Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:28 Η Νηρηίς έγραψε: #8.741 22-08-12 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Μη νομίζεις κι εγώ μόνο Αρχαία και Βιολογία είπα... Στην εκθεση ειχα παει το σοκ της πρωτης μερας στα κείμενα έκλαιγα για 3 μέρες Ιστορία το είχα κι ήξερα απο μόνος μου πως είχα πάει και Λατινικά μ αρκούσε που ειχα υπολογίσει 18 στη χειρότερη Click για ανάπτυξη... Εγώ σε κανέναν. Μόνο στον πατέρα μου βασικά που τον είχα μυήσει στα μυστικά της θεωρητικής. Το αστείο ήταν πως όταν πλησίαζε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν θυμόμουν τι είχα γράψει ώστε να ρωτήσω κάποιον καθηγητή πόσα μόρια πάνω-κάτω θα βγάλω. Ήμουν τυχερή γιατι ο καθηγητής της Βιολογίας μου έδωσε και δώρο. Ο καθηγητής του αγνώστου πάλι μου έδινε χρήματα ως δωράκι. Ήμουν μάλλον τυχερή φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο Makis_Vl έγραψε: #8.742 22-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχαχαχαχααχχαχαχαχχαχχαχααχχααχαχαχαχχααχαχ ποσο να τισ εδωσε αραγε?παντωσ τοτε δεν ειχε μαγαλη ανοδο...σκεψου οτι η φιλολογια θεσσ κατεβηκε κιολασ Click για ανάπτυξη... ναι κι ειχαν τα Παιδαγωγικά 19,000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο Rainbowarrior: #8.743 22-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω εκανα την εξησ μαλακια στα λατινικα και εχασα το 20...στην συμπερασματικη δεν εγραψα οτι υπαρχει ιδιομορφη ακολουθια χρονων !!!κατι που το εγραφα καθε μερα στοο φροντ...ΗΛΙΘΙΟ λαθοσ...χτυπιομουν ολη μερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά τα Λατινικά δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα ότι έγραψα Λατινικά 18,5, σύγκρινα τις βαθμολογίες, και έλεγα: «Μα είναι δυνατόν να έχω γράψει στην Έκθεση περισσότερο από τα Λατινικά;». Τσάμπα μοριάκια πήγαν χαμένα από τα Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η Alma Libre: #8.744 22-08-12 23:30 μπανγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η φρι έγραψε: #8.745 22-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αθήνα ανεβαίνω μετά τις 22 σεπτέμβρη! Ο καλός μου βέβαια θα είναι από πιο νωρίς Click για ανάπτυξη... πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:31 Η Νηρηίς έγραψε: #8.746 22-08-12 23:31 Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Ο Rainbowarrior: #8.747 22-08-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Μη νομίζεις κι εγώ μόνο Αρχαία και Βιολογία είπα... Στην εκθεση ειχα παει το σοκ της πρωτης μερας στα κείμενα έκλαιγα για 3 μέρες Ιστορία το είχα κι ήξερα απο μόνος μου πως είχα πάει και Λατινικά μ αρκούσε που ειχα υπολογίσει 18 στη χειρότερη Click για ανάπτυξη... Εγώ σε κανέναν. Μόνο στον πατέρα μου βασικά που τον είχα μυήσει στα μυστικά της θεωρητικής. Το αστείο ήταν πως όταν πλησίαζε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν θυμόμουν τι είχα γράψει ώστε να ρωτήσω κάποιον καθηγητή πόσα μόρια πάνω-κάτω θα βγάλω. Ήμουν τυχερή γιατι ο καθηγητής της Βιολογίας μου έδωσε και δώρο. Ο καθηγητής του αγνώστου πάλι μου έδινε χρήματα ως δωράκι. Ήμουν μάλλον τυχερή φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο Makis_Vl έγραψε: #8.742 22-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχαχαχαχααχχαχαχαχχαχχαχααχχααχαχαχαχχααχαχ ποσο να τισ εδωσε αραγε?παντωσ τοτε δεν ειχε μαγαλη ανοδο...σκεψου οτι η φιλολογια θεσσ κατεβηκε κιολασ Click για ανάπτυξη... ναι κι ειχαν τα Παιδαγωγικά 19,000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο Rainbowarrior: #8.743 22-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω εκανα την εξησ μαλακια στα λατινικα και εχασα το 20...στην συμπερασματικη δεν εγραψα οτι υπαρχει ιδιομορφη ακολουθια χρονων !!!κατι που το εγραφα καθε μερα στοο φροντ...ΗΛΙΘΙΟ λαθοσ...