Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Εντάξει, δεν θα το έλεγα τραγικό, γιατί κάποιες θαμπώνονται από τα "εξωτερικά" χαρίσματα, ψέματα;Άλλωστε σίγουρα η εμφάνιση θα επηρεάσει την κρίση μας, σε μικρότερο ή και μεγαλύτερο βαθμό.
Οκ για εμένα το να μένει/κολλάει/σκαλώνει (πείτε το όπως θέλετε) κανείς στην εξωτερική εμφάνιση αποδεικνύει την ρηχότητα της προσωπικότητάς του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος

Απο την άλλη στις γυναίκες ισχύει νομίζω σε κάποιο βαθμό ότι η εμφάνιση του άλλου δεν είναι το πρώτο που τις νοιάζει σε κάποιον για να τον δουν ερωτικά.Θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να είσαι ¨ο παίδαρος¨ για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες.
lexritis
Νεοφερμένο μέλος

Απο τη μια όσες επιμένετε ότι δε σας νοιάζει τόσο η εξωτερική εμφάνιση και είστε απόλυτες σ αυτό προσέξτε γιατί πολύ πιθανο στο μέλλον οι επιλογές σας να σας διαψεύσουν.
Απο την άλλη στις γυναίκες ισχύει νομίζω σε κάποιο βαθμό ότι η εμφάνιση του άλλου δεν είναι το πρώτο που τις νοιάζει σε κάποιον για να τον δουν ερωτικά.Θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να είσαι ¨ο παίδαρος¨ για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες.
αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα
Raiseonce
Δραστήριο μέλος

αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα
Εμείς ως πιο κουτορνίθια σε τέτοια θέματα εντυπωσιαζόμαστε πιο εύκολα από την εμφάνιση της άλλης.

lexritis
Νεοφερμένο μέλος

γιατι η αλλη μπορει να τα πεταξει εξω τα οποια προσοντα διαθετει και κολλαμε,αγνοωντας το υπολοιπο το οποιο ανακαλυπτεις μετα(φατσα πελεκανου,χειλη της προγιαγιας σου)
true story

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Οκ για εμένα το να μένει/κολλάει/σκαλώνει (πείτε το όπως θέλετε) κανείς στην εξωτερική εμφάνιση αποδεικνύει την ρηχότητα της προσωπικότητάς του.Δε λέω ότι δεν παίζει και καθόλου ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά προσωπικά προτιμώ ένα ωραίο βλέμμα και μια ζεστή φωνή από κοιλιακούς που είναι έτοιμοι να σκάσουν.
Καλοί είναι και οι κοιλιακοί - δε λέω - αλλά αυτοί που είναι ΠΕΤΡΑ δε μου αρέσουν καθόλου. Προτιμώ πιο νορμάλ καταστάσεις.
![]()
Ακριβώς συμφωνώ!!! Καλή και η γράμμωση θα το έλεγα εγώ και όχι αυτό το υπερβολικό...Αλλά αν δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω την έκατσες!! !!Προσωπικά γνωρίζω άτομο το οποίο ενώ είναι αρκετά ωραίος εξωτερικά... από αυτούς που άμα τους δεις στο δρόμο θα πεις ''να και ένας ωραίος άντρας''...αλλά μόλις ανοίγει το στόμα του ψάχνεις να κρυφτείς!!! Βασικά δεν είναι σε θέση ούτε διάλογο να κάνει!!!Νιώθεις ότι μιλάς με παιδί δημοτικού...

nPb
Επιφανές μέλος

Ακριβώς συμφωνώ!!! Καλή και η γράμμωση θα το έλεγα εγώ και όχι αυτό το υπερβολικό...Αλλά αν δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω την έκατσες!! !!Προσωπικά γνωρίζω άτομο το οποίο ενώ είναι αρκετά ωραίος εξωτερικά... από αυτούς που άμα τους δεις στο δρόμο θα πεις ''να και ένας ωραίος άντρας''...αλλά μόλις ανοίγει το στόμα του ψάχνεις να κρυφτείς!!! Βασικά δεν είναι σε θέση ούτε διάλογο να κάνει!!!Νιώθεις ότι μιλάς με παιδί δημοτικού...![]()
Γενικά δεν υπάρχει το τέλειο, το εξιδανικευμένο. Πάντα κάπου θα υστερεί ή θα υπερτερεί σε κάτι άλλο. Ελάχιστοι άνθρωποι προσπαθούν και συνδυάζουν την εξωτερική αισθητική, μια προσγειωμένη προσωπικότητα και μια υπέροχη καρδιά.

Guest 781029
Επισκέπτης

Γενικά δεν υπάρχει το τέλειο, το εξιδανικευμένο. Πάντα κάπου θα υστερεί ή θα υπερτερεί σε κάτι άλλο. Ελάχιστοι άνθρωποι προσπαθούν και συνδυάζουν την εξωτερική αισθητική, μια προσγειωμένη προσωπικότητα και μια υπέροχη καρδιά.Συνήθως οι περισσότεροι (και στα 2 φύλα) δουλεύουν πολύ το πρώτο. Τα άλλα δυο, ή τα έχεις ή όχι. Είναι πολύ δύσκολο να τα δομήσεις αν δεν τα έχεις...
![]()
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ααα ρε κοριτσια μας εχετε χαρησει κατι πικρες ολες εσεις που δεν ενδιαφερεστε για κοιλιακους.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Κλαρινογαμπρος
Τι σημαινει αυτο;

Ποια η διαφορα του με τον "γαμπρο"(χωρις α συνθετικο; )
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Δεν εχω facebook ή αλλα μεσα "κοινωνικης δικτυωσης" ωστε να ειμαι εξοικειωμενος με τα Νεοελληνικα που πλασαρονται εκει.Μα καλά,πού ζεις;![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Ενα είδος κάγκουρα.![]()
Α, Ψωναρα δηλαδη.

Τωρα μαλιστα.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Τι σημαινει αυτο;
Ποια η διαφορα του με τον "γαμπρο"(χωρις α συνθετικο; )
Ορίστε και η επιστημονική εξήγηση...

https://www.slang.gr/lemma/show/klarinogampros_5165
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Ακρως κατατοπιστικες και πληρεις ερμηνειες.
Δε νομιζω ομως τη λεξη να τη χρησιμοποιησω ποτε

nPb
Επιφανές μέλος

Ακρως κατατοπιστικες και πληρεις ερμηνειες.
Δε νομιζω ομως τη λεξη να τη χρησιμοποιησω ποτε![]()
ειδική επεξήγηση στο slang:
Το στυλ του κλαρινογαμπρού που εδώ αναφέρουμε αποτελεί το πέρασμα από το ομοφυλοφιλικό χιψτερικό στυλ σε αυτό των ετεροφυλόφιλων αντρών. Έτσι, ο κλαρινογαμπρός δεν σχετίζεται πλέον με τους πρώτους, παρά με τους κάγκουρες και τους κλαμπόβιους.
Παράδειγμα:
Έπρεπε χθες να δεις τον Νίκο, ήταν τελείως κλαρινογαμπρός. Έχει ξυριστεί στα πλάγια και φόραγε ένα καρό πουκάμισο με μια πλεχτή ζακέτα.
Itach1
Διάσημο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.