Καλησπέρα σας! Είμαι μητέρα διδύμων και φέτος η κόρη μου πέρασε Νηπιαγωγών στα Ιωάννινα και ο γιος μου στη Μυτιλήνη τμήμα Γεωγραφίας. Κάναμε αίτηση μετεγγραφής με χαμηλά εισοδήματα, χαρτί δικό μου από ΚΕΠΑ με σκλήρυνση κατά πλάκας και αναπηρία 75% και χαρτιά συζύγου με πολλά παράλληλα νοσήματα( ιδιοπαθή τρόμο, καρδιακή ανεπάρκεια, σακχαρώδη διαβήτη II, νεφρική ανεπάρκεια και άλλα. Ο γιος ήρθε Αθήνα στο Χαροκόπειο. Η κόρη μου, δυστυχώς, δεν την πήρε, ούτε η ένσταση έγινε δεκτή. Τώρα περιμένουμε για την κατ'εξαιρεση. Το 1ο εξάμηνο το έχασε γιατί από τα μέσα Δεκεμβρίου ο πατέρας νοσηλεύτηκε, έβαλε βηματοδότη, μετά έπαθε πνευμονικό οίδημα και στο καπάκι κόλλησε από το νοσοκομείο Γρίπη Α. Στην αίτηση για κατ'εξαιρεση αν έχω καταλάβει καλά, δεν δηλώνεις τους ίδιους λόγους, αλλά επιπρόσθετους που δεν μπορούσες να τους δηλώσεις πριν, αφού υπήρχε συγκεκριμένος κατάλογος με νοσήματα. Τώρα βάλαμε τις ιατρικές βεβαιώσεις του συζύγου, αλλά φοβάμαι πως δεν θα μας ικανοποιήσουν την μετεγγραφή. Εύχομαι σε όλους να έχετε καλά και ελπιδοφόρα νέα! Σας ευχαριστώ και συγγνώμη που κούρασα με το "σεντονι"..απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, γιατί θα σκάσω. Δύναμη και υπομονή!