click για ανάπτυξη... οχι απλα καποια ατομα με λενε οτι ειμαι ενω δεν ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.