Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:13 Η Queen of Hearts: #1.121 05-01-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... που την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ? γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:14 Η ~Melania~: #1.122 05-01-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:17 Ο Nikos Sitys: #1.123 05-01-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: που την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ? γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:23 Η Queen of Hearts: #1.124 05-01-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι και αν τους δω ποτε απο κοντα, σε σενα θα πω πρωτα τις εντυπωσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 781029: #1.125 05-01-13 21:46 Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:55 Ο Θεμιστοπόλος: #1.126 05-01-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Click για ανάπτυξη... Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Η Νηρηίς έγραψε: #1.127 05-01-13 22:09 Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν! Click για ανάπτυξη... που την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ? γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:14 Η ~Melania~: #1.122 05-01-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:17 Ο Nikos Sitys: #1.123 05-01-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: που την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ? γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:23 Η Queen of Hearts: #1.124 05-01-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι και αν τους δω ποτε απο κοντα, σε σενα θα πω πρωτα τις εντυπωσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 781029: #1.125 05-01-13 21:46 Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:55 Ο Θεμιστοπόλος: #1.126 05-01-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Click για ανάπτυξη... Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Η Νηρηίς έγραψε: #1.127 05-01-13 22:09 Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ... Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:17 Ο Nikos Sitys: #1.123 05-01-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: που την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ? γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:23 Η Queen of Hearts: #1.124 05-01-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι και αν τους δω ποτε απο κοντα, σε σενα θα πω πρωτα τις εντυπωσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 781029: #1.125 05-01-13 21:46 Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:55 Ο Θεμιστοπόλος: #1.126 05-01-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Click για ανάπτυξη... Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Η Νηρηίς έγραψε: #1.127 05-01-13 22:09 Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: που την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ? γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν Click για ανάπτυξη... Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:23 Η Queen of Hearts: #1.124 05-01-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι και αν τους δω ποτε απο κοντα, σε σενα θα πω πρωτα τις εντυπωσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 781029: #1.125 05-01-13 21:46 Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:55 Ο Θεμιστοπόλος: #1.126 05-01-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Click για ανάπτυξη... Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Η Νηρηίς έγραψε: #1.127 05-01-13 22:09 Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι και αν τους δω ποτε απο κοντα, σε σενα θα πω πρωτα τις εντυπωσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 781029: #1.125 05-01-13 21:46 Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:55 Ο Θεμιστοπόλος: #1.126 05-01-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Click για ανάπτυξη... Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Η Νηρηίς έγραψε: #1.127 05-01-13 22:09 Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:55 Ο Θεμιστοπόλος: #1.126 05-01-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Click για ανάπτυξη... Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Η Νηρηίς έγραψε: #1.127 05-01-13 22:09 Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται? Click για ανάπτυξη... Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Η Νηρηίς έγραψε: #1.127 05-01-13 22:09 Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πφ, δεν τον έχω δεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Ο Guest 781029: #1.128 05-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια. Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ). Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 11:42 Ο metspanos: #1.129 06-01-13 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι Click για ανάπτυξη... Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:01 Η Queen of Hearts: #1.130 06-01-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2013 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από metspanos: Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα; Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει! τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 Ο nPb έγραψε: #1.131 06-01-13 12:12 γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γενικά ελάχιστες κοπέλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, οπότε περί ορέξεως μπουγάτσα, μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dre@m-0n-me Νεοφερμένο μέλος Η Νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:41 Η Dre@m-0n-me: #1.132 06-01-13 16:41 Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπονν...Κατα σειραα αυτα ειναι που κοιταω : μαλλια,ματιαα,προσωπικοτητααα και συμπεριφοραα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 16:42 Η φρι έγραψε: #1.133 06-01-13 16:42 χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:37 Ο vassilis498: #1.134 06-01-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:38 Η φρι έγραψε: #1.135 06-01-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;" Click για ανάπτυξη... δε το εννοούσα ακριβώς έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:49 Ο Guest 781029: #1.136 06-01-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από φρι: χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50 Η φρι έγραψε: #1.137 06-01-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ? Click για ανάπτυξη... ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η ~Melania~: #1.138 06-01-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki97 Νεοφερμένο μέλος Η Roxanne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέο Πετρίτσι (Σέρρες). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 02:19 Η elinaki97: #1.139 07-01-13 02:19 Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το να είναι καλό παιδί είναι το σημαντικότερο...μετά από αυτό πάω στο χαμόγελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 03:54 Η _Silence_: #1.140 07-01-13 03:54 Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα και το βασικότερο να ξέρει καλά φυσική, μαθηματικά κτλ! Μπορείς να επικοινωνήσεις Και είναι ΤΌΣΟ σέξυ !Αν έχει και μούσια ειδικά !my gosh ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.