Καφετέρια του iSchool

• Thread starter Thread starter jj!
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
I don't think so...

If you mean;
There aren't any invisible users

then, this is the same with that;
There are no invisible users.

If you observe something else, just tell me.
Αααααααα, έτσι το εννοούσες:P Οκ, τώρα το 'πιασα:P

Εγώ νόμιζα ότι εννοούσες ότι δεν υπάρχουν γενικότερα αόρατοι χρήστες, όχι ότι "σατίριζες" το γεγονός ότι "αποκαλυφθήκαμε":P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1. Με τον Καίσαρα μιλάς. :P
2. Κύττα ανωτέρω το 1.

1. Mιλάω με τον Καίσαρα43946.
2. Κοίταξα/Κύτταξα (όπως σε βολεύει).:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1. Σίγουρα :P Κι ας κλάψω :P
2. Δεν αντιλέγω, απλά στάθηκα άτυχη, και τώρα βλέπω το βιβλίο δίπλα μου και αγανακτώ :P

Είσαι β. Ίσως σταθείς τυχερή.

Ποιο πήρες;

Πάω για ύπνο.
Καληνύχτα:hello:

Είσαι β. Ίσως σταθείς τυχερή.

Ποιο πήρες;

Νομίζω πως καλά έχω γράψει σχετικά:redface:
Απλά πανικοβλήθηκα λίγο με το 1 στην αρχή, και δε ξέρω, στα υπόλοιπα ίσως να μου 'χει ξεφύγει κάτι, ενώ τα ήξερα, γι' αυτό θέλω να δω :P

Τι ποιο πήρα? Δεν καταλαβαίνω, φταίει η ώρα, υπολειτουργώ :P

Αααααααα, έτσι το εννοούσες:P Οκ, τώρα το 'πιασα:P

Εγώ νόμιζα ότι εννοούσες ότι δεν υπάρχουν γενικότερα αόρατοι χρήστες, όχι ότι "σατίριζες" το γεγονός ότι "αποκαλυφθήκαμε":P

α ρε ξξ ουτε αυτα π σ μαθαινω δεν επιδυκνυεις:(

Νομίζω πως καλά έχω γράψει σχετικά:redface:
Απλά πανικοβλήθηκα λίγο με το 1 στην αρχή, και δε ξέρω, στα υπόλοιπα ίσως να μου 'χει ξεφύγει κάτι, ενώ τα ήξερα, γι' αυτό θέλω να δω :P

Τι ποιο πήρα? Δεν καταλαβαίνω, φταίει η ώρα, υπολειτουργώ :P

Είναι γκιλοτίνα. Αν δε δεις βαθμό, τάφος.
Βιβλίο. Τι άλλο; Κουμπιά; :P

Nacht jj.

Λέαινα έχεις φαντασία. :P

Είναι γκιλοτίνα. Αν δε δεις βαθμό, τάφος.
Βιβλίο. Τι άλλο; Κουμπιά; :P

Nacht jj.

Κάτι έχω καταλάβει :P

Ε ναι, αλλά που? Ποινικό ή Διεθνές? Ποινικό Μυλωνόπουλο είχα, διεθνές μια ήταν έτσι κ αλλιώς η επιλογή που είχαμε, το καινούργιο του Ρούκουνα :P

Miss,
Διεθνές. Άψογο βιβλίο.
Διάβασε το όλο καλά, με έμφαση στα πχ. Και θα τα πας περίφημα.

Miss,
Διεθνές. Άψογο βιβλίο.
Διάβασε το όλο καλά, με έμφαση στα πχ. Και θα τα πας περίφημα.

Μακάρι :D :D

(Aν και νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο αν εξεταζόταν με πρακτική μορφή. Έτσι είναι βαρετό λίγο :( )

Miss,
Δεν το θέλεις. Θα με θυμηθείς.

Να ρωτήσω,

τα βιβλία από τον Εύδοξο τα πήρες, έτσι; Δεν τα πλήρωσες;

Να ρωτήσω,

τα βιβλία από τον Εύδοξο τα πήρες έτσι; Δεν τα πλήρωσες;

yy, πλήρωσα όμως τα πρακτικά :P
δε διανέμονται πλέον αυτά δωρεάν.

yy, πλήρωσα όμως τα πρακτικά :P
δε διανέμονται πλέον αυτά δωρεάν.
Τι είναι τα πρακτικά; Πόσο πλήρωσες;

Τι είναι τα πρακτικά; Πόσο πλήρωσες;

Βιβλία με πρακτικά θέματα, εφαρμογές της θεωρίας κατά μια έννοια. Σε πρακτικά εξετάζεσαι και στο τέλος.
Χμμμ του αστικού που είχα πάρει, είχε γύρω στα 20 νομίζω...

Καληνυχτώ και εγώ, πάω να ρίξω μια τελευταία ματιά στα λατινικά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back