Καφετέρια του iSchool ΙΙ

Χμμμ τώρα θα με κάνεις να θέλω να το μαντέψω. :hmm:
Η άβολη στιγμή που μετανιώνεις που έχεις το όνομά σου για tag εδώ γιατί δεν μπορείς να χτίσεις μυστήριο γύρω από το λογαριασμό σου

Εγώ που το έχω στο username τι να πω :hehe:

Χμμμ τώρα θα με κάνεις να θέλω να το μαντέψω. :hmm:
Το ξέρουν πέντε άτομα (πολλά ακούγονται, σαν και χθες θυμάμαι που ήταν δύο :hehe: ), αν το μαντέψεις θα το πω και δημόσια.
Ναι θα το πω εγώ η μις κρυψίνους :hehe:

Ελπίζω να μην το βρεις :p

Το ξέρουν πέντε άτομα (πολλά ακούγονται, σαν και χθες θυμάμαι που ήταν δύο :hehe: ), αν το μαντέψεις θα το πω και δημόσια.
Ναι θα το πω εγώ, η μις κρυψίνους :hehe:

Αν το μαντέψει απλώς ή αν το μαντέψει σωστά ; :P

Ναι θα το πω εγώ, η μις κρυψίνους :hehe:

Α δηλαδή αν βάλω μια λίστα με όλα τα ονόματα και είναι μέσα, θα το πεις; :hehe:

Ναι θα το πω εγώ η μις κρυψίνους :hehe:

Εγώ έχω ιδέα να γίνει πιο fun. Δώσε της ένα hint και έχει 3 ευκαιρίες να το βρει.

Ιωάννα, αλλά πιο πολύ με φωνάζουν Τζω και Ιων IRL παρά Ιωάννα :hehe:
Αχ, πολύ γλυκό το Ιων. :redface:

ionamygdalou270g1215top-2.png

Αν το μαντέψει σωστά φυσικά

οχι είπαμε :hehe:
Εχεις μία μαντεψιά μόνο :bleh:
Λοιπόν...Ξέρω ότι δε σε λένε Βάσω (ή μήπως ναι; ) ή Ιωάννα και ότι δε σου φαίνεται πολύ ωραίο το όνομά σου, αν και η @Joji λέει πως είναι ωραίο. :hmm:

Για κάποιο λόγο και εμένα μου έρχεται να πω Κωνσταντίνα, αλλά το είχες προτείνει κι εσύ προηγουμένως, οπότε θα αποκλείσω κι αυτό το όνομα.

Στατιστικά, είναι πιο πιθανό να σε λένε Μαρία, Ελένη, Κατερίνα, Γεωργία ή Σοφία...Αλλά θέλω να συσχετίσω το όνομά σου και με το ψευδώνυμό σου και γι' αυτό ίσως σε λένε Κατερίνα ή Παρασκευή...
Αλλά ακόμη δεν ξέρω. :hehe:

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν...Ξέρω ότι δε σε λένε Βάσω (ή μήπως σε λένε;) ή Ιωάννα και ότι δε σου φαίνεται πολύ ωραίο το όνομά σου, αν και η @Joji λέει πως είναι ωραίο. :hmm:

Για κάποιο λόγο και εμένα μου έρχεται να πω Κωνσταντίνα, αλλά το είχες προτείνει κι εσύ προηγουμένως, οπότε θα αποκλείσω κι αυτό το όνομα.

Στατιστικά, είναι πιο πιθανό να σε λένε Μαρία, Ελένη, Κατερίνα, Γεωργία ή Σοφία...Αλλά θέλω να συσχετίσω το όνομά σου και με το ψευδώνυμό σου και γι' αυτό ίσως σε λένε Κατερίνα...
Ομολογώ ότι κάπως το πλησίασες, αλλά όχι.

Ευτυχώς θα μείνει κρυφό και δε θα χαλάσω το μυστήριο, γιατί μετά δε θα με κυνηγάνε τα γκομενάκια :bleh: :hehe:

Ομολογώ ότι κάπως το πλησίασες, αλλά όχι.

Ευτυχώς θα μείνει κρυφό και δε θα χαλάσω το μυστήριο, γιατί μετά δε θα με κυνήγαγαν τα γκομενάκια :bleh: :hehe:
Ματίνα;;
Δε χρειάζεται να απαντήσεις, θέλω να μείνω στην άγνοια και, αν κάποια στιγμή φύγω από το forum, ίσως το βρω. :hehe:

Λοιπόν...Ξέρω ότι δε σε λένε Βάσω (ή μήπως ναι; ) ή Ιωάννα και ότι δε σου φαίνεται πολύ ωραίο το όνομά σου, αν και η @Joji λέει πως είναι ωραίο. :hmm:

Στατιστικά, είναι πιο πιθανό να σε λένε Μαρία, Ελένη, Κατερίνα, Γεωργία ή Σοφία...Αλλά θέλω να συσχετίσω το όνομά σου και με το ψευδώνυμό σου και γι' αυτό ίσως σε λένε Κατερίνα ή Παρασκευή...
Το Κωνσταντίνα είναι ωραίο καλέ τι έχει ;
Επίσης δεν θυμάμαι περίπτωση Κωνσταντίνας που δεν ήταν δυνατό νετο :popcorn:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back