Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Deal.Πας και γράφεις εσύ αύριο για΄μενα μαθηματικά και γράφω ένα 17αρι στην Ιστορία σου.:look:
Καλά, 17αρι γράφω και γω βρε, τίποτα παραπάνω δε μπορείς;
Όσο για τα μαθηματικά σου , χαλαρά μέσα αρκεί να μη με δουν στο σχολείο σου και με περάσουν για πρεζάκι με τα κατακόκκινα μάτια :/:
Τι βαθμό θες; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, 17αρι γράφω και γω βρε, τίποτα παραπάνω δε μπορείς;
Όσο για τα μαθηματικά σου , χαλαρά μέσα αρκεί να μη με δουν στο σχολείο σου και με περάσουν για πρεζάκι με τα κατακόκκινα μάτια :/:
Τι βαθμό θες; :P
Αα. Ε,κοίτα το βιβλίο θέλω για να γράψω 19αρι.
20αρι δε γράφω.Βαριέμαι να κάνω ανάλυση μεγάλη στις πηγές.
Με μισή σελίδα ανάλυση να΄σαι καλυμμένος. :pfff:
19.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι λέμε;

Αα. Ε,κοίτα το βιβλίο θέλω για να γράψω 19αρι.
20αρι δε γράφω.Βαριέμαι να κάνω ανάλυση μεγάλη στις πηγές.
Με μισή σελίδα ανάλυση να΄σαι καλυμμένος. :pfff:
19.:redface:
Άντε, μπες στο digital school, δεν έχεις πολύ χρόνο για να διαβάσεις, και εγώ θέλω το 19άρι at least. Σε pm θα σου στείλω και την ύλη, γιατί δε θέλω να τη δημοσιοποιώ :P
Βασικά διάβασε και τα εκτός ύλης να 'μαστε σίγουροι :hmm::P
Ολόκληρο 20άρι μπορώ να γράψω στα μαθηματικά σου, αρκεί ο καθηγητής να μην είναι πολύ ... :P

Άντε, μπες στο digital school, δεν έχεις πολύ χρόνο για να διαβάσεις, και εγώ θέλω το 19άρι at least. Σε pm θα σου στείλω και την ύλη, γιατί δε θέλω να τη δημοσιοποιώ :P
Ολόκληρο 20άρι μπορώ να γράψω στα μαθηματικά σου, αρκεί ο καθηγητής να μην είναι πολύ ... :P
Καλώς. :hehe:
Απλώς είναι λίγο αφασίας ο δικός μου. Κυκλοφορεί με τα crocs στο σχολείο και τη ροζ τη βέσπα.
Α,και με αποκαλεί "Χαρουλίνι" :hehe:

Καλώς. :hehe:
Απλώς είναι λίγο αφασίας ο δικός μου. Κυκλοφορεί με τα crocs στο σχολείο και τη ροζ τη βέσπα.
Α,και με αποκαλεί "Χαρουλίνι" :hehe:

Περυσι με φωναζε Ευδoξια :look:

αλόχεεεεεεες ;3

Καλησπέρα!

Είναι ωραία στη Γερμανία;

Είναι ωραία στη Γερμανία;

χεχε δεν μενω στην Γερμανια :) θα μενω σε λιγα χρονια βεβαια:redface: αλλα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!:clapup::clapup:

χεχε δεν μενω στην Γερμανια :) θα μενω σε λιγα χρονια βεβαια:redface: αλλα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!:clapup::clapup:
Ειναι ωραια στην Ελλαδα ??? xD

Πολύ κρύο βρε παιδάκι μου. Θυμάμαι που η καθηγήτρια των Γερμανικών να μας λέει ότι παραμονές Χριστουγέννων δεν κυκλοφορούσε ψυχή.

Ειναι ωραια στην Ελλαδα ??? xD
ναιν :pfff:
Πολύ κρύο βρε παιδάκι μου. Θυμάμαι που η καθηγήτρια των Γερμανικών να μας λέει ότι παραμονές Χριστουγέννων δεν κυκλοφορούσε ψυχή.

Ε μωρε σιγα:P ναι το ξερω... Εχει φοβερο κρυο αλλα ειναι φοβερα ωραια:D η καλυτερη εποχη βεβαια για να πας ειναι η ανοιξη!:redface::)

Δεν είναι κανείς εδώ υπευθυνος να παραγγείλουμε;:confused:

Nein λεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ια?:confused::eek::hmm::confused: ειπα κατι περιεργο;:confused:

Δεν είναι κανείς εδώ υπευθυνος να παραγγείλουμε;:confused:

εγω

Απο τηγανιτά τι έχει;:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back