Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

καταλαωαινεις αμεσως ποιος σου ωγαζει ασφαλεια και ποιος οχι.Για παραδειγμα αμα δεις καποιο ποιο μικροσωμο απο εσενα,εμενα προσωπικα δεν μου βγαζει ασφαλεια ή αμα ειναι καποιος συνομιληκος και ας ειναι και μεγαλοσωμος...
Στατιστικά, δεν θυμάμαι που το διάβασα συγχωρέστε με, οι μετρίου αναστήματος άντρες λόγω ακριβώς του ότι πολλές φορές έχουν γίνει στόχος από τους νταβραντωμένους, δείχνουν περισσότερη προστατευτικότητα προς τις γυναίκες. Αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο νομίζω, σιγά μη χρειαζόμαστε έναν προσωπικό μπράβο δηλαδή... μπορούμε και μόνες μας να φροντίσουμε τους εαυτούς μας

Πάντως περιέργως συμφωνώ με τον Johnny, στα 14 δεν νομίζω να είναι η ασφάλεια το νο1 κριτήριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Ε όχι κι έτσι, αλλά μία πολύ πολύ λεπτή δεν σε ξενερώνει;![]()
Ναι εννοείται αλλά τί να την κάνεις τη φωνή αν η μάπα δε λέει..Βλέπε Αργύρη Παυλίδη λόγου χάρη.Έχει τόσο ωραία φωνή αυτός ο άνθρωπος αλλά από πρόσωπο φωνάρα,(πώς λέμε από φωνή κορμάρα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Πάντως περιέργως συμφωνώ με τον Johnny...
Χαχαχαχαχα πνεύμα αντιλογίας!

και με το μεγαλοσωμος δεν εννοω υπερβαρος εννοω ψηλος και αντιστιχα το ιδιο με το μικροσωμος
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ναι εννοείται αλλά τί να την κάνεις τη φωνή αν η μάπα δε λέει..Βλέπε Αργύρη Παυλίδη λόγου χάρη.Έχει τόσο ωραία φωνή αυτός ο άνθρωπος αλλά από πρόσωπο φωνάρα,(πώς λέμε από φωνή κορμάρα).
Καλά τώρα τι έπιασες;

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Καλά τώρα τι έπιασες;Μπορεί στα νιάτα του ο άνθρωπος να ήταν και ωραίος.
![]()
Ασχημούλης ήταν και τότε...κατατασσόταν στη κατηγορία ''σακούλα'' άνετα όμως.

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Δεν αναφερω μεγαλοσωμος ή μικροσωμος κυριολεκτικα εννοω σε σχεση με εμενα.Αλλωστε το παιδι που μου αρεσει εμενα και μου εμπνεει ασφαλει δεν ειναι μεγαλοσωμος αλλα ειναι σε σχεση με εμενα.
και με το μεγαλοσωμος δεν εννοω υπερβαρος εννοω ψηλος και αντιστιχα το ιδιο με το μικροσωμος
Εννοείς όχι αντικειμενικά μεγαλόσωμος αλλά συγκριτικά με σένα, ναι το κατάλαβα

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ασχημούλης ήταν και τότε...κατατασσόταν στη κατηγορία ''σακούλα'' άνετα όμως.![]()
Νταξ πάω πάσσο.

Btw, η φωνή του δεν είναι αρκετά βραχνή για να μου αρέσει.

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εννοείς όχι αντικειμενικά μεγαλόσωμος αλλά συγκριτικά με σένα, ναι το κατάλαβαΑπλά είναι κρίμα στον έρωτα να τρέχεις από πίσω με τη μεζούρα (γενικά). Ας μην είμαστε αριθμολάγνοι
πόσο μάλλον όταν κάποιος μας παρέχει συναισθηματική και ερωτική αυτάρκεια. Ε άμα τα έχω αυτά δε θα κοιτάω πόσους πόντους με περνάει κάποιος! (γιατί έχουμε και ένα ύψος
)
Καλα προσωπικα παντως τον αντρα δε θα θελα να σκυβω να τον φιλησω. Οντως δεν ειναι σωστο να κρινουμε μονο απτο υψος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Όλα τα κορίτσια το έχουν αυτό. Θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια, "άνεση" δίπλα στα αγόρια τους.
Όχι όλα.

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Όλα τα κορίτσια το έχουν αυτό. Θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια, "άνεση" δίπλα στα αγόρια τους.
Ναι,το ξερω,αλλα εριξα ενα-μη πετυχημενο απ'ο,τι φαινεται-αστειο.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Α λολΝαι,το ξερω,αλλα εριξα ενα-μη πετυχημενο απ'ο,τι φαινεται-αστειο.![]()

Όχι όλα.![]()
Όχι όλα? Δεν είναι τίποτα κακό ή τίποτα στερεοτυπικό αυτό που είπα πάντως.
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα ετσι ειναι...λεει οτι η φυση εχει πλασει ετσι τον ανθρωπο ετσι ωστε οι γαμετες για την δημιουργια ενος ζυγωτου να προερχονται απο ατομα με τελειως διεφορετικα χαρακηριστικα...αυτο συμβαινει για να υπαρχει ισορροπια στην φυση..α!!! και κατι αλλο ...το θηλυκο διαλεγει τον συντροφο με κριτηριο τα γονιδια που θα δωσει στα παιδια της....!!!! ( παιδια ...f*ck google....ask me !!!).... στο σχολειο με φωναζουν βασιλισσα της αχρηστης πληροφοριας....!!!! αξιζω τον τιτλο μου νομιζω!!!
το καψα ...!!!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θελετε καλα παιδια για να τα παιδευετε,ε;εγω κοιταζω σωμα!!αμα ο αντρασ δεν εχει λιγο κοιλιτσα χεστα κι αστα...δεν ειναι ωραιοσ ο ψευτικοσ κοιλιακοσ και η επιδειξιομανια καποιων ...!!και φυσικα χαρακτηρα παιδια πανω απ ολα
Ατιμες γυναικες

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ειδα προχθες στην νετ οτι δεν ειναι θεμα ασφαλειας η ομορφιας αλλα θεμα ενδορφινων και της μυρωδιας τους..!!!ακυρο !!!!!
αλλα ετσι ειναι...λεει οτι η φυση εχει πλασει ετσι τον ανθρωπο ετσι ωστε οι γαμετες για την δημιουργια ενος ζυγωτου να προερχονται απο ατομα με τελειως διεφορετικα χαρακηριστικα...αυτο συμβαινει για να υπαρχει ισορροπια στην φυση..α!!! και κατι αλλο ...το θηλυκο διαλεγει τον συντροφο με κριτηριο τα γονιδια που θα δωσει στα παιδια της....!!!! ( παιδια ...f*ck google....ask me !!!).... στο σχολειο με φωναζουν βασιλισσα της αχρηστης πληροφοριας....!!!! αξιζω τον τιτλο μου νομιζω!!!
το καψα ...!!!
χαχαχα απο αχρηστε εγκυκλοπαιδικες πληροφοριες κ εγω αλλο τιποτα.
Παντως αυτο με τις ενδορφινες ισχυει στο full!

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Θελετε καλα παιδια για να τα παιδευετε,ε;
Ατιμες γυναικες![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ μπορει και ναι μπορει και οχι..χαχαχχα αναλογα..οχι ρε αμα ειναι καλο παιδι ο αλλοσ θα σε εχει κορωνα στο κεφαλι του ενω οι μαλακεσ σε κερατωνουν μετα απο κανα 6μηνο...η σταθεροτητα και η εμπιστοσυνη ειναι εννοιεσ ιερεσ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.