methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ρε κορίτσια, τα μαλλιά μόνο εγω τα κοιτάω;![]()
Όχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Αχαα επιτέλους και μια δικιά μου![]()
χεκ χεκ ε όλα παίζουν ρόλο, τα μαλλιά δε θα κοιτούσαμε;;;
nPb
Επιφανές μέλος

Τι εννοείτε ότι κοιτάτε τα μαλλιά;
Η ποιότητα και η αξία ενός ανθρώπου, με τον οποίο μπορεί να επιλέξετε να προκύψει ερωτική σχέση μαζί του, κρίνεται στα μαλλιά;
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Tα κοιτάτε να δείτε αν είναι άπλυτα;
Η ποιότητα και η αξία ενός ανθρώπου, με τον οποίο μπορεί να επιλέξετε να προκύψει ερωτική σχέση μαζί του, κρίνεται στα μαλλιά;
Όπως εσείς κοιτάτε στήθος και κωλο που λέγατε στο αλλο θεμα, κατι πρέπει να κοιτάμε και εμεις

Προσωπικά, μου αρέσει να εχει αρκετά πυκνά μαλλιά να τον πειράζω και οχι κοντοκουρεμένα, μου φαίνεται ελκυστικος έτσι

pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως εσείς κοιτάτε στήθος και κωλο που λέγατε στο αλλο θεμα, κατι πρέπει να κοιτάμε και εμεις
Προσωπικά, μου αρέσει να εχει αρκετά πυκνά μαλλιά να τον πειράζω και οχι κοντοκουρεμένα, μου φαίνεται ελκυστικος έτσιΑλλα αυτο δεν σημαίνει οτι αν εχει ωραια μαλλιά και ειναι βλάκας θα κάνουμε σχέση μόνο και μόνο για τα μαλλιά. Μην υπερβάλεις, για πρώτες εντυπώσεις μιλάμε. Εννοείται οτι μετράει η προσωπικότητα.
Κι αυτό είναι το λιγότερο!!!Εδώ άλλοι κοιτούν τα νύχια!!!!

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

απλυτα

μαλλον εννοουν το σχημα το κουρεμα κ γενικα το ολο στυλακι οπωσ κ εσεισ φανταζομαι προτιματε αυτεσ με μακρια ισια μαλλια κ λιγοτερο τα σγουρα κ κοντα...
προφανωσ κ η ποιοτητα κ η α3ια δεν φενεται απο τα μαλλια αλλα οταν βλεπεισ τον αλλον αυτα δεν τα καταλαβαινεισ απο την αρχη...
nPb
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Όταν βλέπεις κάποιον, αποφασίζεις εκείνη τη στιγμή αν σ'αρέσει ή όχι. Οι παράγοντες που συμβάλλουν είναι πέραν του ό,τι μπορείς να καταλάβεις τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, μερικές φορές το καταλαβαίνεις αφού ειπωθούν λίγες κουβέντες.
Υπάρχουν επομένως 2 κατηγορίες υποκριτών από σας. Πρώτον αυτούς που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Που ασυνείδητα επιλέγουν το σωστό και κρίνουν βάσει της εντύπωσης όταν πρωτοδούνε/πρωτομιλήσουνε με κάποιον(όπου την κύρια θέση έχει η εμφάνιση), αλλά υποστηρίζουν το αντίθετο με μια παιδική αφέλεια. Έπειτα υπάρχουν και οι ολικοί υποκριτές που συνεχώς προσπαθούν να εξαπατήσουν τον εαυτό τους. Η ζωή τους είναι μίζερη με συνεχή αυτομαστιγώματα μέσα στο διπλό τους θέατρο.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

^Πόσο ισχύει!!!!Εμένα μου αρέσουν τα κανονικά νύχια πάντως. Τα ψεύτικα τα βρίσκω αντιαισθητικά. Γενικά στους άντρες αρέσει το φυσικό πράγμα συνήθως.
Ο σοβάς, βάψιμο των μαλλιών και η νέα μόδα με τα νύχια είναι ό,τι πιο αντιαισθητικό μπορεί να κάνει μια κοπέλα για να γίνει "όμορφη" (κατ' εμέ).
Το σοβατισμένο πρόσωπο, η καστανή ρίζα που ξεπροβάλλει στα ξανθά/κόκκινα/τιρκουάζ μαλλιά και τα νύχια της μάγισσας ΔΕΝ είναι ελκυστικά

Ναι, η εμφάνιση δεν είναι το παν, αλλά δεν παύει να είναι η πρώτη εντύπωση.
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πείστηκες;

nPb
Επιφανές μέλος

Θα σου Γ***θώ - Τ.Πανούσης
Ποίηση:
Θα σου γ***θώ
μ' όποιον θέλω εγώ
μόλις βγεις απ την πόρτα
με τον πρώτο τυχόντα
θα σου γ***θώ
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Να φοράς φακούς όποτε θες. Σιγά το θέμα.Ρε παιδιά έχω θέμα. Τα γυαλιά δεν αρέσουν στα κορίτσια αλλά δεν μπορώ να είμαι και με τους φακούς όλη μέρα. τι να κάνω;;;;![]()

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αν τη στιγμή που βρεθεί η γκόμενα φοράω γυαλιά; Να τρέξω στη τουαλέτα να βάλω φακούς; Θυμίζει λίγο σούπερμαν αυτό ε;Να φοράς φακούς όποτε θες. Σιγά το θέμα.![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Κοίτα αν το θέτεις έτσι και έχεις τόσο πολύ θέμα με αυτό έξω να φοράς φακούς και τα γυαλιά να τα έχεις για το σπίτι.Και αν τη στιγμή που βρεθεί η γκόμενα φοράω γυαλιά; Να τρέξω στη τουαλέτα να βάλω φακούς; Θυμίζει λίγο σούπερμαν αυτό ε;![]()

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το έχω εγώ το θέμα. Αλλά όταν η άλλη σε λέει από μέσα της γυαλαμπούκα, όταν υπάρχει υποσυνείδητα μια τάση απόρριψης σε όσους πιστούς του είδους μου, μερικές φορές πρέπει να προσαρμοστείς.Κοίτα αν το θέτεις έτσι και έχεις τόσο πολύ θέμα με αυτό έξω να φοράς φακούς και τα γυαλιά να τα έχεις για το σπίτι.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.