Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος

ολες λετε θελω να εχει εκεινο και το αλλο και ολες, μα ΟΛΕΣ ,λετε στο τελος, οτι το κλικ μπορει να γινει και με αλλον που δε τηρει τις προδιαγραφες .οποτε μην φτιαχνετε λιστα γιατι το 90% απο εσας θα καταληξει με καποιον που δεν ανηκει στο δικο σας αντρικο προτυπο..και οσες λετε οτι η εμφανιση δεν παιζει ρολο..απλα λολ..κοροιδευετε τον εαυτο σας..ολες και ολοι θα ειναι με καποιον που θεωρουν υποκειμενικα ομορφο,οποτε η εμφανιση παιζει ρολο.σαν παραδειγματα θα δωσω δυο.ενα παραδειγμα για το καθε φυλο.1ο Πω κοιτα πως ειναι η κοπελα.ποιος καημενος θα κανε κατι με αυτο το πραγμα?<<υστερα απο 2 μηνες το παιδι και η κοπελα ειναι σε σχεση και θα το πανε για γαμο>>.
2ο Καλέ πως ειναι ετσι ο φιλος σου?νταλικα τον πατησε?.<<την ιδια μερα το αγορι και το κοριτσι φικι φικι και σουξου μουξου μανταλακια.
οσους ρωτησα φυσικα πως και εκαναν κατι με καποιο ατομο που δεν τους αρεσε,η απαντηση που πηρα ηταν πως του-της εκανε το γνωστο και πολυσυχναστο,καποιες φορες ψευτικο,κλικ.
αν το σημερινο αντρικο προσωπο ηταν φαλακρος,με κοιλια,παμπολες τριχες κλπ ε τοτε αυτον θα θελατε.ειναι σιγουρο...!(εξαιρεσεις υπαρχουν)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace of Spades
Νεοφερμένο μέλος

Γεννηθηκε πριν 2-3 μερες, εχει ματια κάστανα και σε εσμπρωξε? Οκ, τι να πω, ερως ανικατε μαχανΈχει γενιά 2-3 ημερών, έχει μαύρα μαλλιά, έχει κάστανα εκφραστικά μάτια...
Αχ γιατί κάθε φορα που με κοιτάει και μου μιλάει η καρδιά μου χτυπά δυνατά;
Ειναι να σου κάνει το κλικ ο άλλος. Προσωπικά τον άνδρα τον θέλω καστανοξανθο με μπλε η πράσινο μάτι αλλά να που το ακριβως αντίθετο με ώθησε.. Τι να πείς![]()

Dalian
Περιβόητο μέλος

Γεννηθηκε πριν 2-3 μερες, εχει ματια κάστανα και σε εσμπρωξε? Οκ, τι να πω, ερως ανικατε μαχαν![]()
πεθανα
jesus take the wheel
MikrosFaros13
Νεοφερμένο μέλος

x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

δεν έχει υπάρξει άτομο που μου άρεσε λόγω της εμφάνισης του οπότε... χαρακτήρας
Τόσο χάλια ήταν όλοι;

x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τόσο χάλια ήταν όλοι;![]()
ε δεν τους έλεγες και θεογκόμενους

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν...
Τι μ' αρέσει σ' ένα αγόρι; Τι κοιτάω;
01. Τα μάτια (πρέπει να με εμπνέουν!)
02. Τα χείλια (ε ναι...)
03. Τη στάση του σώματος (όσο πιο στητός, τόσο το καλύτερο!)
04. Τα μαλλιά (περιποιημένα παρακαλώ!)
05. Το χαμόγελο, τα δόντια (πεντακάθαρα!)
06. Το σώμα (να μην είναι και κοιλαράς!)
07. Να είναι ντροπαλός (μ' αρέσουν οι ντροπαλοί!)
08. Να είναι γλυκός...
09. Να έχει όμορφη φωνή.
10. Να φοράει γυαλιά (αν και δεν είναι απαραίτητο, με τρελαίνει!)
Τι με ξενερώνει απίστευτα σε ένα αγόρι...
01. Να καπνίζει (δεν φιλάω σταχτοδοχεία!)
02. Να το παίζει μάγκας (ΟΥ ρε!)
03. Να είναι νταής
04. Να είναι εντελώς στον κόσμο του
05. Να είναι μέσα στη μπίχλα
06. Να έχει βρόμικα δόντια
07. Να έχει το βλέμμα του λιγούρη
08. Να έχει ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ μπάκα ()
09. Να είναι εντελώς αδιάφορος
10. Να την πέφτει σε όποια βρει μπροστά του...
Σας διαφώτησα αγόρια;![]()
Και στο τέλος το ξεκάρφωμα:
Πάντως το πιο βασικό όλων είναι ο χαρακτήρας...

