Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ όταν ήμουν Α' λυκείου ( το '96 είμαι ), ήμασταν με το "καινούριο" τότε σύστημα και δε διδασκόμασταν καν πληροφορική..ο αδερφός μου που είναι το '98 έδωσε φέτος εξετάσεις κανονικά..τώρα τα παιδιά του '97 και οι μεγαλύτεροι από εμένα ('95 και πάνω) είχαν πληροφορική στην Α' αλλά να πω την αλήθεια δε θυμάμαι αν έδιναν ή όχι..λογικά θα έδιναν :hmm:
Και οι του '97 είχαμε φέτος πληροφορική, ως μάθημα επιλογής και φυσικά τα παιδιά δεν το έδιναν στο τέλος.:pc:
(Στην Α' δεν είχαμε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Νεφ νεφ <3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά αν περιμένετε να γίνει τμήμα ξένης γλώσσας πέραν των αγγλικών, πλανάστε πλάνην οικτράν :P

Τζέι δεν με χαιρετάς; :'(

Ναιιιιιιιιιιι. <3
droopy_dog_happy-1.jpg
:P

Το είδα και εγώ αυτό :P
Της Zooey Deschanel δεν είναι το blog; Τα δημοσιεύει συνέχεια στη σελίδα της στο φβ.

Πάντως και οι 11 λόγοι που απαρτίζουν το άρθρο ισχύουν και μερικοί άνθρωποι δυστυχώς ντρέπονται γι' αυτά. :(

Το είδα και εγώ αυτό :P
Της Zooey Deschanel δεν είναι το blog; Τα δημοσιεύει συνέχεια στη σελίδα της στο φβ.

ναι, κι εγω απο εκει τα βρισκω! εχει ωραια θεματα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back