Καταστήματα IKEA

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.373 μηνύματα.
Εγώ από ΙΚΕΑ έχω αυτό για μελέτη:

Και αυτό για κομοδίνο:

Πέτρο επειδή πήγα στα Ικεα Κηφισου για να δω το γραφείο μου,είδα και αυτό που θέλεις εσυ και πραγματικά είναι καταπληκτικό.Αγορασε το χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.564 μηνύματα.
Τα έχω ήδη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.373 μηνύματα.
Τα έχω ήδη!!

Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια!:rofl:

Τελευταία επεξεργασία:

tsiobieman

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 831 μηνύματα.
Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια!:rofl:

τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια :D.

American Economist

Επιφανές μέλος

τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια :D.

Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...