χτυπιομουν ολη μερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά τα Λατινικά δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα ότι έγραψα Λατινικά 18,5, σύγκρινα τις βαθμολογίες, και έλεγα: «Μα είναι δυνατόν να έχω γράψει στην Έκθεση περισσότερο από τα Λατινικά;». Τσάμπα μοριάκια πήγαν χαμένα από τα Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η Alma Libre: #8.744 22-08-12 23:30 μπανγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η φρι έγραψε: #8.745 22-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αθήνα ανεβαίνω μετά τις 22 σεπτέμβρη! Ο καλός μου βέβαια θα είναι από πιο νωρίς Click για ανάπτυξη... πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:31 Η Νηρηίς έγραψε: #8.746 22-08-12 23:31 Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Ο Rainbowarrior: #8.747 22-08-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχαχαχαχααχχαχαχαχχαχχαχααχχααχαχαχαχχααχαχ ποσο να τισ εδωσε αραγε?παντωσ τοτε δεν ειχε μαγαλη ανοδο...σκεψου οτι η φιλολογια θεσσ κατεβηκε κιολασ Click για ανάπτυξη... ναι κι ειχαν τα Παιδαγωγικά 19,000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:29 Ο Rainbowarrior: #8.743 22-08-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω εκανα την εξησ μαλακια στα λατινικα και εχασα το 20...στην συμπερασματικη δεν εγραψα οτι υπαρχει ιδιομορφη ακολουθια χρονων !!!κατι που το εγραφα καθε μερα στοο φροντ...ΗΛΙΘΙΟ λαθοσ...χτυπιομουν ολη μερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά τα Λατινικά δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα ότι έγραψα Λατινικά 18,5, σύγκρινα τις βαθμολογίες, και έλεγα: «Μα είναι δυνατόν να έχω γράψει στην Έκθεση περισσότερο από τα Λατινικά;». Τσάμπα μοριάκια πήγαν χαμένα από τα Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η Alma Libre: #8.744 22-08-12 23:30 μπανγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η φρι έγραψε: #8.745 22-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αθήνα ανεβαίνω μετά τις 22 σεπτέμβρη! Ο καλός μου βέβαια θα είναι από πιο νωρίς Click για ανάπτυξη... πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:31 Η Νηρηίς έγραψε: #8.746 22-08-12 23:31 Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Ο Rainbowarrior: #8.747 22-08-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω εκανα την εξησ μαλακια στα λατινικα και εχασα το 20...στην συμπερασματικη δεν εγραψα οτι υπαρχει ιδιομορφη ακολουθια χρονων !!!κατι που το εγραφα καθε μερα στοο φροντ...ΗΛΙΘΙΟ λαθοσ...χτυπιομουν ολη μερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά τα Λατινικά δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα ότι έγραψα Λατινικά 18,5, σύγκρινα τις βαθμολογίες, και έλεγα: «Μα είναι δυνατόν να έχω γράψει στην Έκθεση περισσότερο από τα Λατινικά;». Τσάμπα μοριάκια πήγαν χαμένα από τα Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η Alma Libre: #8.744 22-08-12 23:30 μπανγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η φρι έγραψε: #8.745 22-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αθήνα ανεβαίνω μετά τις 22 σεπτέμβρη! Ο καλός μου βέβαια θα είναι από πιο νωρίς Click για ανάπτυξη... πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:31 Η Νηρηίς έγραψε: #8.746 22-08-12 23:31 Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Ο Rainbowarrior: #8.747 22-08-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπανγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Η φρι έγραψε: #8.745 22-08-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αθήνα ανεβαίνω μετά τις 22 σεπτέμβρη! Ο καλός μου βέβαια θα είναι από πιο νωρίς Click για ανάπτυξη... πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:31 Η Νηρηίς έγραψε: #8.746 22-08-12 23:31 Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Ο Rainbowarrior: #8.747 22-08-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αθήνα ανεβαίνω μετά τις 22 σεπτέμβρη! Ο καλός μου βέβαια θα είναι από πιο νωρίς Click για ανάπτυξη... πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:31 Η Νηρηίς έγραψε: #8.746 22-08-12 23:31 Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Ο Rainbowarrior: #8.747 22-08-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:32 Ο Rainbowarrior: #8.747 22-08-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εγώ στις 2.5 ώρες είχα κοιτάξει τις απαντήσεις μου 7-8 φορές στα λατινικά. Αν καθόμουν κι άλλο θα έβαζα τα κλάματα, δεν άντεχα να τα ξανακοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:33 Η xristina elen: #8.748 22-08-12 23:33 εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εκθεση ολη τη χρονια δεν ανοιξα σελιδα ουτε εγραφα και πολλεσ...