Κατ' εξαιρεση μετεγγραφές άνοιξη 2026

Να διαβασε την λιστα με τις σοβαρες παθησεις οπως τις θεωρει το υπουργειο. Δεν θα βρεις καμια ψυχικη παθηση.
Ειμαι και ο μηνιαίος προμηθευτης φαρμακων στην οικογενεια και εκει στα φαρκακεια που πηγαινω συζητω και μαθαινω την μεγαλη αυξηση των φαρμακων ssri's ( αναστολεις επαναπροσληψης σεροτονινης...φαρμακα για καταθλιψη) σε μικρες ηλικιες... εκει τα κοριτσια στα φαρμακεια ξερουν πολλα
Aμα θες πιο πολλα παρακολουθα καi το αδελφακι φορουμ e-steki.
Μα αυτές οι ασθένειες δεν ειναι για τις ειδικές κατηγοριες; αλλο είδος μεταγραφών... στις κατ εξαιρεση δεν λεει οτι εμπίπτουν όσοι εχουν σοβαρες νοσους που δεν αναγραφονται στον φεκ; σε ευχαριστω για το αλλο φορουμ!

Μα αυτές οι ασθένειες δεν ειναι για τις ειδικές κατηγοριες; αλλο είδος μεταγραφών... στις κατ εξαιρεση δεν λεει οτι εμπίπτουν όσοι εχουν σοβαρες νοσους που δεν αναγραφονται στον φεκ; σε ευχαριστω για το αλλο φορουμ!
Ναι για σενα ειναι διαφορετικες... αλλα για αυτους ειναι ενας μπουσουλας σοβαροτητας.

Συγνώμη, απλως προσπαθούμε να βοηθηθούμε. Θέλεις να μου πεις οτι άνθρωποι με ψυχικά νοσηματα δεν εγκρίνονται για κατ εξαιρεση μετεγγραφες; δεν βλέπω κάποιο νομικό σχέδιο που να αναφέρει κατι τετοιο.

Συγνώμη, απλως προσπαθούμε να βοηθηθούμε. Θέλεις να μου πεις οτι άνθρωποι με ψυχικά νοσηματα δεν εγκρίνονται για κατ εξαιρεση μετεγγραφες; δεν βλέπω κάποιο νομικό σχέδιο που να αναφέρει κατι τετοιο.
ε τι να σου παραπανω? οτι ξερω στο ειπα.... γραψε στο αλλο νημα ,καποιο παιδι θα ζητησε με καποια αναλογη περιπτωση και δεν του την δωσανε.

ε τι να σου παραπανω? οτι ξερω στο ειπα.... γραψε στο αλλο νημα ,καποιο παιδι θα ζητησε με καποια αναλογη περιπτωση και δεν του την δωσανε.
Δεν μίλησα ειρωνικά, δεν καταλαβαινω γιατι τέτοια ανταπόκριση 😕 πραγματικά λυπάμαι που σου συνέβη αυτο, ωστόσο ειναι κρίμα να μεταφέρεις παραπληροφοριες εαν δεν γνωρίζεις... το λεω απλως επειδη αυτο που έστειλες πριν ήταν για αλλο είδος μεταγραφών.

Δεν μίλησα ειρωνικά, δεν καταλαβαινω γιατι τέτοια ανταπόκριση 😕 πραγματικά λυπάμαι που σου συνέβη αυτο, ωστόσο ειναι κρίμα να μεταφέρεις παραπληροφοριες εαν δεν γνωρίζεις... το λεω απλως επειδη αυτο που έστειλες πριν ήταν για αλλο είδος μεταγραφών.
Οχι δεν παρεξηγηθηκα αλλα δεν εχω κατι αλλο να σου πω για να σε πεισω οτι δεν τους πολυενδιαφερουν οι ψυχικες παθησεις.

Οχι δεν παρεξηγηθηκα αλλα δεν εχω κατι αλλο να σου πω για να σε πεισω οτι δεν τους πολυενδιαφερουν οι ψυχικες παθησεις.
Απλως δεν βλέπω κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, το σχόλιο σου μπορεί να ειναι αποθαρρυντικό για πολλα παιδια...