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Που λετε εμενα με εκνευριζουν απιστευτα οι δηθεν.Αγορια ομορφα αλλα πολυ μα πολυ ψωνισμενα!Εχω και συμμαθητες τετοιους αλλα πιο πολυ ειναι λυκειοπαιδα.Μερικοι εχουν μηχανακι,συμπεριφερονται σαν τα χαζα και απο iq ραδικιου(ωρες ωρες μου ερχεται να τα χωσω σφαλιαρα...τη μαμα εμοιασα σε αυτο),τσιγαρο , μαγκια.Ρε παιδια ειμαι η μονη που μου τη σπανε;;;
Κατα τα αλλα το δικο μου γουστο ειναι πολυ περιεργο οποτε και να σας πω δε θα γινω καθολου κατατοπιστικη...Δε ξερω κι εγω ουτε τι κοιταω ουτε τι θελω !
gregory nub
Διάσημο μέλος

πρώτα απ' όλα κοιτάω το βλέμμα του και τα φρύδια του... έπειτα το στόμα του αν είναι περιποιημένο (άπλυτα δόντια-ΜΠΛΙΑΞ-) μετά δίνω μεγάλη σημασία στα χέρια του... σειρά έχει ο πωπός κ μετά η δομή του σωματός του (όχι άν είναι γυμνασμένος)... αυτά
Μα, τι άλλο μπορεί να εννοείς με την δομή του σώματος;
Το φούσκωμα στο παντελόνι;

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Μα, τι άλλο μπορεί να εννοείς με την δομή του σώματος;
Το φούσκωμα στο παντελόνι;![]()
Εννοεί καλέ αν έχει ψηλά-κοντά πόδια κλπ πλατυποδία εττσ
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος

granita
Δραστήριο μέλος

οι πιο πολλες κοιτανε το πορτοφολι του
αυτές είναι πολύ λίγες, που έχουν ακόμα την αντίληψη του 1800 ότι παντού πληρώνει ο άντρας κι ότι πρέπει να 'χει λεφτά για να τους αγοράζει δώρα...για το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών το πορτοφόλι δεν είναι προτεραιότητα
Dalian
Περιβόητο μέλος

πλάκα κάνεις έτσι????

Εεεχμ ναι!! Δεν είναι ακριβώς έτσι...αυτές είναι πολύ λίγες, που έχουν ακόμα την αντίληψη του 1800 ότι παντού πληρώνει ο άντρας κι ότι πρέπει να 'χει λεφτά για να τους αγοράζει δώρα...για το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών το πορτοφόλι δεν είναι προτεραιότητα
Ναι να κοιτάξεις και το πορτοφόλι του αλλά υπό την προυπόθεση ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα από πίσω που σου αρέσουν.
Δεν μπορείς να πεις ότι είναι και το πιο σημαντικό κριτήριο αλλά ναι κάποιες ίσως να σκεφτούν και αυτό.
Ίσως ανάμεσα σ' αυτές τις κάποιες να είμαι κι εγώ!! Με την έννοια ότι θέλω να είναι καλύτερος ή ίσος ο άλλος από μένα σε κάποια πράγματα. Θέλω ο άλλος να είναι καλύτερος! Γενικά κι ένας άντρας ίσως νιώθει κάπως όταν η κοπέλα του τον περνάει σε κάτι, ας πούμε βγάζει περισσότερα από αυτόν, εεε είναι κάπως!!
Κολλημένα μυαλά τι να πεις;

nPb
Επιφανές μέλος

...για το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών το πορτοφόλι δεν είναι προτεραιότητα
Έχεις κάνει δειγματοληπτική έρευνα; Μήπως μπορείς να μου πεις το διάστημα εμπιστοσύνης των ερωτηθέντων;

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Έχεις κάνει δειγματοληπτική έρευνα; Μήπως μπορείς να μου πεις το διάστημα εμπιστοσύνης των ερωτηθέντων;Όντως πλέον υπάρχει μια απειροστή μεταβολή dx από την φουσκωμένη τσέπη με το πορτοφόλι στο..φούσκωμα του παντελονιού.
Στην περιοχή μου, φουσκοπορτοφολάδες είναι αυτοί π'ώχουν ζίδια κι προβατίνες. Αλλά μόλις σου μιλήσουν, "σε τηράω κοπελάραμ τόσ'ώρα" πάει σε ρίξανε...

Πώς είναι η φάση Κίτσος και Τασούλα;
Διευκρίνιση: Τηράω σημαίνει κοιτάω στα δεσφινιώτικα

Μα γιατί μας θεωρούν τόσο ρηχές τέλος πάντων; Χεσμένο το χουμε το πορτοφόλι σας.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κοιτάω ηλικίες μέχρι 25 ξέρωγω [λέμε τώρα χοντρικά.].
Συνήθως οι περισσότεροι είναι φοιτητές.
Συνήθως οι φοιτητές δε δουλεύουν.
Συνήθως τους φοιτητές τους συντηρούν οι γονείς.
Άντε να κάνει και καμιά δουλειά του ποδαριού και θα' χει κάνα χαρτζιλίκι παραπάνω, αλλά με τέτοια ανεργία - χλωμό.
Οπότε, έρχομαι εγώ η έξυπνη και ρωτάω.
Για να κοιτάμε πορτοφόλι, σημαίνει ότι πάμε σε 30- 40άρηδες, που ΑΣ ΠΟΥΜΕ έχουν μια κάπως πιο σταθερή δουλειά, οπότε και μισθό.
ΑΡΑ οι κάτω των 30 είναι όλοι ελεύθεροι λόγω απουσίας χρημάτων.
Όσοι έχουν αυτή τη στιγμή σχέση, ή έχουν λεφτά ή είναι μεγαλύτεροι και έχουν λεφτά.
Χμμ, μάλιστα.
Αγόρια... τα περαστικά μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.