το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τη θεωρια μια μερα πριν..το μισουσα σαν μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:34 Η Miss Brightside: #8.749 22-08-12 23:34 Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από φρι: πωω ..αχχ ο καλος σου,ε;θα εχουμε μαχη... Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται. Έχω την πλήρη κυριότητα Μη μου θυμίζεις ότι κάνω 1,5 μήνα να τον δω, με πιάνει κατάθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Rainbowarrior: #8.750 22-08-12 23:35 Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:36 Ο venividivici43946: #8.751 22-08-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:37 Η Νηρηίς έγραψε: #8.752 22-08-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Δεν έφυγα νωρίτερα, επειδή σκεφτόμουν πως αν έκανα κάποιο λάθος, μετά θα το μετάνιωνα. Να φανταστείς τα είχα λύσει 2 φορές μέσα στην πρώτη ώρα, τα είχα κοιτάξει άλλες τόσες και έναν τύπο που είχα λάθος δεν τον είχα δεί. Πάλι καλά που τα είδα ξανά. Άσε που ο επιτηρητής την έπεφτε στην επιτηρήτρια στο πρώτο τέταρτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Miss Brightside: #8.753 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Σιγά το προσωπικό καλέ, δεν είπα και τα γκομενικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:38 Η Νηρηίς έγραψε: #8.754 22-08-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η xristina elen: #8.755 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Έφυγα στη δυνατή αποχώρηση, αφού είχα λύσει τα θέματα 4-5 φορές. Δεν άντεχα για κανένα λόγο να κάτσω εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:39 Η Angelique.: #8.756 22-08-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Μις, υπάρχουν και τα πμ. Δε μας αφορούν τα τόσο προσωπικά σου. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:43 Ο Rainbowarrior: #8.757 22-08-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ πέρα,η Μiss σε πείραξε.. Και είστε εντελώς Off topic,αύριο θα πέσει σκούπα. Click για ανάπτυξη... Δε φταίω εγώ που το θέμα «Καφετέρια του ischool» είναι σκέτη αποτυχία και το μόνο που λένε εκεί μέσα είναι «Καλημέρα, τι κάνεις;^^», «Καλησπέρα, τι κάνεις;^^», «Καληνύχτα, όνειρα γλυκά.^^». Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι επιτηρητές με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω και απαντούσα ότι πληρώνονται για να με ανέχονται και να κάνουν υπομονή. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:44 Η Νηρηίς έγραψε: #8.758 22-08-12 23:44 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχα και εγω στην δυνατη αποχωρηση πηγα να σηκωθω και μου λεει η επιτηρητρια να μην σηκωθω και τησ λεω γιατι μωρη και μου λεει πρωτα οι αλλοι και μετα εσυ!!!ε? οτι να ναι και περιμενα να σηκωθουν 10 ατομα και μετα να σηκωθω και εγω Click για ανάπτυξη... ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Η xristina elen: #8.759 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: ΜΩΡΗ;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Click για ανάπτυξη... αφου μου ειπε με υφοσ εσυ θα κατσεισ κατω...και εξυπηρετουσε ολουσ τουσ αλλουσ και εμενα τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 23:47 Ο venividivici43946: #8.760 22-08-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Τελικά, όλοι τις θυμούνται αυτές τις εξετάσεις Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ συνέχισα το ίδιο βιολί και στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.