Καλησπέρα σας! Είμαι μητέρα διδύμων και φέτος η κόρη μου πέρασε Νηπιαγωγών στα Ιωάννινα και ο γιος μου στη Μυτιλήνη τμήμα Γεωγραφίας. Κάναμε αίτηση μετεγγραφής με χαμηλά εισοδήματα, χαρτί δικό μου από ΚΕΠΑ με σκλήρυνση κατά πλάκας και αναπηρία 75% και χαρτιά συζύγου με πολλά παράλληλα νοσήματα( ιδιοπαθή τρόμο, καρδιακή ανεπάρκεια, σακχαρώδη διαβήτη II, νεφρική ανεπάρκεια και άλλα. Ο γιος ήρθε Αθήνα στο Χαροκόπειο. Η κόρη μου, δυστυχώς, δεν την πήρε, ούτε η ένσταση έγινε δεκτή. Τώρα περιμένουμε για την κατ'εξαιρεση. Το 1ο εξάμηνο το έχασε γιατί από τα μέσα Δεκεμβρίου ο πατέρας νοσηλεύτηκε, έβαλε βηματοδότη, μετά έπαθε πνευμονικό οίδημα και στο καπάκι κόλλησε από το νοσοκομείο Γρίπη Α. Στην αίτηση για κατ'εξαιρεση αν έχω καταλάβει καλά, δεν δηλώνεις τους ίδιους λόγους, αλλά επιπρόσθετους που δεν μπορούσες να τους δηλώσεις πριν, αφού υπήρχε συγκεκριμένος κατάλογος με νοσήματα. Τώρα βάλαμε τις ιατρικές βεβαιώσεις του συζύγου, αλλά φοβάμαι πως δεν θα μας ικανοποιήσουν την μετεγγραφή. Εύχομαι σε όλους να έχετε καλά και ελπιδοφόρα νέα! Σας ευχαριστώ και συγγνώμη που κούρασα με το "σεντονι"..απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, γιατί θα σκάσω. Δύναμη και υπομονή!
Ευχομαι να σας την εγκρινουν
Αν οχι μπορειτε να δοκιμασετε πιο σιγουρα την μετεγγραφη απο κοινου των αδελφων για αθηνα.
Καταλαβαινω οτι το εισοδημα που δηλωνεται ειναι στο επιπεδο μεχρι 3000 κατα κεφαλην και η συγκεκριμενη μετεγγραφη ζητα μεχρι 5000.
Βεβαια το αγορι πρεπει να φυγει αρχικα απο την αθηνα με το 10% για να ερθουν μετα και τα δυο μαζι.
Η απλη μετεγγραφη στους νηπιαγωγους αθηνας με 9 μορια περσινή βαση ειναι υποθεση μονο καποιων των πολυτεκνων.

Επίσης έχουμε αριθμό 1018
Λυπάμαι παρα πολυ που ταλαιπωρηθηκατε τοσο πολυ... φαινεται η προσπάθεια σας να κρατήσετε την οικογένεια σας δυνατή, και μπράβο σας! Να χαίρεστε τα παιδια σας, καλή σταδιοδρομία! Και περαστικά στον σύζυγο σας, εύχομαι ολα να πανε καλα. Απο οτι καταλαβαίνω μάλλον θέλει αιτιωδη σύνδεση με τον λόγο που πρέπει να κάνουμε μετεγγραφη, για παράδειγμα εαν η κορη σας βοηθά τον πατέρα της πρακτικά και στην καθημερινοτερα, ίσως θα έπρεπε να αναφερθεί κατι τετοιο, δεν ειμαι σιγουρη. Καλή επιτυχία σας εύχομαι!
Σας ευχαριστώ πολύ! Τα παιδιά είναι πράγματι οι βοηθοί μου και στην δική μου δυσκολία αλλά κυρίως αυτής του πατέρα τους. Το θέμα είναι πως, μάλλον, δεν τους απασχολούν οι πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα όλες αυτές οι οικογένειες. Και πάλι ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια! Μακάρι να πραγματοποιηθεί η μεταγγραφή της και να μην χρειαστεί να τριτώσει...(αστειεύομαι)
Αν δεν γίνει αποδεκτή λέτε του χρόνου να μπορέσει να την φέρει ο αδελφός της; Τι πιθανότητες δινετε;

