Raiseonce
Δραστήριο μέλος

Αλλά φυσικά και δε θεωρείται κατακριτέο το τατουάζ.Άσε που τα περισσότερα δε φαίνονται κιόλας όταν είσαι ντυμένος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kόψε κάτι. Σαν να έχεις πάρει πολύ αέρα και προσβάλλεις αδιακρίτως χωρίς να ξέρεις.Επίσης μάθε ότι στη ζωή υπάρχει και το χιούμορ. Στο συγκεκριμένο post μου, απλά ήθελα να "στηλιτεύσω" τους νέους-κλαρινογαμπρούς που έχουν ένα στυλ εμφάνισης copy-paste με στόχο να αρέσουν. Σε έναν άνθρωπο μου αρέσει να έχει τη δική του προσωπικότητα και όχι απλά να υιοθετεί μια εμπορική προσωπικότητα απλά και μόνο για να τραβάει τα βλέμματα. Στην καλύτερη ίσως θα έπρεπε να τραβάνε τα ...φλέματα.
Όσο για το θέμα του συντηρητισμού, το ονομάζω προσγειωμένη προσωπικότητα. Δυστυχώς στη χώρα μας προκειμένου να μοιάσουμε σε άλλες χώρες μπας και γίνουμε "προοδευτικοί", χάσαμε λιγάκι την αυταξία μας. Την δική μας προσωπικότητα. Την κουλτούρα μας. Την ενάρετη ηθική σύμφωνα με τον Ν.Καζατζάκη.
Πολύ σωστό το τελευταίο. Οι Έλληνες ότι ξένο το θεοποιούμε και καταλήγουμε να χάνουμε την δική μας ταυτότητα, δυστυχώς.
Τώρα που το σκέφτομαι σε καθηγητή πανεπιστημίου δεν έχω δει ούτε σκουλαρίκι,όχι τατουάζ.
Αλλά φυσικά και δε θεωρείται κατακριτέο το τατουάζ.Άσε που τα περισσότερα δε φαίνονται κιόλας όταν είσαι ντυμένος.
Φυσικά και δεν έχεις δει, βέβαια δεν αμφιβάλλω τα λεγόμενα του Δία. Δεν είναι κατακριτέο, αν θες να κάνεις τατού ποιος είμαι εγώ για να σου πω το αντίθετο; Η προσώπικη μου άποψη και ο λόγος που δε γουστάρω τα τατού είναι επειδή δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι που αξίζει να μείνει τυπωμένο στο σώμα μου όλη μου τη ζωή. Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι συνεχώς αλλάζουν, το τατού μένει. Σε μια κάστα ανθρώπων που τα 'χουν όλοι καλά μεταξύ τους, αν πείς κάτι με το οποίο δε συμφωνούν είναι επόμενο να πέσουν όλοι να σε φάνε και δεν υπάρχει ούτως ή άλλως κάποιο άτομο που θα με υποστήριζε στο συγκεκριμένο φόρουμ, οπότε το λήγω εδώ. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Και ο πατέρας μου έχει τατού στο κάτω κάτω τη γραφής, αλλά είναι διακριτικό. Στο τρένο βλέπω συνεχώς τρομακτικές φάτσες, πρεζόνια, τα οποία είναι γεμάτα τατου, απ'την κορυφή ως τα νύχια και παρακαλένε να τους δώσω λεφτά. Από εκεί έχει αρχίσει η προκατάληψη μου και είναι δύσκολο να την ξεφορτωθώ. Αν μισώ κάτι όμως, είναι οι γενικεύσεις, σίγουρα υπάρχουν και πολλοί καλλιεργημένοι άνθρωποι γεμάτοι τατού, αλλά δεν έχει τύχει να συναντήσω κάποιον μέχρι τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kόψε κάτι. Σαν να έχεις πάρει πολύ αέρα και προσβάλλεις αδιακρίτως χωρίς να ξέρεις.Επίσης μάθε ότι στη ζωή υπάρχει και το χιούμορ. Στο συγκεκριμένο post μου, απλά ήθελα να "στηλιτεύσω" τους νέους-κλαρινογαμπρούς που έχουν ένα στυλ εμφάνισης copy-paste με στόχο να αρέσουν. Σε έναν άνθρωπο μου αρέσει να έχει τη δική του προσωπικότητα και όχι απλά να υιοθετεί μια εμπορική προσωπικότητα απλά και μόνο για να τραβάει τα βλέμματα. Στην καλύτερη ίσως θα έπρεπε να τραβάνε τα ...φλέματα.
Όσο για το θέμα του συντηρητισμού, το ονομάζω προσγειωμένη προσωπικότητα. Δυστυχώς στη χώρα μας προκειμένου να μοιάσουμε σε άλλες χώρες μπας και γίνουμε "προοδευτικοί", χάσαμε λιγάκι την αυταξία μας. Την δική μας προσωπικότητα. Την κουλτούρα μας. Την ενάρετη ηθική σύμφωνα με τον Ν.Καζατζάκη.
Προσβολή είναι το συντηρητικός ; Δεν νομίζω !
Το τατου ειναι σαν τα μαθηματικα φίλε npb . Μπορει να βάζεις χρονια χρώμα πάνω σου αλλα να μην καταλάβεις ποτε γιατι το κανεις. Ομοίως και στα μαθηματικα. Μπορει να σπουδαζεις χρονια μαθηματικα αλλα τελικα το μονο που καταφέρνεις ειναι να ξέρεις να χειρίζεσαι τα σύμβολα χωρίς ποτε να καταλάβεις ομως να τα ' μεταφράσεις ' ώστε να τα χρησιμοποιείς και στην καθημερινότητα σ

