American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:36 Ο American Economist: #81 01-12-19 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ από ΙΚΕΑ έχω αυτό για μελέτη: Και αυτό για κομοδίνο: Click για ανάπτυξη... Πέτρο επειδή πήγα στα Ικεα Κηφισου για να δω το γραφείο μου,είδα και αυτό που θέλεις εσυ και πραγματικά είναι καταπληκτικό.Αγορασε το χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.294 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:37 Ο Scandal έγραψε: #82 01-12-19 20:37 Τα έχω ήδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:40 Ο American Economist: #83 01-12-19 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τα έχω ήδη!! Click για ανάπτυξη... Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Δεκεμβρίου 2019 tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:25 Ο tsiobieman: #84 02-12-19 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Click για ανάπτυξη... τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:33 Ο American Economist: #85 02-12-19 19:33 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Click για ανάπτυξη... Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sofos Gerontas phoni Mammy Nun dim6 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ από ΙΚΕΑ έχω αυτό για μελέτη: Και αυτό για κομοδίνο: Click για ανάπτυξη... Πέτρο επειδή πήγα στα Ικεα Κηφισου για να δω το γραφείο μου,είδα και αυτό που θέλεις εσυ και πραγματικά είναι καταπληκτικό.Αγορασε το χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.294 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:37 Ο Scandal έγραψε: #82 01-12-19 20:37 Τα έχω ήδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:40 Ο American Economist: #83 01-12-19 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τα έχω ήδη!! Click για ανάπτυξη... Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Δεκεμβρίου 2019 tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:25 Ο tsiobieman: #84 02-12-19 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Click για ανάπτυξη... τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:33 Ο American Economist: #85 02-12-19 19:33 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Click για ανάπτυξη... Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sofos Gerontas phoni Mammy Nun dim6 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα έχω ήδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:40 Ο American Economist: #83 01-12-19 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τα έχω ήδη!! Click για ανάπτυξη... Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Δεκεμβρίου 2019 tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:25 Ο tsiobieman: #84 02-12-19 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Click για ανάπτυξη... τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:33 Ο American Economist: #85 02-12-19 19:33 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Click για ανάπτυξη... Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sofos Gerontas phoni Mammy Nun dim6 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τα έχω ήδη!! Click για ανάπτυξη... Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:25 Ο tsiobieman: #84 02-12-19 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Click για ανάπτυξη... τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:33 Ο American Economist: #85 02-12-19 19:33 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Click για ανάπτυξη... Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Fun fact:Εκτός από γραφείο αγόρασα και κάτι αλλά Σουηδικά πραγματάκια! Click για ανάπτυξη... τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.993 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:33 Ο American Economist: #85 02-12-19 19:33 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Click για ανάπτυξη... Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: τα Gifflar είναι το αγαπημένο μου προϊόν από τα ΙΚΕΑ. Όποτε πάω πάντα αγοράζω τέτοια . Click για ανάπτυξη... Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.