Καφετέρια του iSchool ΙΙ

Η νύχτα είναι σκοτεινή
και η σκοπιά πιο κρύα
κι αντί για το κορμάκι σου
χαϊδεύω το G3

74κσ

Σου στέλνω τριαντάφυλλα
απ’του στρατού τον κήπο,
για να μετράς αγάπη μου,
τις μέρες που θα λείπω.

Εσύ στο μπαλκονάκι σου
και εγώ υπηρεσία.
Εσύ το κάνεις μ’άλλονε
και εγώ με τον Λοχία.

Το όνομα σου έγραψα
επάνω στο G3
κι ο Λοχαγός μου αύξησε
3 μήνες τη θητεία.

1694354085358.png

Καθόλου! Ναι, Jumbo. 10 ευρώ ο πάνω, 7 ευρώ ο κάτω.

Σύγκριση μεγέθους (θα το δείξω με το χέρι μου):

2522158A-4C30-451D-9AEA-3E902B9130AE.jpeg

Μεγάλος

AE6446B4-7410-4C60-BC31-D30EA0CA542B.jpeg

Μικρός

Έχω και εγώ έναν πίνακα απο τα τζάμπο για το σχολείο, αλλα είναι αυτός των 20 ευρώ.

Δεν ξέρω για'σας, αλλά εγώ προτιμώ φουλ τον πίνακα με κιμωλία. Έλυνα χημεία πέρσι με κιμωλία και γύρισα πίσω 10 χρόνια που πήγαινα λύκειο. :redface: Έχω κι ένα γκατζετάκι που βάζεις μέσα την κιμωλία για να μην ξεμπουρδελεύεις τα χέρια σου, όνειρο!

Δεν ξέρω για'σας, αλλά εγώ προτιμώ φουλ τον πίνακα με κιμωλία. Έλυνα χημεία πέρσι με κιμωλία και γύρισα πίσω 10 χρόνια που πήγαινα λύκειο. :redface: Έχω κι ένα γκατζετάκι που βάζεις μέσα την κιμωλία για να μην ξεμπουρδελεύεις τα χέρια σου, όνειρο!
Εγώ πρόλαβα τους μαυροπίνακες εώς την τρίτη δημοτικού. Απο τότε μέχρι τώρα μόνο ασπροπίνακες. Στο φροντιστήριο μου τώρα έχουμε μαυροπίνακα και με το που έπιασα κιμωλία και άρχισα να γράφω ταξίδεψα πίσω στις ξεγνοιαστες εποχες που για μαθηματικα ειχαμε μηλα και καρπουζια και η γλώσσα αντι για νιτσε και καβαφη ειχε τον αρη και την μαρινα ενω συγχρόνως ενιωθα λες και ειμαι ο Άινσταιν. Γαμάτο feeling

Καλή σχολική χρονιά στις μαθήτριες και τους μαθητές μας!

Και... κάποιες αναμνήσεις:

Καλή σχολική χρονιά παιδιά!!

Αχ μωρέ, άλλος ένας χρόνος που δεν έχω να πάω σχολείο. Σαν χθες μου φαίνεται το λύκειο..
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Και εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν πήγα φέτος, αν και είναι η πρώτη φορά.

Και εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν πήγα φέτος, αν και είναι η πρώτη φορά.
Να σου πω την αλήθεια, η πρώτη φορά δε μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, δεν ξέρω γιατί. Όσο περνούν τα χρόνια όμως, τόσο περισσότερο αισθητή είναι η απουσία του σχολείου και κυρίως της ξεγνοιασιάς, της έλλειψης υποχρεώσεων κτλ. Με το που τελείωσα το σχολείο, μιζεριασα. :hehe:
Εγω κι άλλοι τόσοι. Όλοι στον αγώνα συντρόφια!

Καταλαβαίνω απόλυτα. Θα συμφωνήσω πως μετά από μερικά χρόνια είναι πιο έντονη η νοσταλγία.

Καλή χρόνια σε όλους και ειδικά σε όσους γεννήθηκαν το 2006, υπομονή.

Η κάθε γενιά μαθητών έχει τα δικά της ζόρια, σκεφτίτε οτι πρίν απο 50 χρόνια έπρεπε να πας σχολείο και το Σάββατο ή οτι πρίν απο 15 χρόνια οι πανελλαδικές ήταν υποχρεωτικές ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Καλή σχολική χρονιά!

Σαράντα μέρες φυλακή έφαγα μα χαλάλι,
γιατί είπα παρασύνθημα το όνομά σου πάλι.

73κσ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back