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά όμως αν σαρέσει η εξωτερική εμφάνιση όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες που σίγουρα θα σου αρέσουν και αυτές λογικά.
...όπως το να σκαλίζει απροκάλυπτα το δεξί ρουθούνι της γαλλικής μυτούλας του.

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος

...όπως το να σκαλίζει απροκάλυπτα το δεξί ρουθούνι της γαλλικής μυτούλας του.![]()
Για να σου πω την αλήθεια, δεν το είχα σκεφτεί αυτό αλλά ναι. Ακόμα και αυτό δηλαδή θα σου φαίνεται χαριτωμένο ή αηδία, αλλά δεν θα του λες και τίποτα γιατί με τον τρόπο με τον οποίο το κάνει σου φαίνεται χαριτωμένο όπως είπα.

Guest 712911
Επισκέπτης

Dalian
Περιβόητο μέλος

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάποιες φορές βλέπεις κάποιον και χωρίς να είναι πανέμορφος, πανέξυπνος ή να έχει κάτι ιδιαίτερο, έχει μια αύρα που γοητεύει!Μωρέ αν σου κάνει αυτό το μαγικό "κλικ"...![]()
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατ' εμε να ξέρει να συμπεριφερθεί,να είναι ευγενικός και να έχει χιούμορ... αυτά τα λίγα

Guest 712911
Επισκέπτης

Πάντως όχι κοιλιακούς φέτες!Οι φέτες βρίσκονται πάντα σε τενεκέδες !!! (Και δε μιλάω για το τυρί)
Πωω ναι! Το στυλάκι του bodybuilder είναι ανυπόφορο!

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Πωω ναι! Το στυλάκι του bodybuilder είναι ανυπόφορο!![]()
Συμφωνώ. Παρ'όλα αυτά,αυτοί νομίζουν ότι είναι κάποιοι

Guest 712911
Επισκέπτης

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Kλασικά.![]()
Κι όμως Ναταλάκι, κάποιες πέφτουν

Guest 712911
Επισκέπτης

Κι όμως Ναταλάκι, κάποιες πέφτουν.
To ξέρω Μελανία! Τραγικόοοο!

~Melania~
Περιβόητο μέλος

To ξέρω Μελανία! Τραγικόοοο!![]()
Εντάξει, δεν θα το έλεγα τραγικό, γιατί κάποιες θαμπώνονται από τα "εξωτερικά" χαρίσματα, ψέματα;

lexritis
Νεοφερμένο μέλος

μηπως βγαζετε και μπλοκακι να σημειωσετε με τικ αυτα που εχει ο αλλος?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.