Καφετέρια του iSchool

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αχαχαχαχαχα, οπωσδήποτε την ξανθιά. Αρχίζει και η Μελέτη που δεν "γλύφει" τους καλεσμένους; αχαχαχαχα.

χααχχαχααχχααχχχαχαχαχαχαχα η μελετη τι ζωον που ειναι!!!:mad::Pμου σπαει τα νευρα!!χαχαχαχαχαχααχααχ αρχιζει και η τατιανα...εχει παρει και καινουργιο φτυαρι φετοσ!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χααχχαχααχχααχχχαχαχαχαχαχα η μελετη τι ζωον που ειναι!!!:mad::Pμου σπαει τα νευρα!!χαχαχαχαχαχααχααχ αρχιζει και η τατιανα...εχει παρει και καινουργιο φτυαρι φετοσ!!:P
Και αυτή το ίδιο... Τρώει και τούρτα τρομάρα της........:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αυτή το ίδιο... Τρώει και τούρτα τρομάρα της........:whistle:

χαχα αντε ντε!!οι ραδιο αρβυλα ποτε αρχιζουν αραγε?:Pαυτοι σιγουρα θα σχολιασουν την ξανθια..χαχαχα

χαχα αντε ντε!!οι ραδιο αρβυλα ποτε αρχιζουν αραγε?:Pαυτοι σιγουρα θα σχολιασουν την ξανθια..χαχαχα
Χμ, δεν ξέρω. Πέρυσι τους έβλεπα πολύ σπάνια. Μόλις τελειώσαμε με τα λατινικά, κάθισα και είδα βίντεο απο την χρονιά.

Χμ, δεν ξέρω. Πέρυσι τους έβλεπα πολύ σπάνια. Μόλις τελειώσαμε με τα λατινικά, κάθισα και είδα βίντεο απο την χρονιά.

me too!!:)εχω ομως την εντυπωση οτι φετος τ χειμωνα η τηλεοραση θα γινει η καλυτερη μας φιλη..χαχαχααχαχχα:P:P:P

me too!!:)εχω ομως την εντυπωση οτι φετος τ χειμωνα η τηλεοραση θα γινει η καλυτερη μας φιλη..χαχαχααχαχχα:P:P:P
Χαχαχαχαχαχα, ας πάρουμε τηλεόραση πρώτα :P

Χαχαχαχαχαχα, ας πάρουμε τηλεόραση πρώτα :P

θα σου αγορασω εγω αυτη https://www.google.gr/imgres?q=μικρε...w=144&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:1,s:0,i:70 χαχα μπορεισ να βλεπεισ ταινιεσ μικρου μηκουσ!!:P:P:P:P:P:P

Βρήκα ένα βίντεο, αν είναι το σωστό, δεν μπορώ να σου βρώ κάτι ανάλογο..:hehe:
Το link οδηγεί στην μηχανή αναζήτησης.
:P

Βρήκα ένα βίντεο, αν είναι το σωστό, δεν μπορώ να σου βρώ κάτι ανάλογο..:hehe:
Το link οδηγεί στην μηχανή αναζήτησης.
:P
Μπερδεύτηκες.
Το λινκ αφορά την Καταλίνα Οταλβάρο.
Η σειρά της Καταλίνας λεγόταν: χωρίς αυτά δεν υπάρχει παράδεισος. :P

Μπερδεύτηκες.
Το λινκ αφορά την Καταλίνα Οταλβάρο.
Η σειρά της Καταλίνας λεγόταν: χωρίς αυτά δεν υπάρχει παράδεισος. :P
Το link δεν οδηγούσε/ει πουθενά, γι'αυτό δεν κατάλαβα.
Μάλιστα. Άλλη Κατaλίνα είχα βρεί εγώ. :P

Ποια;

Καλημεραααα:D

Νιώθω... :stunned:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back