Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:02 Η Gate4 έγραψε: #21.081 24-05-14 12:02 Και εγώ έκθεση διαβάζω.. Για πόσο δεν ξέρω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:06 Η Emilouko έγραψε: #21.082 24-05-14 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ^^ ανοσια στο αγχος εχω εγω * και δινω για πτυχιο σε 14 μερες Click για ανάπτυξη... Εγώ δίνω Πανελλήνιες σε 3 μέρες. Πάμε κόντρα; Δεν χρειάζεται άγχος.Αν διαβάζεις όπως πρέπει γιατί να αγχωθείς; Keep calm. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ έκθεση διαβάζω.. Για πόσο δεν ξέρω xD Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα ένα site με σχεδιαγράμματα και αφού με άφησαν στο μαγαζί είπα να μην χαζέψω στο youtube.Έχει πολλά θέματα... Μετά θα διαβάσω Βιο Γενικής και ξανά Έκθεση. Για αυτές τις 3 μέρες θα το λατρέψω το διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:07 Η Deutsch... Lover: #21.083 24-05-14 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δίνω Πανελλήνιες σε 3 μέρες. Πάμε κόντρα; Δεν χρειάζεται άγχος.Αν διαβάζεις όπως πρέπει γιατί να αγχωθείς; Keep calm. Click για ανάπτυξη... Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η Gate4 έγραψε: #21.084 24-05-14 12:09 Χαχαχαχαχαχαχαχα θεά! Αυτό θα τραγουδάω στη φυσική xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Η Emilouko έγραψε: #21.085 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Click για ανάπτυξη... 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #21.086 24-05-14 12:11 Κώστας Μπίγαλης - Γειτόνισσα. Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #21.087 24-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ έκθεση διαβάζω.. Για πόσο δεν ξέρω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:06 Η Emilouko έγραψε: #21.082 24-05-14 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ^^ ανοσια στο αγχος εχω εγω * και δινω για πτυχιο σε 14 μερες Click για ανάπτυξη... Εγώ δίνω Πανελλήνιες σε 3 μέρες. Πάμε κόντρα; Δεν χρειάζεται άγχος.Αν διαβάζεις όπως πρέπει γιατί να αγχωθείς; Keep calm. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ έκθεση διαβάζω.. Για πόσο δεν ξέρω xD Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα ένα site με σχεδιαγράμματα και αφού με άφησαν στο μαγαζί είπα να μην χαζέψω στο youtube.Έχει πολλά θέματα... Μετά θα διαβάσω Βιο Γενικής και ξανά Έκθεση. Για αυτές τις 3 μέρες θα το λατρέψω το διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:07 Η Deutsch... Lover: #21.083 24-05-14 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δίνω Πανελλήνιες σε 3 μέρες. Πάμε κόντρα; Δεν χρειάζεται άγχος.Αν διαβάζεις όπως πρέπει γιατί να αγχωθείς; Keep calm. Click για ανάπτυξη... Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η Gate4 έγραψε: #21.084 24-05-14 12:09 Χαχαχαχαχαχαχαχα θεά! Αυτό θα τραγουδάω στη φυσική xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Η Emilouko έγραψε: #21.085 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Click για ανάπτυξη... 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #21.086 24-05-14 12:11 Κώστας Μπίγαλης - Γειτόνισσα. Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #21.087 24-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ^^ ανοσια στο αγχος εχω εγω * και δινω για πτυχιο σε 14 μερες Click για ανάπτυξη... Εγώ δίνω Πανελλήνιες σε 3 μέρες. Πάμε κόντρα; Δεν χρειάζεται άγχος.Αν διαβάζεις όπως πρέπει γιατί να αγχωθείς; Keep calm. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ έκθεση διαβάζω.. Για πόσο δεν ξέρω xD Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα ένα site με σχεδιαγράμματα και αφού με άφησαν στο μαγαζί είπα να μην χαζέψω στο youtube.Έχει πολλά θέματα... Μετά θα διαβάσω Βιο Γενικής και ξανά Έκθεση. Για αυτές τις 3 μέρες θα το λατρέψω το διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:07 Η Deutsch... Lover: #21.083 24-05-14 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δίνω Πανελλήνιες σε 3 μέρες. Πάμε κόντρα; Δεν χρειάζεται άγχος.Αν διαβάζεις όπως πρέπει γιατί να αγχωθείς; Keep calm. Click για ανάπτυξη... Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η Gate4 έγραψε: #21.084 24-05-14 12:09 Χαχαχαχαχαχαχαχα θεά! Αυτό θα τραγουδάω στη φυσική xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Η Emilouko έγραψε: #21.085 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Click για ανάπτυξη... 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #21.086 24-05-14 12:11 Κώστας Μπίγαλης - Γειτόνισσα. Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #21.087 24-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δίνω Πανελλήνιες σε 3 μέρες. Πάμε κόντρα; Δεν χρειάζεται άγχος.Αν διαβάζεις όπως πρέπει γιατί να αγχωθείς; Keep calm. Click για ανάπτυξη... Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:09 Η Gate4 έγραψε: #21.084 24-05-14 12:09 Χαχαχαχαχαχαχαχα θεά! Αυτό θα τραγουδάω στη φυσική xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Η Emilouko έγραψε: #21.085 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Click για ανάπτυξη... 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #21.086 24-05-14 12:11 Κώστας Μπίγαλης - Γειτόνισσα. Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #21.087 24-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχαχαχαχαχαχα θεά! Αυτό θα τραγουδάω στη φυσική xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Η Emilouko έγραψε: #21.085 24-05-14 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Click για ανάπτυξη... 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #21.086 24-05-14 12:11 Κώστας Μπίγαλης - Γειτόνισσα. Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #21.087 24-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Παραμυθιαζομαι... Ξερω πολυ καλα τι θα συμβει... Απο που να αρχισω... Νιωθω πιο αδιαβαστη απο ποτε - Ντοιτς λοβερ για τα αγγλικα 3 μερες ε; Click για ανάπτυξη... 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #21.086 24-05-14 12:11 Κώστας Μπίγαλης - Γειτόνισσα. Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #21.087 24-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κώστας Μπίγαλης - Γειτόνισσα. Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #21.087 24-05-14 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 3 + σήμερα ουσιαστικά. Χαχαχα εγώ αγγλικά δεν αγχωνόμουν . Στο C2 είχα πάθει μεγάλη νίλα στα προφορικά...Με έβαλαν με έναν άσχετο που άργησε και νόμιζα ότι θα δώσω μόνη μου. Γερμανικά παραλίγο να λιποθυμήσω την πρώτη φορά στα προφορικά. (τρόπος του λέγειν) Αλλά σοβαρά είχα λουστεί στον ιδρώτα.Μετά την εξέταση γύρισα σπίτι κλαίγοντας.Φυσικά ήξερα ότι με είχαν κόψει. Τη δεύτερη φορά πήγα χαλαρά και πέρασα. Ευτυχώς είχαν πρώτα την προφορική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Emilouko έγραψε: #21.088 24-05-14 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προφορικα γερμανικων! Πριν μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Μολις μπηκα στο κτιριο και ειδα την κοπελα με την οποια θα μπαιναμε μαζι ηρεμισα την ηξερα... Ειχαμε παει μαζι εκδρομη πριν 1 βδομαδα ( με αλλο σχολειο). Εξεταζομουν στον 2ο οροφο και ανεβαιναμε τις σκαλες αργα αργα... Οσο ανεβαιναμε αυτη αγχωνοταν ολο και πιο πολυ... Εγω ενα θελω την κυρια μου ειπα και μου εφυγε το αγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω.Δεν είναι πολύ χαρούμενο ; ^^ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #21.089 24-05-14 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ δε θυμάμαι με ποιον έδινα. :Ρ Άγνωστο μάλλον. Ρε είδες στο B2 στο Goethe το πρώτο θέμα στο προφορικά είναι άρθρο. Εγώ έπιασα λάθος νόημα και έλεγα μαλακίες. Και μου λέει η εξετάστρια "Διάβασε το άλλη μια." . Κ εγώ συνέχησα τα ίδια....Μεγάλη πίκρα Το δεύτερο μέρος με τις εικόνες μου άρεσε. Εγώ αυτό ακούω. Δεν είναι πολύ χαρούμενο ^_^ Click για ανάπτυξη... Αχ το αρθρο οι εικονες ειναι γαματες εγω χθες εμαθα πως στο C1 θα ειναι μια ασκηση που θα πρεπει να εχω διαβασει ενα βιβλιο και θα μου κανουν ερωτησεις περιεχομενου και υφους πανω σε αυτο * η κυρια μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος Εγω εχω κολλησει επι 4 μερες με αυτο το αριστουργημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:30 Η methexys έγραψε: #21.090 24-05-14 12:30 Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:31 Η Deutsch... Lover: #21.091 24-05-14 12:31 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσχετο, μόλις έκανε σεισμό εδώ στον Βόλο και κράτησε πολλή ώρα και σημερα το πρωί συζητούσαμε για σεισμούς στο φροντιστήριο..! Click για ανάπτυξη... Ειναι τουλαχιστον ολοι/ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:32 Ο thomas l.: #21.092 24-05-14 12:32 κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ εδω εγινε;;;; https://www.seismoi.gr/ περιμενω να δω ποσο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:35 Η methexys έγραψε: #21.093 24-05-14 12:35 Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ήταν παρά πολυ δυνατός αλλά κράτησε αρκετά, και εγώ περιμένω να δω πόσο ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Gate4 έγραψε: #21.094 24-05-14 12:41 Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παίζει να έγινε και εδώ σεισμός; Γιατί κάτι κατάλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρη. ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 12:45 Ο thomas l.: #21.095 24-05-14 12:45 https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.skai.gr/news/greece/article/258635/ishuros-seismos-stis-1225-to-mesimeri-/ να το εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:12 Η Soleado Febrero ~: #21.096 24-05-14 13:12 Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μένω Θάσο και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατός και ήμουν στο μπαλκόνι και τρόμαξα πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:14 Η Gate4 έγραψε: #21.097 24-05-14 13:14 Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:17 Η Emilouko έγραψε: #21.098 24-05-14 13:17 Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon fortheloveofshizaya Hmmytheos mariel79 F1L1PAS gaidouri tomftw bboys aekaraR21. angela_k xristina elen Jbb DetectiveAgg Anonymous1 Κλειώ Μ. Lydia555 dkwstas thekwarxitektonikh pannnos1992 aririn spring day Unicorn30 Joji Antonius Arvacon Scandal GeorgePap2003 P.Dam. sophiaa oups Paragontas7000 Georgekk the.m024 charmander louminis Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou tsiobieman Unboxholics User2350 Wonderkid Chemwizard KingPoul bruh_234 estrela augustine nobody8 Annu kost28 dimitris-R9 giannhs2001 George_dr the purge Sherlockina theodoraooo Panagiotis849 eukleidhs1821 SlimShady Meow χημεια4λαιφ Kostas568 Marple ioanna06 mechanicarts antonis97 Ioanna98 alexd99 katia.m Τρελας123 parrot/παπαγάλος Magigi Miranda32 Vickyoustgl alpha.kappa George.S angel27_ Nala Αναστασία197 J.Cameron Εριφύλη constansn angies Pharmacist01 Χάρις kiyoshi NikoBellic Pink Panther rempelos42 Citylights Evelynne Lathy Lia 2006 Kitana ggl maria20 ΘανάσοςG4 Billokos1 elena16 Maynard Απροσάρμοστη Nikoletaant katerinavld fairyelly Schlimazel M.Dog Mammy Nun george777 snowy Fanimaid123 Than003 Pen_addict jj! Paraskevoula_5 Johnman97 Memetchi Giii Nikoleta_Giann Αντικειμενικός barkos Νομάρχης nimbus xrisamikol nikosdeme το κοριτσι του μαη alsatus KingOfPop Dreamer_SW xakounaamatata Stanword Dimitris9 Dora140303 Αννα1 Τάσος97 alexandrahere Nikos05 neurogirl nucomer MariaPnk calliope harry akritas T C pacheiko sweater weather StudyFreak04 Stelios725 Viedo MarcoReus Κλημεντίνη Kleanth Αλκης Κ. iminspain Manolo165 thecrazycretan marianna04 Έμμα .:aLeX:. Xristosdimitra Scott Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Bgpanos Mary Jane hirasawayui Λαμπρινηη Xristinaqui TonyMontanaEse American Economist Kaz Greg1900 Slytherin uni77 Ryuzaki Rene2004 iManosX13 lnesb stefan Fanimaid cynzp Ggpg Kostakis45 DiCafrio Ststst02 valantis21 victor 21 cel123 notis_19 MarilynSt Marianna35 tymvorixos Griff Άρτεμις Α. tasost Stroka Mukumbura Dimitris2001 panagiotis23 tslef8 fockos Thanos_D Konstantinos_m civilian ros Φινεύς roud manos1234567 don_vito Libertus Alma Libre stamoul1s Papachrist PanosCh002 jimis2001 mitsos14 suaimhneas aposliagkeka Panselinololes EiriniS20 Power-13 Ace of Spades Steffie88 Panos_02 Tommy_civil Jocaste Evaki_555 Nikos 7 nicole1982 toolooboom Makis7 panagiotis econ GoddamnRight tonyler Elenii01 ioannaion CoolCowboy Stathis2001a Yiorgosk Γατόπαρδος. kostas83 Kozi Serotonin NikosGer Unseen skygge Johnny15 Idontknoww elenia jimmrk Trolling Stones SweetGirl ouifou Εχέμυθη Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ εδω δεν κατάλαβα τίποτα. Δυτική Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:21 Η Soleado Febrero ~: #21.099 24-05-14 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1053 1054 1055 1056 1057 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1183 Επόμενη First Προηγούμενη 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1055 από 1183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μένεις θάσο; Ο.ο Ουάου Click για ανάπτυξη... Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 13:26 Ο johnietraf: #21.100 24-05-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ναι..Που το βρίσκεις το ουαου; Click για ανάπτυξη... Ειναι ωραια η θασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.