Καφετέρια του iSchool ΙΙ

Άλλο το ένα άλλο το άλλο,εσύ είσαι και τα δύο.
Ευτυχώς δεν είσαι 100% φασαία βέβαια αλλά γέρνεις λίγο προς αυτό.
Βρε Σάμι τώρα είδα την καινούργια σου υπογραφή (παίζει να την έχεις αλλάξει μήνες ξερωγω :hehe: ), ωραία ωραία.

Βέβαια σαν τη δική μου δεν είναι :rolleyes::bleh::laugh:

Βρε Σάμι τώρα είδα την καινούργια σου υπογραφή (παίζει να την έχεις αλλάξει μήνες ξερωγω :hehe: ), ωραία ωραία.
Ενδιαφέρον τελικά σου ξεφεύγουν πράγματα.
Βέβαια σαν τη δική μου δεν είναι :rolleyes::bleh::laugh:
Καλή είναι...αλλά στο BDSM της ζωής δεν υπάρχει safe word να ξέρεις :rolleyes: .

Ενδιαφέρον τελικά σου ξεφεύγουν πράγματα.
Μμ μάλλον παραήταν αδιάφορη η παρουσία σου στο φόρουμ τους τελευταίους μήνες :oops:
Καλή είναι...αλλά στο BDSM της ζωής δεν υπάρχει safe word να ξέρεις :rolleyes: .
Ντάξει δίκιο έχεις. Δεν το ήξερα και δυστυχώς το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο :laugh:

Μμ μάλλον παραήταν αδιάφορη η παρουσία σου στο φόρουμ τους τελευταίους μήνες :oops:
Τότε δεν θα ήταν αδιάφορη κάπου αλλού :oops: .
Ντάξει δίκιο έχεις. Δεν το ήξερα και δυστυχώς το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο :laugh:
Άμα δεν προσέχεις μαθαίνεις με τον hard way.

Ωχου ξέρεις ότι θέλω να μάθω και με εμπαίζεις. Απορώ γιατί σου μιλάω ώρες ώρες :pfff:
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Πακο, εγώ έκανα μια απόλυτα λογική σκέψη. Όταν είσαι αδιάφορος σε ένα μέρος δεν είσαι σε ένα άλλο :pardon:.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Πακο, εγώ έκανα μια απόλυτα λογική σκέψη. Όταν είσαι αδιάφορος σε ένα μέρος δεν είσαι σε ένα άλλο :pardon:.
af91cf719b84bc2c987c22da436f003c.jpg

Ξέρει κανείς αν τον Αύγουστο είναι ανοιχτό το φοιτητικό αναγνωστήριο που είναι στην Υπποκράτους 15?

972B6E37-5274-403D-A494-2A4CB2EB0CA9.jpeg

Φοιτητής νομικής σου λέει και δε ξέρει τον νόμο της ηλεκτρονιακής δόμησης /σ
Ε ναι και όπως λέγαμε και χθες δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο η θετική κατεύθυνση. Ένα ξεφύλλισμα να ρίξει κανείς στο βιβλίο της χημείας τα πιάνει όλα με τη μία.

:p

4E1E6775-4D72-40D3-9ABB-51BAD57678F6.jpeg

Screenshot_20220825_014408.jpg

C817E1F9-8C6F-4645-AB5D-FDF97DCD47CF.jpeg

Καλημέρα και καλό μήνα από τη θεία Πακ, να έχουμε μία όμορφη και ευλογημένη Πέμπτη :give_rose::prettyplz::flowers::-*:girl_angel:

fd5170fe05cd0c3cc0545e47d3771880.jpg

@chrisjhon02 :p

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back