Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 20:52 Ο Nikos Sitys: #1.101 03-01-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Τι ακριβώς αμφισβητείς?? Click για ανάπτυξη... Εσας σαν ειδος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Η ~Melania~: #1.102 03-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εσας σαν ειδος Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα έλεος εμείς δηλαδή τι να πούμε για σας Spoiler Μην γενικεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:18 Ο Nikos Sitys: #1.103 03-01-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχαχα έλεος εμείς δηλαδή τι να πούμε για σας Spoiler Μην γενικεύεις Click για ανάπτυξη... Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:02 Η ~Melania~: #1.104 05-01-13 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Click για ανάπτυξη... Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:16 Ο Nikos Sitys: #1.105 05-01-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Click για ανάπτυξη... Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:21 Η ~Melania~: #1.106 05-01-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος πάντως να μας βάζεις όλες στο ίδιο καλούπι και ελπίζω όταν το καταλάβεις να μην είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:42 Η Queen of Hearts: #1.107 05-01-13 20:42 εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Τι ακριβώς αμφισβητείς?? Click για ανάπτυξη... Εσας σαν ειδος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Η ~Melania~: #1.102 03-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εσας σαν ειδος Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα έλεος εμείς δηλαδή τι να πούμε για σας Spoiler Μην γενικεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:18 Ο Nikos Sitys: #1.103 03-01-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχαχα έλεος εμείς δηλαδή τι να πούμε για σας Spoiler Μην γενικεύεις Click για ανάπτυξη... Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:02 Η ~Melania~: #1.104 05-01-13 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Click για ανάπτυξη... Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:16 Ο Nikos Sitys: #1.105 05-01-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Click για ανάπτυξη... Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:21 Η ~Melania~: #1.106 05-01-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος πάντως να μας βάζεις όλες στο ίδιο καλούπι και ελπίζω όταν το καταλάβεις να μην είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:42 Η Queen of Hearts: #1.107 05-01-13 20:42 εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εσας σαν ειδος Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα έλεος εμείς δηλαδή τι να πούμε για σας Spoiler Μην γενικεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 21:18 Ο Nikos Sitys: #1.103 03-01-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχαχα έλεος εμείς δηλαδή τι να πούμε για σας Spoiler Μην γενικεύεις Click για ανάπτυξη... Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:02 Η ~Melania~: #1.104 05-01-13 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Click για ανάπτυξη... Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:16 Ο Nikos Sitys: #1.105 05-01-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Click για ανάπτυξη... Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:21 Η ~Melania~: #1.106 05-01-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος πάντως να μας βάζεις όλες στο ίδιο καλούπι και ελπίζω όταν το καταλάβεις να μην είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:42 Η Queen of Hearts: #1.107 05-01-13 20:42 εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχαχα έλεος εμείς δηλαδή τι να πούμε για σας Spoiler Μην γενικεύεις Click για ανάπτυξη... Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:02 Η ~Melania~: #1.104 05-01-13 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Click για ανάπτυξη... Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:16 Ο Nikos Sitys: #1.105 05-01-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Click για ανάπτυξη... Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:21 Η ~Melania~: #1.106 05-01-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος πάντως να μας βάζεις όλες στο ίδιο καλούπι και ελπίζω όταν το καταλάβεις να μην είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:42 Η Queen of Hearts: #1.107 05-01-13 20:42 εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Σιωπηηηηηηη κουβεντα να μην ακουωωωωω Click για ανάπτυξη... Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:16 Ο Nikos Sitys: #1.105 05-01-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Click για ανάπτυξη... Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:21 Η ~Melania~: #1.106 05-01-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος πάντως να μας βάζεις όλες στο ίδιο καλούπι και ελπίζω όταν το καταλάβεις να μην είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:42 Η Queen of Hearts: #1.107 05-01-13 20:42 εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Απαπαπααααα Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ποιά θα σε πάρει με τέτοια συμπεριφορά? Click για ανάπτυξη... Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:21 Η ~Melania~: #1.106 05-01-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος πάντως να μας βάζεις όλες στο ίδιο καλούπι και ελπίζω όταν το καταλάβεις να μην είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:42 Η Queen of Hearts: #1.107 05-01-13 20:42 εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Η the ONE θα με παρει εμενα! οχι οποια και οποια! και εκανες το αντιθετο απο οτι σου ειπα! κλασσικη γυναικα Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος πάντως να μας βάζεις όλες στο ίδιο καλούπι και ελπίζω όταν το καταλάβεις να μην είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:42 Η Queen of Hearts: #1.107 05-01-13 20:42 εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Ο Itach1 έγραψε: #1.108 05-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... θηλυπρεπείς..both Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:49 Η Queen of Hearts: #1.109 05-01-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: θηλυπρεπείς..both Click για ανάπτυξη... θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:51 Ο Nikos Sitys: #1.110 05-01-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #1.111 05-01-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:56 Ο Nikos Sitys: #1.112 05-01-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα μου αρέσουν Click για ανάπτυξη... Περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:57 Η Queen of Hearts: #1.113 05-01-13 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μεταξυ μας μην βγει παραεξω..χαλια μαυρα! Click για ανάπτυξη... εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:01 Η ~Melania~: #1.114 05-01-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Περιεργο... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:03 Ο Nikos Sitys: #1.115 05-01-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εσυ δηλαδη εισαι ωραιοτερος ? !!! εμενα μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Θα προτιμούσα κάτι πιο ειρωνικό, του στυλ ''Αλίμονο''. Με απογοητεύεις Click για ανάπτυξη... Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:05 Η ~Melania~: #1.116 05-01-13 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... Η ομορφιά δεν παύει να είναι ομορφιά Νίκο. Είτε χρησιμοποιείς μέσα για να την αποκτήσεις, είτε είναι έμφυτη. Μην την υποβιβάζεις. Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μην απογοητευεσαι μικρη ταμαριτσα δεν τα χωνω ολα απο την πρωτη! Click για ανάπτυξη... Ααα αναμένω τότε την συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Ο Itach1 έγραψε: #1.117 05-01-13 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: θα 'θελες! ειναι πολυ ομορφοι και οι δυο! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι δεν είναι ωραίοι αλλά έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:07 Ο Nikos Sitys: #1.118 05-01-13 21:07 Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Η ~Melania~: #1.119 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ε αλλο ειναι η αληθινη και αλλο η ψευτικη ομορφια.Εγω νομιζω πως προτιματε την αληθινη και οχι την ψευτικη.Ετσι θυμαμαι απο την τελευταια φορα που ελεγξα δεν ξερω τωρα τι εχει αλλαξει.Ημουν μεσα σε μηχανη του χρονου και αλλαξαν οι τρελιτσες! Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:09 Ο Nikos Sitys: #1.120 05-01-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Φυσικά και προτιμούμε την φυσική ομορφιά.Αλλά και την ''ψεύτικη'', όπως την χαρακτηρίζεις την εκτιμάμε Δεν σου λέω ότι παθιαζόμαστε, απλά την εκτιμάμε.Είναι στην φύση μας να θαυμάζουμε! Click για ανάπτυξη... Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.