τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

πλάκα

λοιπον θα τα βάλω με σειρά
1έχω μια αδυναμία σε όσους φοράνε γυαλιά

2 ευγένεια
3χιούμορ
4ευαισθησίες
5.ενδιαφέροντα(όχι πισι και καφετέρια,έστω ποδόσφαιρο)
6 μούσια (

αυτάααααααα..................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιστωτική,αμάξι,σπίτι,εξοχικό,πισίνα..............
πλάκα
1έχω μια αδυναμία σε όσους φοράνε γυαλιά(δεν ξέρω γιατί)
2 ευγένεια
3χιούμορ
4ευαισθησίες
6 μούσια (πως ακούγεται έτσι; )
5/6 αλλα δε φοράω γυαλιά!
Εχω πράσινα ματια αν σου κανουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

πιστωτική,αμάξι,σπίτι,εξοχικό,πισίνα..............
πλάκα
2 ευγένεια
3χιούμορ
4ευαισθησίες
Πσσσ λίστα 8)
Παραλίγο...

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν βλέπω τον Τιτανικό ή το Sweet November, πλαντάζω στο κλάμαπιστωτική,αμάξι,σπίτι,εξοχικό,πισίνα..............
πλάκα
2 ευγένεια
3χιούμορ
4ευαισθησίες

DrHouse
Διάσημο μέλος

Μια ρεαλιστικη ματια ποτε θα εχουμε αντι για ετοιμες συνταγες?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση,καλό παιδί να είναι και να με σέβεται σαν προσωπικότητα!!!
Από τη στιγμή που όλα κρίνονται στα seconds οπτικής αλληλεπίδρασης, πώς θα θα υπάρξει δυνατότητα να φανεί κάποιος "καλό παιδί";
Δίκιο έχεις, αλλά αυτό το ακούω συνέχεια από πολλές κοπέλες. Στην πράξη εννοώ κάτι άλλο..
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Από τη στιγμή που όλα κρίνονται στα seconds οπτικής αλληλεπίδρασης, πώς θα θα υπάρξει δυνατότητα να φανεί κάποιος "καλό παιδί";
Δίκιο έχεις, αλλά αυτό το ακούω συνέχεια από πολλές κοπέλες. Στην πράξη εννοώ κάτι άλλο..
Εντάξει όταν εννοώ δεν με πειράζει η εξωτερική εμφάνιση δεν εννοώ να δεσμευτώ κιόλας με τον ανιψιό του Δρακουμέλ όλα με μέτρο
nPb
Επιφανές μέλος

Εντάξει όταν εννοώ δεν με πειράζει η εξωτερική εμφάνιση δεν εννοώ να δεσμευτώ κιόλας με τον ανιψιό του Δρακουμέλ όλα με μέτρο
Αυτό το μέτρο δεν καταλαβαίνω με τι ορίζεται; Με βάση τον Μπράντ Πιτ ας πούμε;

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ. Επίσης μούσια ευπρόσδεκτα

nPb
Επιφανές μέλος

Επουδενί τον Μπραντ Πίτ.....ένα κοινό θνητό ρε παιδιά!Τι να τον κάνουμε τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο αν ο χαρακτήρας του δεν αξίζει;
Στην παραλία, μόνο Ρωμαϊκά άρματα δεν έχω δει ακόμη...

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Απο πότε μετράει το σώμα τόσο πολύ;
Από τότε που το μισό facebook έχει σχέσεις με "δοχεία αναβολικής σκόνης"..

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

gms7
Νεοφερμένο μέλος

Σπάνιο είδος κοριτσιών στις μέρες μας...Υπάρχουν κορίτσια που δεν τους ενδιαφέρει το σώμα...αλλά τα μάτια για παράδειγμα και να είναι πολύ ρομαντικός![]()
nPb
Επιφανές μέλος

Υπάρχουν κορίτσια που δεν τους ενδιαφέρει το σώμα...αλλά τα μάτια για παράδειγμα και να είναι πολύ ρομαντικός![]()
Πολύ σπάνια συνομοταξία κοριτσιών στην σημερινή εποχή..όπως και οι παρθένες. Αντί να βυζαίνουμε το δάχτυλο υποκριτικά ας κοιτάξουμε λιγάκι τι συμβαίνει γύρω μας. Οι μετρημένες μειοψηφίες όσες τα δάχτυλα της μιας παλάμης, δεν σώζουν την κατάσταση. Μιλάμε για ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
Όσο γι' αυτό που λέει η τρελή φιλόσοφος, ναι κοιτάζουμε και άλλα πράγματα σε μια κοπέλα. Αλλά η οπτική της προσέγγισης διαφέρει. Η αισθητική ομορφιά δεν αποτελεί το Α και το Α..(σόρρυ Ω ήθελα να πω) της επιλογής σε αντίθεση με τις κοπέλες. Από τη στιγμή που η καθημερινότητα αποδεικνύει το αντίθετο από τα λεγόμενά σας, μου κάνει εντύπωση σε ποια χώρα ζείτε και για ποιο λόγο προσπαθείτε να στηρίξτε το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει..

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ok η πλειοψηφία απαρτίζεται από τη συνωμοταξία των "ρηχών", αλλά τί σας εμποδίζει να ψάξετε αυτό που θέλετε στον αντίποδα? Κυκλοφορούν και προσγειωμένα άτομα εκεί έξω, δεν έχουν ιδρύσει μυστική υπόγεια αποικία για να σας κρύβονται, sheesh.
Johnny15
Επιφανές μέλος

...Ok η πλειοψηφία απαρτίζεται από τη συνωμοταξία των "ρηχών"...
Θεωρείσαι ρηχός αν σε προσελκύει το sexually attractive?
Ας μην λέμε ψέμματα.
Επίσης, γιατί απαντάτε για τον τύπο αγοριού που θα θέλατε να έχετε σχέση?
Τι κόλλημα οι Ελληνίδες να μπερδεύουν το σεξ με την σχέση?
Παράδειγμα: Ένας φίλος μου έκανε κομπλιμέντο σε ένα άγνωστο κορίτσι, και αυτή έκανε μια φάτσα που ο άλλος σκέφτηκε καλύτερα να μην το είχε κάνει ποτέ. Δεν ήταν η πρώτη φορά.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.