Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τι κανετε; καλο μηνα βρεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλοοο μηνααα:D

Να ειναι καλο το φθινοπωρο γιατι απο το καλοκαιρι σωθηκαμε!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ειναι καλο το φθινοπωρο γιατι απο το καλοκαιρι σωθηκαμε!:mad:

:P..τωρα θα ερθει ο χειμωνας..θα αρχισουν μετα απο αυτο τον μηνα σιγα-σιγα τα κρυα
ελπιζω τα χριστουγεννααα να το στρωσει εδω κανονικααα:mad: γιατι περυσι χιονισε
αλλα δεν το εστρωσεε κανονικαα..μονο αυτοκινητα..δεντραα:mad::mad::P

:P..τωρα θα ερθει ο χειμωνας..θα αρχισουν μετα απο αυτο τον μηνα σιγα-σιγα τα κρυα
ελπιζω τα χριστουγεννααα να το στρωσει εδω κανονικααα:mad: γιατι περυσι χιονισε
αλλα δεν το εστρωσεε κανονικαα..μονο αυτοκινητα..δεντραα:mad::mad::P

χαχαχα απο χιονια εδω δοξα τω θεω εχουμε μπολικα:P:P:P ο χειμωνας ειναι ο αγαπημενος μου!!:redface::redface: ζεστη σοκολατα... να καθεσαι στο σπιτι μεσα, διπλα στο τζακι με το στολισμενο δεντρο απο διπλα να ακους απαλη μουσικη και να διαβαζεις γερμανικα :inlove: παραδεισος:P

χαχαχα απο χιονια εδω δοξα τω θεω εχουμε μπολικα:P:P:P ο χειμωνας ειναι ο αγαπημενος μου!!:redface::redface: ζεστη σοκολατα... να καθεσαι στο σπιτι μεσα, διπλα στο τζακι με το στολισμενο δεντρο απο διπλα να ακους απαλη μουσικη και να διαβαζεις γερμανικα :inlove: παραδεισος:P

:P..ναι ειναι τελειος ο χειμωνας..εχει αλλη αισθηση..οπως ειπες και εσυ ζεστη σοκολατα διπλα στο τζακι..να βλεπεις απεξω τα χιονια:D

:P..ναι ειναι τελειος ο χειμωνας..εχει αλλη αισθηση..οπως ειπες και εσυ ζεστη σοκολατα διπλα στο τζακι..να βλεπεις απεξω τα χιονια:D

ετσι ακριβως!!:D:D:D:D

εγω δεν αρρωσταινω ποτε:P:P

τυχερουλααα:P..νταξει οκ και γω δεν αρρωσταινω συνεχεια..συνεχεια..αλλα οταν κανει τρομερο κρυω..αρρωσταινω
αλλα ευτυχως δεν κανω παντα πυρετο..εχω τα συνηθισμενα συμπτωματα..μπουκωμα..ο λαιμος:mad::P

κρυο**

τυχερουλααα:P..νταξει οκ και γω δεν αρρωσταινω συνεχεια..συνεχεια..αλλα οταν κανει τρομερο κρυω..αρρωσταινω
αλλα ευτυχως δεν κανω παντα πυρετο..εχω τα συνηθισμενα συμπτωματα..μπουκωμα..ο λαιμος:mad::P

κρυο**

φετος αρρωστησα μονο 3 φορες ολο το χρονο! Κι αυτες μην φανταστεις! Μονο μια φορα με επιασει πολυ στις εξετασεις οταν εγραφα μαθηματικα:redface::redface:

φετος αρρωστησα μονο 3 φορες ολο το χρονο! Κι αυτες μην φανταστεις! Μονο μια φορα με επιασει πολυ στις εξετασεις οταν εγραφα μαθηματικα:redface::redface:

ισως ηταν και το ανχος που ειχες..και εγινες χειροτερα..εγω τις περισσοτερες φορες εχω μπουκωμα..τον λαιμο..τετοια πραγματα:P

flagitalysmileyface-1.gif

xionia_parnitha-1.jpg

ελπιζω να ερθουν φετος και αυτη την φορα να χιονισει κανονικαα και οχι λιγοο:mad::P
:D:D

xionia_parnitha-1.jpg

ελπιζω να ερθουν φετος και αυτη την φορα να χιονισει κανονικαα και οχι λιγοο:mad::P
:D:D

σορρυ καταλαθος διπλη φορα:(

δεν ειχα αγχος... ηταν απο τα ελαχιστα μαθηματα που δεν ειχα αγχος! Κι εγω στο ευχομαι να χιονισει

δεν ειχα αγχος... ηταν απο τα ελαχιστα μαθηματα που δεν ειχα αγχος! Κι εγω στο ευχομαι να χιονισει

και γωωω το ευχομαιιι:clapup::clapup:

γεια σας :D

Σόφι όπως πάντα επανερχόμαστε μαζί
2uge4p4-2.gif
.

Γεια σας κι από μενα, και καλό μήνα να έχουμε!!!
dancegirl2-1.gif

ηρθα κ γω :D

Κλασσικό τρίο της καφετέριας: Σοφία, Θωμάς και Μελανία :P.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back