vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 575 μηνύματα.

Εχω άλλο ένα μάθημα ακόμη για να πάρω το πρώτο πτυχίο, το δίνω την Τρίτη!! 🥹προετοιμαζεσαι μονη σου/καποιο φροντιστηριο; εχεις τελειωσει το πρωτο πτυχιο/σε ποιο ετος βρισκεσαι; μπορεις να συνδυασεις εργσια με διαβασμα;
Τα φροντιστήρια ξεκινούν μαθήματα Ιανουάριο, οπότε ως τότε σίγουρα θα προσπαθήσω να διαβάσω μόνη μου για να έχω μια ιδέα. Μερικά σημεία είναι αρκετά δυσνόητα, και δεν βγαίνουν εύκολα αν δεν τα έχεις διδαχθεί. Οπότε θα δω τα υπόλοιπα σιγά σιγά
Από όσο ρώτησα, εργασία μπορείς να συνδυάσεις για τους πρώτους μήνες. Προς το Πάσχα και μετά, δεν γίνεται εύκολα, δυστυχώς. Εκτός, αν αντέχεις να δουλεύεις και να διαβάζεις άλλες τόσες ώρες μέσα στη μέρα, αλλά, είναι δύσκολο γενικά
Linaveri
Νεοφερμένο μέλος
Η Linaveri αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

αρα σκοπευεις να ξεκινησεις απο σεπτεμβρη μονη, γεναρη να αρχισεις φροντιστηριο για να δωσεις δεκεμβρη 2026Εχω άλλο ένα μάθημα ακόμη για να πάρω το πρώτο πτυχίο, το δίνω την Τρίτη!! 🥹
Τα φροντιστήρια ξεκινούν μαθήματα Ιανουάριο, οπότε ως τότε σίγουρα θα προσπαθήσω να διαβάσω μόνη μου για να έχω μια ιδέα. Μερικά σημεία είναι αρκετά δυσνόητα, και δεν βγαίνουν εύκολα αν δεν τα έχεις διδαχθεί. Οπότε θα δω τα υπόλοιπα σιγά σιγά
Από όσο ρώτησα, εργασία μπορείς να συνδυάσεις για τους πρώτους μήνες. Προς το Πάσχα και μετά, δεν γίνεται εύκολα, δυστυχώς. Εκτός, αν αντέχεις να δουλεύεις και να διαβάζεις άλλες τόσες ώρες μέσα στη μέρα, αλλά, είναι δύσκολο γενικά
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 575 μηνύματα.

Φροντιστήριο από Ιανουάριο, θα ξεκινήσω μόνη όμως από Ιούλιοαρα σκοπευεις να ξεκινησεις απο σεπτεμβρη μονη, γεναρη να αρχισεις φροντιστηριο για να δωσεις δεκεμβρη 2026

Ναι εννοείται για Δεκέμβρη του 2026. Είναι τεράστια η ύλη και ο ανταγωνισμός, για να επιχειρήσω με 5 μήνες διάβασμα από το μηδέν, να δώσω φέτος
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

Χάνεις κάτι άμα το δοκιμάσεις; Πας γράφεις ότι ξες και έχεις διαβάσει κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περάσεις αλλά εάν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα θες να την χάσεις; Άσε που μετά του χρόνου θα έχεις αποκτήσει και μια κάποια εμπειρία από την πρώτη φορά.Είναι τεράστια η ύλη και ο ανταγωνισμός, για να επιχειρήσω με 5 μήνες διάβασμα από το μηδέν, να δώσω φέτος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Drscientist
- Linaveri
- Mammy Nun
- Iliamors
- Vera
- charmander
- Corfu kitty
- st.krf
- Hased Babis
- AggelikiGr
- bboys
- Natsuko