Κοινωνιολογία και παπαγαλία

Παιδιά όλα τα μαθήματα αυτής της κατεύθυνσης θέλουν παπαγαλία !!! Δυστυχώς με.βάση το βιβλίο πηγαίνουν και κατά πόσο κοντά ή μακρυά είσαι....

Στα αρχαία πρέπει να ξέρεις μετάφραση, ερμηνευτικά και εισαγωγή απέξω συν κανόνες γραμματικής ανώμαλα ρήματα, λεξιλόγιο αρχαίες λέξεις.....

Στα αρχαία πρέπει να ξέρεις μετάφραση, ερμηνευτικά και εισαγωγή απέξω συν κανόνες γραμματικής ανώμαλα ρήματα, λεξιλόγιο αρχαίες λέξεις.....
την μεταφραση την εχουν βγαλει και η εισαγωγη ειναι Σ/Λ αντιστοιχηση αρα δεν θα το ελεγα παπαγαλια

και εγω θα κατσω, ισως κοιμηθω 2-3 ωρες για να μπορεσω να γραψω
Ναι δεύτερη φορά δίνω... Ρε παιδιά μη ξενυχτάτε... Το ξενύχτι μπορεί να αποβεί μοιραίο... εγώ πέρυσι ξενύχτησα στην ιστορία και κοιμόταν το μυαλό μου

παιδια στη σελιδα 153 αυτα που λεει για τη Σουηδια τα διαβασατε; δεν προλαβαινω..

παιδια στη σελιδα 153 αυτα που λεει για τη Σουηδια τα διαβασατε; δεν προλαβαινω..
όχι καλέ, μία ανάγνωση που, ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ, να ξέρουμε πανω κάτω τι μας γίνεται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι δεύτερη φορά δίνω... Ρε παιδιά μη ξενυχτάτε... Το ξενύχτι μπορεί να αποβεί μοιραίο... εγώ πέρυσι ξενύχτησα στην ιστορία και κοιμόταν το μυαλό μου
συμφωνώ αλλά έχω το 1 και το 3 ακόμη, δεν γίνεται....

Στο μυαλό είναι όλα! Με τρεις ώρες ύπνο μια χαρά είμαστε. Χεχε. Οι συνέπειες από το ξενύχτι βγαίνουν μετά τι μια το μεσημέρι!! 🤭🤭

δεν ξέρω για εσάς εγώ όταν διαβάζω, παράλληλα, σκέφτομαι αν θα ανέβουν οι βάσεις της σχολής μου και θέλω να βάλω τα κλάματα. θα βγει, άραγε, κάπου όλο αυτό!? :(

δεν ξέρω για εσάς εγώ όταν διαβάζω, παράλληλα, σκέφτομαι αν θα ανέβουν οι βάσεις της σχολής μου και θέλω να βάλω τα κλάματα. θα βγει, άραγε, κάπου όλο αυτό!? :(
Παιδιά όσο πιο πολύ τα διαβάζετε τόσο περισσότερο θα τα ξεχνάτε...

διαβαζει κανεις ακομα;

προλαβαινεις να τα κανεις

εγω εκανα το 6 κ 7 σημερα [ειχα καιρο να τα κανω] και τωρα δεν θυμαμαι τιποτα.. θα τα ξαναδω

προλαβαινεις να τα κανεις

εγω εκανα το 6 κ 7 σημερα [ειχα καιρο να τα κανω] και τωρα δεν θυμαμαι τιποτα.. θα τα ξαναδω
Δεν θέλω να μείνω άυπνη 😂 τώρα ότι έμαθα έμαθα

Εγώ διαβάζω ακόμη, δεν αντέχω να τα λέω απ' έξω αλλά τα διαβάζω συνέχεια.

Παιδιά μην αγχώνεστε... Εύκολα θα βάλουν και δεν τα θέλουν αυτολεξεί... Έχω ακούσει παιδιά που τα γράψανε με δικά τους λόγια, κοντά στο κείμενο και έγραψαν πάνω από 16

Θα το πήγαινα και εγω σερί αλλα δεν εχω καθολου δυνάμεις

και εγω το ιδιο

αγχονομαι πολυ για το Δ.. φοβαμαι δεν θα θυμηθω που ειναι ενω το ξερω

Τελευταία επεξεργασία:
Back