Αριστείδης Παπ Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστείδης Παπ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:49 Ο Αριστείδης Παπ: #1 28-09-21 15:49 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι φέτος να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα Φιλοσοφίας του Εκπα. Υπάρχει καποια/οιος να μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με: Θέματα περσινά, σημειώσεις ίσως, βοήθεια αν χρειαστεί.; jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Απριλίου 2022 στις 20:41 Ο jYanniss έγραψε: #2 09-04-22 20:41 Καλησπέρα, Ναι κι εμένα με ενδιαφέρει το θέμα, έχεις κάτι νεότρερο, η αν ξέρει κάποιος εδω ας μας πει. Και γενικά πως είναι το κλίμα στη σχολή giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2023 στις 13:18 Ο giannis8krono: #3 26-01-23 13:18 Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2023 στις 11:09 Ο jYanniss έγραψε: #4 27-01-23 11:09 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, κατατάσσεσαι στο πρώτο εξάμηνο απ όσο ξέρω, τώρα αν είσαι στην Αθήνα η κοντά μπορείς να βρεις θέματα προηγούμενων ετών σε φωτοτυπάδικα κοντά στο εκπα, τουλάχιστον έτσι μου είπανε, αλλά είμαι αρκετά μακριά και δεν το έψαξα. Παντός αν βρεις κάτι αν θέλεις ενημέρωσε μας. Καλή σου μέρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euclid_01 DiLyt jYanniss Iri2001 Aggel0sss manozzz maril8na art_of_poetry Alexecon1991 thecrazycretan PanMoonlight SoyN Meow TheUnknown tsiobieman Ryuzaki Dr. Gl. Luminous Antonius george777 thenutritionist nicole1982 ggl constansn Than003 johnsala EleniStella Nooback korlef GeorgePap2003 Ksenia. Ksenia77 Αριστείδης Παπ Nosokomos pacheiko Pharmacist01 Σωτηρία Jocaste milianis VasoGrimes Dimitris2001 lnesb chochoru Dionyshs1 eukleidhs1821 Johnman97 Nala pinkheart Nick2325 Unboxholics Lathy kosbot6 snowy Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι φέτος να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα Φιλοσοφίας του Εκπα. Υπάρχει καποια/οιος να μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με: Θέματα περσινά, σημειώσεις ίσως, βοήθεια αν χρειαστεί.;
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 9 Απριλίου 2022 στις 20:41 Ο jYanniss έγραψε: #2 09-04-22 20:41 Καλησπέρα, Ναι κι εμένα με ενδιαφέρει το θέμα, έχεις κάτι νεότρερο, η αν ξέρει κάποιος εδω ας μας πει. Και γενικά πως είναι το κλίμα στη σχολή giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2023 στις 13:18 Ο giannis8krono: #3 26-01-23 13:18 Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2023 στις 11:09 Ο jYanniss έγραψε: #4 27-01-23 11:09 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, κατατάσσεσαι στο πρώτο εξάμηνο απ όσο ξέρω, τώρα αν είσαι στην Αθήνα η κοντά μπορείς να βρεις θέματα προηγούμενων ετών σε φωτοτυπάδικα κοντά στο εκπα, τουλάχιστον έτσι μου είπανε, αλλά είμαι αρκετά μακριά και δεν το έψαξα. Παντός αν βρεις κάτι αν θέλεις ενημέρωσε μας. Καλή σου μέρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: euclid_01 DiLyt jYanniss Iri2001 Aggel0sss manozzz maril8na art_of_poetry Alexecon1991 thecrazycretan PanMoonlight SoyN Meow TheUnknown tsiobieman Ryuzaki Dr. Gl. Luminous Antonius george777 thenutritionist nicole1982 ggl constansn Than003 johnsala EleniStella Nooback korlef GeorgePap2003 Ksenia. Ksenia77 Αριστείδης Παπ Nosokomos pacheiko Pharmacist01 Σωτηρία Jocaste milianis VasoGrimes Dimitris2001 lnesb chochoru Dionyshs1 eukleidhs1821 Johnman97 Nala pinkheart Nick2325 Unboxholics Lathy kosbot6 snowy Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Ναι κι εμένα με ενδιαφέρει το θέμα, έχεις κάτι νεότρερο, η αν ξέρει κάποιος εδω ας μας πει. Και γενικά πως είναι το κλίμα στη σχολή
giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2023 στις 13:18 Ο giannis8krono: #3 26-01-23 13:18 Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2023 στις 11:09 Ο jYanniss έγραψε: #4 27-01-23 11:09 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, κατατάσσεσαι στο πρώτο εξάμηνο απ όσο ξέρω, τώρα αν είσαι στην Αθήνα η κοντά μπορείς να βρεις θέματα προηγούμενων ετών σε φωτοτυπάδικα κοντά στο εκπα, τουλάχιστον έτσι μου είπανε, αλλά είμαι αρκετά μακριά και δεν το έψαξα. Παντός αν βρεις κάτι αν θέλεις ενημέρωσε μας. Καλή σου μέρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2023 στις 11:09 Ο jYanniss έγραψε: #4 27-01-23 11:09 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, κατατάσσεσαι στο πρώτο εξάμηνο απ όσο ξέρω, τώρα αν είσαι στην Αθήνα η κοντά μπορείς να βρεις θέματα προηγούμενων ετών σε φωτοτυπάδικα κοντά στο εκπα, τουλάχιστον έτσι μου είπανε, αλλά είμαι αρκετά μακριά και δεν το έψαξα. Παντός αν βρεις κάτι αν θέλεις ενημέρωσε μας. Καλή σου μέρα.
Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Μάθατε κατι σχετικά με τις κατατακτήριες? Σε ποιο ετος κατατάσσονται οι επιτυχόντες? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, κατατάσσεσαι στο πρώτο εξάμηνο απ όσο ξέρω, τώρα αν είσαι στην Αθήνα η κοντά μπορείς να βρεις θέματα προηγούμενων ετών σε φωτοτυπάδικα κοντά στο εκπα, τουλάχιστον έτσι μου είπανε, αλλά είμαι αρκετά μακριά και δεν το έψαξα. Παντός αν βρεις κάτι αν θέλεις ενημέρωσε μας. Καλή σου μέρα.