Σας ευχαριστώ πολύ! Τα παιδιά είναι πράγματι οι βοηθοί μου και στην δική μου δυσκολία αλλά κυρίως αυτής του πατέρα τους. Το θέμα είναι πως, μάλλον, δεν τους απασχολούν οι πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα όλες αυτές οι οικογένειες. Και πάλι ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια! Μακάρι να πραγματοποιηθεί η μεταγγραφή της και να μην χρειαστεί να τριτώσει...(αστειεύομαι)
Αν δεν γίνει αποδεκτή λέτε του χρόνου να μπορέσει να την φέρει ο αδελφός της; Τι πιθανότητες δινετε;
Τίποτα, να είστε καλα! Νομίζω πως στις κατ εξαιρεση πρέπει να γράφεται ρητά η αναγκη που το άτομο πρέπει να επιστρέψει στο σπιτι του, τουλάχιστον αυτο καταλαβαινω μέχρι στιγμής. Τωρα όσον αφορά για τις μεταγραφές με τα αδέλφια, ειναι άλλη κατηγορία αιτησεων και εχει να κανει και με το εισόδημα εαν θυμάμαι καλα.

Για να την φερει του χρονου αθηνα ο αδελφος της αθηνα αφου αυτος ειναι αθηνα θα πρεπει να ειναι πρωτοετες το κοριτσι που δεν θα ειναι... και εσεις δεν πρεπει να μη μενετε αθηνα... οποτε πρεπει να κανει 10% το κοριτσι για καποια αλλη πολη ωστε να ειναι πρωτοετης.
Η αιτηση για μετεγγραφη λογω σπουδαζοντος αδελφου γινεται μονο απο πρωτοετεις.

Ωχ...αυτό δεν το γνώριζα! Αν κάνει παύση για το εαρινό εξάμηνο θα θεωρείται πρωτοετής; Γνωρίζετε κάτι; Σας ευχαριστώ!

Ωχ...αυτό δεν το γνώριζα! Αν κάνει παύση για το εαρινό εξάμηνο θα θεωρείται πρωτοετής; Γνωρίζετε κάτι; Σας ευχαριστώ!
Οχι δεν θα θεωρειτε πρωτοετης πρωτου εξαμηνου
Η λυση ειναι να κανει 10% το αγορι για Μυτιλήνη παλι και μετα πακετο το αγορι για χαροκοπειο και κοριτσι εκπα ( και ας ειναι δευτεροετες το κοριτσι).
Πρεπει να εχετε κατα κεφαλην εισοδημα μεσο ορο 3ετιας μεχρι 5000€ και να μην εχετε δικο σας σπιτι γιαννενα και μυτιληνη.
Το αγορι θα εχει το δικαιωμα αιτησης και το κοριτσι θα συνηγορισει.

Σας ευχαριστώ θερμά!

Οχι δεν θα θεωρειτε πρωτοετης πρωτου εξαμηνου
Η λυση ειναι να κανει 10% το αγορι για Μυτιλήνη παλι και μετα πακετο το αγορι για χαροκοπειο και κοριτσι εκπα ( και ας ειναι δευτεροετες το κοριτσι).
Πρεπει να εχετε κατα κεφαλην εισοδημα μεσο ορο 3ετιας μεχρι 5000€ και να μην εχετε δικο σας σπιτι γιαννενα και μυτιληνη.
Το αγορι θα εχει το δικαιωμα αιτησης και το κοριτσι θα συνηγορισει.
Ναι αλλα ο καθε φοιτητής δεν επιτρέπεται να παρει μονο 1 μεταγραφη;

Ο ενας της γιος πηρε ηδη μια μεταγραφη.
Η εισοδος σε σχολη ( εκτος απο αυτη που εισαι οπου και απογορευεται) με χρήση του 10% και
συγκεκριμενα:
με 6% τον επομενο χρονο
και με 4% τον μεθεπομενο χρονο των πανελληνιων
σβηνει το φοιτητικο παρελθον, εκτος απο τα περασμενα μαθηματα και παμε παλι απο τη αρχη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back